Midsommar

Halloj!
Det har varit dålig uppdatering här i bloggen, sorry! Den här veckan jobbade jag på lunch restaurangen Spiskroken och igår var det midsommarfirande hemma hos oss. Vi var ca 20 pers, både vuxna och barn som åt midsommarlunch, sjöng snapsvisor och gick tipsrunda. Det var helt underbart att det var fint väder hela dagen och kvällen, inte en enda liten regnskur fick vi! :) På kvällen gick vi ungdomar över till Philip där vi grillade, gjorde jordgubbstårta och körde stafetter. En lyckad midsommar helt enkelt!

Nu är väskan packad och jag ska gå och försöka sova snart faktiskt, för imorgon bitti (kl 05.00!) åker jag, mamma och lillebrorsorna till Barcelona!! :D  Det ska bli så jäkla skönt att komma bort ett tag, även om det bara är fyra dagar. Ser fram emot en massa shopping, sol och bad, goda drinkar och kanske lite turistande också! :) Är dock livrädd för alla ficktjuvar...

Take care så länge så hörs vi när jag kommit hem! <3

Här är två fina bilder från igår.

Nathalie, Yasmine & Adrian

Amanda med sin midsommarkrans som hon kämpade med så länge!

Dansläger vecka 24

Förra veckan var det dansläger på Kühlers, ett dagsläger med ca 35 barn i åldrarna 7-11. Så himla roligt att platserna på alla dansläger den här sommaren blev fulla direkt! 
På schemat stod teater, sång, street, showdans, lek, pyssel, tipsrunda och mycket mer! Allt barnen gjort under veckan sattes sen ihop till en mini-musikal, inspirerad av Alice i underlandet! Alla hade också fått utveckla sin egen karaktär i musikalen och pysslat ihop sina scenkläder själva :) De var allt ifrån discodansande träd, fjärilar och vildvittror till dockor och kaniner. Så söta allihopa!  




Pick me up

Japp, så fort jag lät mig själv koppla av ett tag igår bröt förkyldningen ut som har legat och lurat. Febern har gått ned något idag, men jag känner mig fortfarande hängig :/ Amanda får ta mitt jobbpass imorgon istället och så hoppas jag att jag är piggare tills på tisdag!
Så den här regniga dagen har bara spenderats hemma med dunkande musik och lite planering inför Barcelona-resan om en vecka. Någon som har bra tips på restauranger och sevärdheter? :)


Foto från inspelningen i torsdags. Sminköserna var suveräna!

Pick me up - Isak Strand & The Resin Band

Studio Paus

Hej allihopa!

Den här lördagen började på Studio Paus på Östermalm. Jag utnyttjade mitt presentkort jag fått av mina fina tjejer och det blev en 80 min lång ansiktsbehandling! Sååå skönt och man kände sig riktigt uppfräschad efteråt :)
Jag köpte med mig ett litet kit med produkter därifrån (kanon att ta med på Barcelona resan) och på vägen hem köpte jag sushi till lunch. Mums!

Nu ska jag lägga mig i soffan och bläddra igenom ELLE. Jag är så himla trött så det blir nog en nap senare, om mina två lillebrorsor kan tillåta det...ikväll är planen att gå på bio med Emma och kanske Sabine, det var ett tag sen vi sågs så det blir mys!
Puss

Musikvideo inspelning

I torsdags var jag som sagt på inspelningen till en musikvideo hela dagen lång! Inspelningsplatsen var en öde, förfallen herrgård utan rinnande vatten. Ormar i gräset runt omkring fanns det gott om också haha. Vi kom dit vid elva på förmiddagen, började filma vid fem tiden och jag var hemma tolv.

Det var en jätte härlig stämning bland alla statister, skådespelare, dansare och alla andra på plats! Det var superkul att få arbeta med sådana proffs!
Jag medverkade alltså som dansare och statist i de kommande musikvideos som det ska bli av detta. Dansen var delvis koreograferad och delvis improvisation. Jag kommer förhoppningsvis synas några sekunder i alla fall ;)

Det var fantastiskt roligt att få vara med, det tog flera timmar innan jag kunde somna på kvällen för jag var så jäkla glad haha. Jag spricker nästan för att jag inte får berätta vilka artisterna är, kan knappt vänta tills låtarna och videos släpps! Sjävklart får jag inte heller lägga upp bilder än. Men resultatet kan inte bli annat än amazing!!

Det ekar över hela staden

Jag har verkligen fastnat för Veronica Maggios nya låt Välkommen in. Man blir så glad av den!!

Dansjobb

Hej hej!
Jag har ett helt otroligt roligt dansjobb på g! Jag vågar inte avslöja mer för tillfället än att jag ska vara med och dansa i en musikvideo. Inspelningen är på torsdag under hela dagen och kvällen. Jag är så sjukt glad och taggad, det ska bli jättespännande! :D

Något annat roligt är att jag den här veckan jobbar på danslägret på Kühlers. Barnen är mellan 7-11 år och sammanlagt är de 35st! Jag hjälper till som assistent och alltiallo. Typ som att ta emot matbeställningen och duka av, hjälpa till om någon blir sjuk eller gjort sig illa, gå på stan och inhandla pyssel till dekoren till showen de har på fredag...m.m :)

Ja, det känns som att det enda jag gör är att jobba haha. Det blir inte mycket sommarlov över...men å andra sidan är det nice att tjäna pengar och jag gillar ju att ha många bollar i luften! Är ledig 3 veckor åtminstonde och det blir en tripp till Barcelona snart med mamma och brorsorna! :)

Puss!

Sommarjobb

Hej people!
Igår var första dagen på sommarjobbet, restaurang Spiskroken! Det är en familjeväns lunchrestaurang som jag jobbade på för ca två år sen :) är så himla glad att jag fick jobbet den här sommaren igen, men jag hade totalt glömt bort hur slitigt det är! När jag kom hem igår deckade jag i sängen direkt och sov tre timmar fram tills middagen haha.
Idag var jag dock inte lika trött när jag kom hem, så jag hjälpte lillebrorsan att fixa (alkoholfria!) drinkar till honom och hans kompisar. De har nämligen sin skolbal ikväll och hade hyrt en hummerlimousin att åka dit i! Åh vad jag längtar tillbaka till våran bal vi hade i nian :D 



Lillbrorsan för någon timme sen

Nästa vecka jobbar jag som assistent på Kühlers dansläger för de små. Då kommer jag att få hjälpa till med allt från att sjunga upp med dem till att sätta ihop dekor till deras slutshow! :)

Summerburst

Den här helgen har varit toppen! I fredags kväll firade vi som sagt två killar som fyllt 18! De hade styrt upp en nice hemmafest med DJ och bar i trädgården. Riktigt lyckat! Jag drog hemåt ganska tidigt ändå för jag fick för mig att det inte skulle gå några nattbussar senare, haha.

Gårdagen var helt obeskrivligt gryym!! Över förväntningarna! Dagen började hos systrarna Ekman där de bjöd på jättegod lunch och vi taggade till inför Summerburst festivalen! Vid två tiden åkte alla tjejer in mot Stadion och väl framme väntade en km-lång kö. Efter typ 45 min bytte vi kö och kom in nästan direkt. Summerburst var hur nice som helst! :D
Lineupen var awesome men självklart var det de sista som alla väntade på, Eric Prydz, Avicii och världsstjärnan David Guetta. De två sistnämnda var ju bara helt klart bäst! Det som gjorde David Guetta så grym var att han själv var så taggad och fick med sig hela publiken. Det coolaste var ju när han fick alla 13 000 pers att sätta sig ner! Gaahh jag är fortfarande i extas






New


Skjorta/Blus - H&M
Shorts - H&M


Tunika - Zara
Chinos - Gina Tricot


Solglasögon - RayBan


Blus - Indiska (dock inte nyköpt)
Shorts - Vero Moda

Sommar shopping

Tjaa!
Imorse köpte jag med mig frukost och åt med morfar i trädgården på söder! Efter ett tag kom grannarna ner och satte sig med oss också. Super trevligt :)

Jag storshoppade både idag och igår, har köpt en massa fina sommarkläder och rensat bort det gamla ur garderoben! Kanske kan visa er allt senare. Nu måste jag hålla i pengarna ett tag och lägga undan till Thailandsresan, men det är så svårt! Det kliar i fingarna när det finns så mycket man vill ha...





Haha, asful men den bjuder jag på!

Ikväll vankas det feet 18 års fest så jag ska väl börja göra mig iordning lite smått snart, måla naglarna och välja kläder. Pusshej!