New Moon inspelning

Här är bilder från inspelningen av den andra Twilight filmen "New Moon" som spelas in i Montepulciano i Italien. Kan man bli annat än avundsjuk på Kristen Stewart som spelar Bella Swan?
 

Morsdag

Halloj!
Igår var jag ju på audition. Jag tycker inte att det gick dåligt men inte heller så bra men det är riktigt skönt att ha det gjort :p Dessutom var det inte speciellt nervöst eftersom vår lärare Therese som vi brukar ha, var den som höll i danslektionen och Eva som vi också har som lärare var den enda som tittade på. Nu får man bara vänta och se i vilken grupp man bli utplacerad i...
Efteråt tog jag en snabb dusch och mötte en bakfull Yasse i stan haha. Vi åt lunch på Kungshallen och satte oss sen i kungsan och tog en glass innan vi åkte hemåt. Jag drog hem till Amanda i Nacka på kvällen och vi och hennes lillasyster Isabelle åt middag där innan vi alla tre begav oss mot en sjö där vi skulle träffa massa andra folk. Vi hade jättetrevligt under kvällen bortsett från några äckliga fjortisbrudar och speciellt en tjej som helt klart var störd i huvudet....

Jag kom hem vid 12 tiden då jag sovit hos Amanda och har legat ute i solen ända sen dess, jag älskar detta väder! Idag är det morsdag för er som inte visste det, därför ska vi göra middagen till mamma ikväll när hon har kommit hem från örebro. Det blir grillat så nu måste jag gå och marinera köttet och göra salladen. Puss!

Uppraggad av en gubbe

Skoldagen idag var väldigt seg eftersom alla var så trötta efter klassresan, när vi slutat åkte jag till Skärholmen med Angelica i min klass för att köpa lite småsaker jag behövde. Jag fick också med mig ett par jättesöta ballerina, men jag ska nog lämna tillbaka dem...dem passar inte till allt för de är vita och blå-blommiga :/ När vi satte oss på ett fik kom det plötsligt fram en gammal gubbe till oss och sa:
-Ursäkta mig, men jag skulle bara vilja säga att ni är otroligt vackra båda två!
Vi skrattade till och tackade lite förvirrat och den söta gubben vände sig om och gick lungt vidare. Haha

Åt nyss jordgubbar och glass till efterrätt, mums! Nu återstår bara att packa upp min resväska och sen göra mig iordning för sängen. Imorgon ska jag nämligen upp tidigt och åka in till dansskolan för audition. De ska uppdatera grupperna och se vilken nivå man ligger i men det är först och främst Intensiven vi söker till, den svåraste dansgruppen. Jag är nervös och jag känner mig inte alls i form, har inte tagit en riktig dansklass på ungefär 3 veckor... Godnatt! 

Ska vi nuppa?

I tre dagar har jag varit på klassresa på gotland och vi har haft helt otroligt kul!
När jag kom hem igår vid 10 tiden lade jag mig nästan direkt i sängen och somnade bums, jag har nämligen inte sovit mer än ca 5 timmar under de två dygnen vi var där.

I Visby fick vi guidad tur genom hela staden första dagen och vi var även där några timmar sista dagen, det är så himla gulligt överallt! Vi bodde i en stugby i Kneippbyn som sagt och jag orkar inte berätta om dag för dag men det har varit totalt flippat och det blev lite av en incest feeling i vår klass eftersom typ alla höll på lite med alla, vare sig det var under "sanning eller konsekvens" eller inte...hahaha

Vi hade i alla fall fint väder till en början, vi gjorde en massa roliga saker och andra kvällen träffade vi också en skånsk klass som också bodde där. De var hur sköna som helst och många roliga interna uttryck fick vi från de, den kvällen var jätte mysig. Vi satt nere vid havet vid en brasa allihopa medans en av skåningarna spelade gitarr och alla sjöng med :)

Jag tycker att de här tre dagarna har gått alldeles för fort och skulle gärna stannat kvar i några dagar till med älskade klassen!
   

Tjurig

Just nu är jag rätt besviken, jag hade i skrivande stund kunnat vara på Vocalettes release festWallmans salonger med morfar. Jag kom hem till morfar fixad och klar för ca 2 timmar sen, men han mådde jättedåligt pga sitt ena öga som han har en sjukdom i. Han kunde inte öppna ögonen för att han hade så ont, stackars morfar! :( Därför var det omöjligt för honom att ens orka ta sig upp ur sängen och åka till release festen...usch vad jag tycker synd om honom. Han hade sett fram emot det här lika mycket som jag :/ Fan också!

De här tjejerna skulle vi egentligen ha sett ikväll, tillsammans med Robert Wells och hans band.

Gotland nästa



Gomorron på er!
Sitter just nu i skolan och är klar med no arbetet så jag tittar runt på olika bloggar bara. Vi har inget prov kvar att göra och typ allt annat skolarbete är också klart, så häärligt! :)

Ikväll ska jag som sagt på en show premiär med morfar (vet fortfarande inte vad den heter, men berättar sen när jag sett den) på Börsen tror jag det var...haha jag har ingen koll :p Det kommer i alla fall bjudas på buffé och temat på kvällen är Casablanca. Jag ska ha pennkjol, blus och kavaj på mig. Locka håret och sätta upp en blomma i det så jag får lite mer 40-tals stil.

Det blir nog rätt sent ikväll, men imorgon blir det däremot tidigt då vi ska samlas i Älvsjö med klassen och åka till Gotland! :) Vi ska bo i Kneippbyn i stugor och vi ska bo där i tre dagar. Vi har saker planerade hela dagarna med guidade turer m.m. Vår klass har kommit närmare varandra det senaste året så därför känns det tråkigt att behöva splittras nu. Det kommer i alla fall bli kul att umgås med alla på Gotland! :) Bye<3

Sjukt rolig natt

Nu måste jag berätta för er hur sjukt kul jag har haft inatt!
Jag börjar från början, jag var på middag igår hos danskompisen Hanna i Hässelby med några danstjejer. De som var där var Ellinor, jag, Malin, Hanna, Daniela, Linnea, Julia, Anna och Nattis :) Vi åt jättegod grillad mat och tårta till efterrätt, yummi! Vi höll på och flummade oss rejält, hela hennes kvarter måste trott att vi var helt dumma i huvudet haha.

Senare åkte vi och hyrde skräckfilm och när vi kom tillbaka spelade vi Sanning eller konsekvens (den elaka versionen) och ni kan ju tänka er hur det blev med ett gäng tjejer som oss...haha jag avslöjar inget mer men kul var det! Vid 2 tiden satte vi på skräckfilmen Mirrors som var riktigt bra!
Nu börjar det roliga. När filmen var slut var ingen av oss trötta utan några går ut för att hoppa på studsmattan då det redan har börjat ljusna ute...Där ute får vi se killar iklädda endast kalsonger som springer runt på gräsmattan!!! Haha. Fyfan vad kul det var, alla tjejer sprang ut och shasade bort de inte alltför nyktra 90:orna som var grannar till Hanna. De tyckte att det var väldigt trevligt att få sådan uppmärksamhet och försökte imponera på oss, vilket de inte alls lyckades med, haha.

När vi tröttnat på de knäppa grabsen gick vi in och gjorde iordning kall chocklad och mackor. Jag tror vi somnade vid 6 tiden på morgonen och sov i ca 4 timmar.

Min nya frans klänning från H&M hade jag på mig igår.
 

Let me sign

Här är låten Let me sign från Twilight. Om ni har missat det så är det Robert Pattinson själv som sjunger den, grymt cool röst!

Uppdatering

Tja!
Jag kör en liten kort uppdatering nu. I torsdags kväll var jag först bara hemma och tittade på underbara dansfilmen Dirty Dancing 2. När den var slut ringde Mathilda och ville att jag skulle joina några som var hos Matteoni. Själv satt jag i soffan helt osminkad med mjukiskläder men bestämde mig för att gå förbi ändå (Det tar ungefär 1 min för mig att gå till honom). Det var bara 6 pers där, vi hade trevligt men det kändes lite weard att dricka champagne i mjukisbyxor, haha.

Igår mötte jag upp Yasmine inne i stan och köpte lite grejer, bland annat morsdagspresent och en klänning (jag visar sen). Vi åt jätte god pasta till lunch på coffehouse och sen åkte vi hem till henne för att vila upp oss inför kvällen. Efter middagen åkte vi hem till Louises fina lägenhet på kungsholmen. Där var det mest chillkrök med mycket roligt folk :) På vägen hem lekte Yasse och Josefin häst vilket såg väldigt kul ut men jag var lite för nykter för att vara med :p

Jag och yasmine sov till halv 11 idag och åt sen nybakade scones till frukost som hennes mamma Gunilla bakat, mums! Därefter mötte jag upp Ludvig i min klass för att köpa en matchande slips till min klänning till balen. Vi hittade en skit snygg på NK som var i nästan exakt samma färg! Nu är allt fixat för min del, det känns hur skönt som helst :)

NU ska jag ta en dusch och fixa mig iordning för kvällen, jag ska nämligen på grillkväll med tjejer från dansen för att fira att Hanna har fyllt år!
Pusshej leverpastej!

Chill dag


Jag minns inte sist jag tog det lungt en hel dag...jag behöver verkligen det nu så det enda jag har planerat idag är att chilla och ta hand om  mig själv! Tänkte ta ett långt bubbelbad och basta, skrubba mina trötta fötter och fixa naglarna. Ikväll ska vi grilla fläskfilé till middag också, mums!

Casablanca

På måndag ska jag på en premiär förställning med morfar. Klädseln ska vara Casablanca...? Försökte söka på bilder från filmen (som jag tror att de menar) på google men hittade ingen bra inspiration. Någon som har något bra tips?

Alla 4 shower

Showen igår gick grymt bra! Det var den bästa av alla shower, allihopa var så taggade och vi körde allt vad vi hade! :D Efteråt gick några från vår grupp hem till Johns egna lägenhet för efterfest , vi hade superkul! Det känns sorgligt att vi kanske kommer splittras till hösten. De flesta i vår grupp har dansat med varandra sen de var små, jag kom in i gruppen lite senare men känner ändå att jag inte vill byta grupp... 

Ni får nöja er med backstage bilder från min dåliga kamera så länge.

Premiären var jätte kul, nästan hela släkten kom och tittade och jag var sjukt nervös så jag gjorde vissa slarvfel på några danser. Innan finalen skulle stipendiet delas ut (varje år delas ett stipendium ut på 10 000 kr till en eller två av dansskolans elever) och alla stod och lyssnade spänt på vem som skulle få det. Sen hörde vi, där vi stod i kulisserna Malins namn och alla började jubla, skrika och gråta som galningar, haha. Malin själv hade ingen aning om detta och började gråta på scenen när hon tog emot stipendiumet. När hon väl kom till oss i kulisserna kastade sig alla på henne och gratulerade. Hon är den yngsta någonsin som fått stipendiet, hon är så fantastiskt duktig! Grattis igen Malin :D

Den andra och tredje förställningen gick också bra, förutom några fel i pardansen...jag hade inga som tittade då men publiken var mycket bättre pga att det satt äldre elever från dansskolan och tittade :)

Våra kanin-outfits i första nummret i öppningen. Oskar och Hanna


Hanna och Anna


Lina & Daniela


Madde, Selina, Anna, Linnea och Christina i logen. Haha




Stipendiaten Malin




Sista showen

Tjoo!
Sitter just nu i datasalen och har skrivit klart mitt kemi-arbete om foundation. Riktigt äcklad blir man när man upptäcker vad den egentligen innehåller!
Ikväll är det sista förställningen på vasateatern, troligtvis också den sista dans föreställningen som vi gör tillsammans alla i vår grupp :( Nästa lördag ska vi nämligen göra audition för att bli utplacerade i nya grupper...Men ikväll efter showen ska vi hem till Johns egna lägenhet på efterfest och fira att älskade Malin i vår grupp fick stipendiet!!

Jag tänkte skriva om hur det har gått på alla shower och lägga upp bilder senare, ni får vänta och se ;)
Imorgon och på fredag är vi ju dessutom lediga vilket passar riktigt bra nu, då har man lite tid att vila upp sig efter den här stressiga helgen.
Nu är det mesta i skolan avklarat också. Nästa vecka åker vi till gotland på klassresa och veckan därefter är det bal. :) Mycket kul att se fram emot!

Puss på er

Premiär

Genrepet igår gick hyfsat bra, när jag kom hem vid 11 var jag så trött så jag höll på att ramla ihop och hungrig (som gått över till illamående) eftersom jag inte hade ätit sen kl 12 tidiagre på dagen. Min mage pallar inte det! Genrepet var ju som en förställninging för Linas pappa som är fotograf var där, vi var alltså tvugna att sminka upp oss, fixa håret och så.
 
Ikväll är det premiär! Rättare sagt om 7 timmar går ridån upp, jag är vääldigt nervös men så ska det vara :) Nästan hela släkten och familjen kommer och tittar ikväll, morfar kommer ju stå på scen då han ska dela ut stipendiumet i 2 akten. Det är dessutom helt fullsatt i salongen och på balkong, finns inte en enda biljett kvar! Fjärilarna i magen blir bara fler och fler, haha.
Ge mig en lyckospark!
PUSS

Har haft den här bilden förut men det är typ den enda "snygga" bilden på mig från förra årets elevshow! Tagen från kulissen.

Två dagar kvar

Hej på er!
Jag är hemma på håltimme nu och ska tillbaka till franskan kl 14:00 som är sista lektionen för idag. Sen ska jag snabbt hem för att packa ihop mina saker och åka till dansen. Först ska jag repa pardans med rikard (är livrädd för de kast vi ska göra, och jag har inte ens övat danserna i klackar som vi ska ha) och sen har vi placerings rep på Vasan. Kommer nog hem sent ikväll och då ska jag bara chilla galet och försöka lägga mig i tid.
Som ni förstår har jag dans varje dag nu, genrepet är imorgon och på söndag är det premiär för vår dans show!! Panik...

Min ljumske känns faktiskt mycket bättre, efter övningar jag fått av en sjukgymnast och över en timmes massage varje dag av mor min! Massagen är dock inte kul, det gör så fruktansvärt ont! Men det blir ju bättre sen.

Nu vet ni lite hur läget ser ut, jag ska försöka hinna med att skriva något inlägg om hur det går på föreställningarna också ;) PUSS!

Påsklovet

I denna snygga video som Jenny/Pennan har gjort får ni se en del av de sjuka grejerna vi gjorde under påsklovet på muskö. Haha! :D

Jävla ljumske

Det är så skönt att skippa de sista lektionerna på måndagar, som är helt och hållet onödiga, jag pluggar dessutom mycket bättre hemma än i ett stökigt klassrum!
Det roligaste som hände idag var när ett helt bord med killar från paralellklassen i matsalen satt och irriterade Alexandra i min klass. Efter en stund gick hon bestämt fram till en av de och tryckte ner en macka med smör under hans tröja och gick sen tillbaka och satte sig helt lungt, haha. Till och med lärarna skrattade!

En mindre rolig sak som hände mig igår var att jag sträckte ljumsken riktigt ordentligt när jag och min danspartner Rickard övade på ett kast. Dum som jag var så dansade jag i två timmar till även fast det gjorde ont och lade inte på is förrns jag kom hem. Jag kan inte gå normalt utan att det gör ont! Ljumsk-sträckningar är ju det värsta eftersom det kan ta flera månader innan det blir bra. Tyypiskt mig att det här händer nu också, en vecka kvar till premiären....suck!

Nu blev jag deprimerad igen när jag tänkte på det, ska ta en till kopp té som vi köpte från Mariage Fréres i Paris, gudomligt gott! Sen måste jag plugga So, nordens spår från istiden m.m. innan jag åker till dansen, jag får väl ta det så lugnt jag kan idag. Senare ikväll ska vi också till Vasateatern för att placera pardanserna. Hoppas verkligen att min ljumske blir bättre! Bye

Helgen


Godmorgon får man väl säga eftersom jag nyss ätit frukost. Det var riktigt skönt att sova ut idag, igår blev en riktigt trevlig kväll hos Mimmi då vi firade Jenny! De bjöd på en jättegod middag och tårta (min ena present passade väldigt bra till det, jag gav jenny en tårtspade som ser ut som en klacksko. Jag tyckte hon behövde det för hon har alltid med så fina tårtor från hennes café!)
I fredags hade jag också jätte trevligt och mysigt när vi åt middag på restaurang Primo för att fira lilla mig! Tack så mycket än en gång för de fina presenterna, även fast jag sa att jag INTE ville att ni skulle köpa något! Haha.
Tack alla underbara tjejer för en kanon helg ;)
Nu måste jag back to reality och börja med pluggandet...Puss!

Störande!

Åhh, det mest irriterande är nog när man försöker få tag på folk och ingen svarar!! Shit asså...

En helg att se fram emot

Tjoo, idag lyckas jag klämma in ett liten inlägg i alla fall. Vi fick ledigt de tre sista lektionerna idag! :) Den här veckan har gått jättefort, riktigt härligt att det är fredag imorgon!
Då ska jag åka direkt till dansen efter skolan och ha rep med snygging Thomas igen, haha. Därefter ska vi egentligen ha ett till rep (såg jag på hemsidan nu!) men det skiter jag i eftersom jag har bokat bord på restaurang Primo för över två veckor sen. Jag tänkte gå ut och äta middag med några tjejkompisar för att fira mig och det var det enda datumet som passade så det ska jag fan inte missa! Jag blir så förbannad på hur dålig framförhållning dansskolan har på att sätta upp repetitioner...suck!

På lördag blir det också tjejmiddag hemma hos Mimmi för att fira Pennan som fyller år idag, GRATTIS! :D
Det blir alltså en riktigt rolig helg med vännerna och på söndag är det plugg och dans som gäller.

Den här underbara tjejen fyller idag 17, grattis!

Too much

Hej igen! Jag skrev ju förut att min kanin hade fått en stor knöl på ena bakbenet och det visade sig vara cancer! Så idag har hon opererats och är redan på bättringsvägen, men vi vet ju inte säkert om det har spridit sig till någon annan del som det kan visa sig senare...Usch, lille gumman :(

Idag har varit en hektisk dag (som alla andra dagar den här veckan!) Efter skolan åkte jag hem och sov i 10 minuter innan jag åkte in till stan för att köpa lite saker. Sen hade vi dansrep på Tegner med vår lärare Thomas, som är otroligt snygg och rolig! (a) Vi ska göra öppnings nummret på hela showen där vi kommer vara kaniner med öron och allt och göra en street dans, så himla roligt!  

Men även fast jag har kul så är jag extremt stressad. Jag hatar att vara så här stressad som jag är nu. Jag gråter och blir arg för ingenting och oroar mig för allting och det jobbigaste är att jag inte kan göra något åt det. Jag kan liksom inte sluta att stressa upp mig. Så vad jag ville komma fram till är att ni inte ska förvänta er så många inlägg de kommande veckorna. Jag hinner helt enkelt inte! :p

Puss på er!


Vasan

Godmorgon!
Sitter och dricker en kopp blåbärs té och försöker vakna till. Snart blir jag upphämtad och skjutsad till Vasateatern, jag älskar att vara där för det känns nästan som man kommer hem lite grann, haha. Jag tillbringar ju ändå flera timmar i ca tre veckors tid där varje år för att repa inför showen och uppträda! Idag ska vi först ha soundcheck (den här showen sjunger jag bara på) sen är det show klockan 15 och därefter får vi skynda oss tillbaka till dansskolan och ha pardans i två timmar. Tajt schema som sagt!
Nu måste jag fixa mig iordning, puss<3

Bästa 16-års dagen!

Hej!
Nu är jag riktigt trött men tänkte ändå skriva lite om min underbara födelsedag! :D
Jag och mamma kom till hasseludden vid nio, efter att vi kört fel i typ en halvtimme haha. Så fort man kom innanför dörrarna blev man helt lugn och kände att all stress försvann, dessutom var det jätte fint väder idag så vi kunde ligga ute på den stora altanen och sola medans fåglarna kvittrade och båtarna åkte förbi!

Jag tog den lyxigaste behandlingen (såklart :p) vilket inkluderade ljud&ljus terapi där jag fick ligga med huvudet i en kupa där det skiftade olika färger. Därefter fick jag ligga och lyssna på musik med ljud från havet, jag blev så avslappnad så jag höll på att somna haha!
Sen fick jag gå vidare till ett annat rum och bli ompysslad. Först fick jag helkroppsmassage och därefter blev jag insmöjd med en inpackning med färgad lera. Fick ligga inbäddad i handdukar och täcken medans hon också gjorde en ansiktsbehandling på mig och en avslutande ansiktsmask. I över 2 timmar fick jag bara bli omhändertagen, helt otroligt skönt och avslappnande! :)

Jag och mamma prövade ju också på Qi gong och Do in som båda två var väldigt energigivande och härliga! Sen badade vi såklart i de varma källorna med utsikt över vattnet och skrubbade oss lena som barnrumpor.

Osminkade bilder!






Släkten har precis åkt hem, vi åt supergod mat från Deli Italia och kladdkaka till efterrätt. Jag fick mest pengar men också ett presentkort på fotbehandling av morfar! :)




Imorgon ska jag vara med och sjunga på showen på Vasateatern och därefter har jag rep hela dagen!
Nu ska jag sätta mig och titta på Dreamsgirls med lite Ben&Jerry Half baked och sen läsa några avsnitt i fjärde Twilight boken.
Det kan inte bli mycket bättre! :D


 

Min dag imorgon!

Imorgon är det min födelsedag, woho! :D
Som jag nämde tidigare så ska jag och mamma åka på Hasseluddens spa hela dagen, från 8-16. Vi kommer att få olika behandlingar, bada i källorna och göra aktiviteter som Qi gong och Do in som båda är olika japanska avslappnings/meditations övningar. Åh, det ska bli så skönt att bli ompysslad och slappna av en hel dag! En perfekt födelsedagspresent :)
Senare på kvällen kommer släkten för att fira mig och äta middag. Jag tar med mig kameran under dagen och tar kanske några foton vid middagen också så ni får se.

Lyckad valborg

Hello sweeties!
Det blev en lyckad och rolig kväll igår för min del! Efter att ha ätit middag hos oss åkte jag och Amanda för att möta upp Sabine på bussen och fortsätta in mot gamla stan. När vi kom dit var det lite segt men så småningom kom det mer och mer folk och vi hade jätte trevligt resten av kvällen, med undantag av att grannarna klagade så folk var tvugna att gå och jag och Amanda fick hjälpa till att städa upp ett tag. Senare mot kvällen åkte jag och Sabine tillbaka mot Segeltorp och skulle förbi Richard en stund, men vi kände oss inte så pigga på det så Sabines brorsa Marcus och hans kompisar hämtade upp oss med bil och vi åkte hem istället.
Det är helt sjukt att SL inte kör fler nattbussar sådana här kvällar eftersom taxibilar också är helt uppbokade!

Den lediga dagen idag har jag bara tagit det lungt, solat ute på verandan och pluggat lite. Jag fick dock stressen tillbaka när jag såg vilket tajt schema som väntar mig nästa vecka med dansrep! Dessutom har vi enormt mycket prov i skolan nu sista tiden...(panik) Jag får helt enkelt intala mig själv att ta en dag i taget och inte lägga så mycket press på mig.