Drama på gymet

Jag och Emma gick in på gymet i segeltorpscentrum. Ställde våra skor på skohyllan, betalade för solningen och gick in i solariumen. Inget konstigt med det.

När vi har solat klart och ska gå är mina ugg skor borta. Va i helvete nu är de snodda, tänker jag. Vi säger till killen bakom disken som ringer chefen. Efter ca 40 minuters väntan kommer två killar med mina snöfyllda skor och frågar om det är mina och att de hittat de bakom huset. 
Strax därefter kommer chefen som säger att han vet vem som tog skorna och slängde iväg de.
Han ringde upp hennes kompis som sa att de hatade mig och ville jävlas med mig. Jag har fortfarande INGEN aning om vem den här tjejen är.

Det hela visar sig vara ett missförstånd och att de tog fel skor hahaha. Jag fick prata med tjejen på telefon som bad om ursäkt och babblade på blattesvenska om vad de här andra tjejerna hade gjort mot henne...Jag är bara glad att jag fick skorna tillbaka!!


Nu ikväll är planerna att äta middag här hos älskade Emma Pemma. Ikväll ska vi sen bänka oss framför tv:n och först se Victorias secret fashion show och sen får vi slåss om vi ska se A cinderella story eller min favorit Morden i midsommer. Haha, ja jag tror det lutar åt det förstnämnda men Morden i midsommer är fan bäst!
Pusshej!

Tack!

Tack så mycket till Anna Wang som har fixat min bloggdesign!! Otekniska Felicia hade aldrig klarat av det. Vad tycker ni? :)
Efter några småjusteringar är den helt klar, ska bland annat skicka henne två andra bilder på mig från Thailand som hon kan byta ut mot de andra.

Nu ska jag göra iordning lunch här hemma och sen bege mig till centrum och möta upp Emma. Vi ska sola några minuter i solariet (ja, jag är desperat över att min bränna ska försvinna) och därefter bara ta det lungt hos henne och ge varandra julklappar. Ha det bra så hörs vi snart igen!
Puss

I yar vad jag saknar Thailand

Jag har haft 3 helt underbara veckor i Thailand. Vi har haft sol och 35 plusgrader varje dag, ätit god thaimat, ridit elefanter, badat i vattenfall och vi (ca 15 kompisar) har festat nästan varje kväll. Jag saknar det så fruktansvärt mycket trots att jag kom hem redan igår morse. Jag hatar Sverige och vill bara ta första bästa plan tillbaka till allt och alla i Thailand!! <3




Rånad av en kärring

Jag var påväg till Jennys café när en gammal tant kom fram till mig på odenplans perong och berättade att hon behövde komma till uppsala till sin dotter och hon hade inga pengar till en biljett.
-Om du lånar mig pengar så skickar jag tillbaka det till dig så fort som möjligt. Jag har stått och väntat här i en timme och du är den första som lyssnar på mig.

sa tanten och jag sa visst, eftersom jag tyckte synd om henne och trodde bara hon skulle ha en 20 kr biljett först. Sen förstod jag att det var till Uppsala hon skulle och hon behövde alltså 85 kr. Försökte slingra mig ur, men jag kunde inte säga nej efter att jag sagt att jag kunde låna henne pengar. Hon fick en hundring och hon gav mig sitt nummer.

När jag kommer hem ringer jag nummret jag fick av henne, men det är någon annan som svarar. Fuck...klart att kärringen har lurat mig. Har nu ringt och tipsat polisen, förstod nu efteråt hur misstänkt hon verkade. Ofta man bestämmer sig för att åka till Uppsala om man inte har pengar, dessutom sa hon att hon hette Karin vilket är ett väldigt svenskt namn och hon var utländsk.
Det är precis det här som får mig att få fördomar för utlänningar. Varje gång något liknande har hänt mig har det varit blattar! Fan vad arg jag är nu, det här är tacken för att man är snäll och vill hjälpa folk!!!

Tid för vänner

Hello! Planerna för dagen är att åka och hälsa på Pennan på bageriet Lindqvist där hon jobbar :) Vill hinna träffa sötnosen och säga hejdå innan jag åker imorgon! Ikväll ska jag äta middag med Sabine och Emma på restaurangen Amazonas. Vi tänkte ju först gå på bio också, men New Moon vill jag vänta med att se igen och Julsaga gick för tidigt på kvällen :/

För att pigga upp er den här gråa söndagen bjuder jag på lite ögongodis.

 

Ibland


Ibland kan jag känna mig så ensam, som om alla omkring en går runt hand i hand och pussar på sin älskling. Jag vill också ha någon att hålla i handen.

Läggdags

Såg ni på Idol? Westlife sjöng en låt från deras nya album! Erik och Calle blev finalisterna och Tove åkte ut som trea. Jag har bara sett några få gånger, men jag tycker ändå inte att de här tre är såå fantastiska. Visst är de duktiga, men ingen av de har en riktigt bra röst. Erik tycker jag ändå förtjänar att vinna nästa vecka!



DAGENS VILL HA
: Någon att mysa med
DAGENS KLÄDSEL: Just nu, mjukiskläder och angora sockor
DAGENS SMINK: Ingenting
DAGENS FRISYR: Uppsatt
DAGENS HÄNDELSE: Sista skoldagen (!)  
DAGENS LÅT: Seal - A change is gonna come
DAGENS PLANER: Läsa new moon och sen sova
DAGENS SAKNAD: Kusin Amanda
DAGENS DUMMASTE: Frågan om det var 9 miljoner eller miljarder människor i Sverige hahaha 
DAGENS SJUKA: Classmates!
DAGENS DROG: Julmust
DAGENS ROLIGASTE: Har skrattat hela dagen 
DAGENS FAVORIT: Mammi   
DAGENS KÖP: Middagsmat
DAGENS GODIS: Dumle kola 
DAGENS HUMÖR: Glad men trött
DAGENS ORD: "Fyfan vad ont jag har" haha

Bollplank

Hej där!
Sitter just nu och smuttar på julmust och väntar på att mamma ska massera mig. Jag är stenhård i axlarna! Ikväll ska jag bara ta det lungt här hemma, packa ner lite mer i väskan och ladda in mer musik till ipoden. 

Jag har blivit något av ett mobb-objekt för några killar i min skola haha. För några dagar sen sulade en av de en boll på min rumpa, skitont gjorde det! Han bad om ursäkt och sa att det inte vad meningen...nej nej han träffade mig bara rakt på skinkan. Och i förrgår höll de på att kasta ett ihopknöglat papper till varandra och träffade mig i huvudet hahaha. Jag hoppas inte detta börjar bli en vana... 

Idag var det iaf sista skoldagen för mig det här året. Niiiice! :D Har fått reda på att jag fått MVG på både min novellanalys och mina bokloggar/bokanalys så det känns super.

Julmust går lätt före påskmust, eller?


Ha det gött.
Puss

Önskelista

Idag var det minus 6 grader när jag gick hemifrån och allting var täckt med ett tunt gnistrande frosttäcke! Har haft "Hej mitt vinterland" på hjärnan hela dagen haha. 

All I want for christmas:

Thomas Sabo berlocker
(bla. rött läppstift, champagneflaska, ängel på peacemärke, BH, luftballong...)
Hanky Panky trosor
Musikalbiljett till Hairspray, Singin in the rain eller Bounce
Kläder
Morgonrock i tunt flecetyg
Platt TV
Provdocka
New Moon på DVD
(om den kommit ut tills dess) 
Någon upplevelse





Inte min dag

Åhhh vad irriterad jag är nu!! Har ont i ryggen och foten, förkylningen verkar bara bli värre, jag har hur mycket plugg som helst (man hinner inte klart med något förrns nästa grej kommer) och ovanpå det funkade det inte när jag skulle ladda ner låtar till ipoden. Gah jag blir galen! :'(

Det är nu jag skulle behöva ta en kopp kaffe för att piggna till, men det kan jag inte. Min mage strejkar tvärt så fort jag dricker kaffe och blåser upp sig till 7:e-månaden-storlek. Suck, det är INTE min dag idag..



Mumie

Har nu suttit i drygt 3 timmar och pluggat inför matteprovet imorgon. Jag har inte pluggat så mycket inför ett g-prov förut, men jag kände att jag lika gärna kan satsa allt nu sista veckan. Efter imorgon är det over, finished, caputt med matten det här året för min del! Åh vad härligt att kunna säga det :D

Dagen gick rätt så fort idag trots att jag mest vandrade runt som en mumie pga min sömnbrist. Vi hade företagsekonomi och ljud då jag, Daniela, Lina och Magda åkte iväg och satte oss på café Tullis eller Tallis som Magda kallade det haha. Efter det gick vi och satte oss på ett annat café där vi kunde spela in våra intervjuer.
Jag missade också min tid hos naprapaten i eftermiddags, hade räknat med att hinna hem på en timme vilket jag såklart inte gjorde. Tidsoptimist!

Nu väntar träning, dusch och sen sängen. Ska försöka lägga mig tidigare ikväll!
Godnatt