Otursdagen

Dagen i Norrköping igår gick allt annat än bra haha. Det är helt otroligt hur mycket otur man kan ha på samma dag. Allt gick verkligen åt skogen och när vi var påväg hem till Stockholm trodde vi att det värsta var över...Vi stannade till för att ta lite fina dansbilder bredvid en äng. Tar med oss kameran ut, stänger dörrarna och *klick* ....bilen har låst sig automatiskt. Med bilnycklarna i framsätet. Alla mobiler inlåsta. Kan tilläggas att vi inte har någon aning om vart vi befinner oss och endast några lador inom synhåll. Efter ca en halvtimme har några vänliga personer stannat vid vägen och lånat ut en mobil varpå vi ringer assistanskåren och försöker förklara vart vi är. Killarna som sen kom och hjälpte oss var verkligen änglar, fiskade upp nyckeln och skrev en billigare faktura! De fick parfymer som tack och sen åkte vi hemåt, skakis.
 

SommarTV

Tv-program som jag inte kan vara utan nu under sommaren är Allsång på Skansen och Sommar med Ernst! Allsång är ett måste just för att man får sån otrolig sommarfeeling, stör mig lite på alla kopior som envisas med att dyka upp. Lotta på Liseberg, Allsång på gränsen...Varje år har jag och mina vänner pratat om att åka till Skansen en tisdag och se det på riktigt. Det har aldrig blivit av men jag hoppas att vi får ihop det den här sommaren haha. Sommar med Ernst är också ett mys-program som jag inte vill missa. Inredning, matlagning och pyssel i ett! Min moster och morbror är även bekanta till Ernst som tydligen är så härlig i verkligheten som han verkar!
 
 

Puma Sync i Bråvalla

Nu sitter vi "puma-tjejer" i bilen och rullar mot Norrköping och Bråvalla festivalen som är det sista stoppet på turnén!


Igår var det avslutning och uppvisning på Kühlers dansläger. De var så himla duktiga allihopa!! Några roliga bilder från veckan kommer upp här snart. Efter showen åkte jag till Nytorget där det blev ännu en flashmob i samarbete med Puma. Det var färre dansare än flashmoben på Medis, men ändå en maffig effekt! Nu taggar vi igång med Avicii - Wake me up. Bråvalla se upp, här kommer vi!

 

 

Äventyr i Paris

Imorse när jag kom till dansskolan var de små eleverna redan igång. "Kan vi inte få öva på danserna?" - bad de och repade koreografier i 20 min innan dagens lektioner började haha. Underbara energiknippen! Men dessa intensiva dagar tar på krafterna. Jag är helt slut när jag kommer hem.
 
Nu har jag och min kompis Emma bokat en resa till Paris! Äntligen får jag komma tillbaka till den fantastiska staden!! Det var fem år sen jag var där med mamma och lillebror sist. Vi ska få bo hos våra familjevänner i Marais området, mitt i smeten, och bara njuta och uppleva staden i fem dagar! Den 16 juli drar vi. Åh vad jag längtar!! :D
 
Bakgrundsbilden på min dator

Dansläger

Första dagen på sommarlägret är över! Varje år håller Lasse Kühlers Dansskola i ett läger under sommaren. Det är väldigt populärt och platserna fylls direkt. Den här veckan fick jag chansen att jobba som värdinna och lärarassistent än en gång. Det är så himla roligt! 32 glada barn får testa olika dansstilar, sjunga och lära sig skådespeleri vilket i slutet av veckan visas upp som en show för föräldrarna. Mellan klasserna blir det bus, lek och pyssel. Vilket underbart sommarjobb jag har!
 
 

Min midsommar

Gårdagen började med att Amanda plockade upp mig, brorsorna och Emma och vi kom fram till deras villa runt 13.00 tiden. Vi körde knytis och fick ihop en stor härlig lunch med sill, lax, paj och annat gott. Vi sjöng snapsvisor på både svenska och engelska eftersom en kompis pojkvän är fransman. Jag försökte använda hela mitt franska ordförråd vilket inte var särskilt imponerande. Efter lunchen blev det lekar. Hoppa säck och andra stafettgrenar och "flip the cup" som Amanda lärt sig på sin Australien resa. Tävlingen slutade oavgjort och så åt vi supersmarrig jordgubbstårta. Kvällen fortsatte med grillning och även lite lektioner i grekiska när några fler vänner dök upp. En underbar midsommarafton med fina vänner!
 
   

Midsommarkrans

På midsommarafton imorgon ska jag hem till systrarna Andersson. Vi blir ett gäng på ca 20 personer som ska äta sillunch, bada, köra lekar och tävlingar, grilla och kanske dansa runt midsommarstången! I förrgår var jag ute på jakt efter en blomsterkrans i plast (skönt att slippa kliande blommor i håret och jag är ingen hejjare på att knyta ihop de ändå). På Glitter var de slut men då köpte jag istället två diadem och knöt ihop de till en krans! Glad midsommar alla fina!
 
 

Sanningen bakom auditions

Den senaste tiden har jag gått på många olika auditions. På de flesta har jag känt mig felplacerad och nästan skämts för att jag har dykt upp och tror att jag har en chans. Men jag märker ändå hur stora framsteg jag har gjort det senaste året. Idag var det dags för ännu en, Norwegian Cruise Line hade sökningar på Kühlers. Det var löjligt hög nivå och jag märkte ganska snart att jag fick gå in med "bra erfarenhet"-inställningen. Inget fel med det, man lär sig alltid något nytt.
 
Trots allt tvivel på sig själv finns det alltid lite hopp. Och när man får höra att man inte räcker till, när det lilla hoppet släcks, då gör det ont. Men nu har jag börjat förstå att det också handlar om gruppdynamik, att man passar till en viss roll, ser ut på ett visst sätt, har en viss stil... Så trots att det känns tungt, måste man försöka sluta jämföra sig med andra och fortsätta kämpa. Ett nej är ett nej - inte en anledning att sluta söka.
 
 

Summerburst & flashmob

Hela helgen har varit en enda stor fest! I fredags träffades vi några stycken för att äta en maffig lunch innan vi åkte mot Stadion. Vädret drog självklart ner stämningen, vi stod i plast ponchos och väntade ut spöregnet. Sen hade vi ganska dåligt flyt, varje gång det var någon bra som spelade så stod vi i kö någonstans haha. Men vi hade kul ändå! Igår var det dag två på Summerburst. Vädret var på topp och vi åkte in tidigare för att njuta av festivalen. Vi träffade en massa vänner, dansade och hade grymt roligt!! Samtidigt var Kühlers dansare på plats och lanserade Pumas nya doft Puma Sync. Dessutom överraskades människor på medborgarplatsen av en flashmob som spelades in till den nya reklamen. Jag var tvungen att åka iväg efter ett par timmar till nästa fest! Vi firade min underbara mormor som fyller 70! Där dansade vi hela natten. Härlig helg
 

 

Audition Norwegian Cruise Line

 
 

Efterfest Cabaret Kühler

Ikväll var det efterfest med alla medverkande från Cabaret Kühler. Hela showen visades på film och både lärare och elever hade förberett spex. Sen blev det limbo, konga-tåg och dans! Woop woop!
 
 
 

Öppningsnumret Tony Awards 2013

Jag höll på att ramla av stolen när jag såg det här. Musikalunderhållning i världsklass, man blir så lycklig!!
 
 

PumaSync i Göteborg

Yes i lördags packade vi in oss i Puma bilen och rullade ner mot Summerburst i Göteborg. Jag, Agnes, Lisa, Frida och Emelie var dansarna från Kühlers, det första gänget som jobbade på den här turnén. Efter flera timmars resa var vi framme, checkade in på hotellet och styrde direkt mot festivalområdet. Väl där var stämningen på topp, det var soligt väder och en massa glada människor som ville testa Pumas nya parfym. Vi hade riktigt roligt, delade ut mer än 10 000 prover och allt flöt på väldigt bra. Det var verkligen över förväntan! Jag bjuder på några bilder. Snart kommer det fler och bättre bilder samt videoinspelning från turnén. Härnäst väntar Summerburst i Stockholm och därefter Bråvalla i Norrköping! Don't say it, move it! 
 
 

Spa

Mamma och jag hade en fantastiskt härlig dag på Selma Cityspa. Strålande sol, 33 grader varm pool, gym, spabehandlingar och god mat! Vi bestämde att detta måste bli en tradition varje år! Nu ska jag packa ihop väskan för i morgon bitti bär det av till Göteborg med Puma tjejerna! 
 
 

Nationaldagen

De senaste dagarna har jag varit på studentmottagning, umgåtts med vänner och fått träffa Amanda igen efter sju månader. Så himla härligt! Jag har också fått inbjudan till en audition nu på måndag. Det har aldrig hänt mig förut, att man blir inbjuden till en sluten audition utan att ha sökt jobbet. Skoj! Imorgon väntar en hel dag på Selma Cityspa tillsammans med mamma! Det var en födelsedagspresent som vi ser till att utnyttja nu. Dessutom ska jag få en 75min kroppsbehandling som ska verka avstressande och värmande. Peeling, massage, inpackning osv. Herregud vad underbart det ska bli!!
 
 

Dance-fit

I sommar kan du träna dance-fit med Johnnie Smith på Kühlers!
När: 10.00 på tisdagar och torsdagar. 11.00 på lördagar. (Vecka 23, 24, 25, 28, 29)
Pris: 100:-/klass. Elever och lärare på Kühlers betalar 60:-/klass
Klassen är för dig som är 15 och uppåt, ingen erfarenhet krävs! Anmäl dig på [email protected]
 
 

Kühlers i samarbete med PUMA

Igår var jag på en arbetsintervju på Ledarstudion, ett företag som coachar i ledarskap. Väldigt trevligt möte, nu är det bara att hoppas på det bästa! På eftermiddagen var det dags för ännu ett möte, nämligen med UMG som jobbar på uppdrag åt PUMA. Lasse Kühlers Dansskola har gått in i ett samarbete inför lanseringen av den nya doften PUMA Sync! Ett spännande projekt som sträcker sig över juni månad och det första stoppet på turnén är Summerburst i Göteborg! Och där ska jag få vara med och dansa! :D Så i helgen åker jag och fyra andra tjejer från Kühlers ner till Götet. Det ska bli superkul och självklart kommer jag att blogga även därifrån. Om ni vill följa oss på instagram heter kontot pumasync
 
 

CABARET KÜHLER

Jag vill ge en stor fet lyckospark till alla som jobbar och dansar på föreställningarna på Maximteatern idag! Det är så trist att jag inte kan vara med och peppa bakom scen! Ni kommer att vara strålande allihopa. Njut av varje sekund ♥ 
 
Intensiven i pausen förra året haha