Nyttigt & Gott

Har precis ätit middag och väntar på att Mathilda ska komma hit. Vi tänkte först gå ut på en promenad, men eftersom jag är så himla trött så räcker bara min energi till att ligga i soffan och samtala. Tänkte också göra iordning antingen fruktsallad eller min favorit kesella vanilj med hallon och linfrön, nyttigt och gott! :) Börjar skolan 11:35 imorgon, som alla andra måndagar. Det kallar jag lyx.
Pusshej!  

Tacokväll

Sitter nu nyduschad med håret inlindat i handduken och tittar igenom gårdagens bilder. Goosh vilken rolig kväll det blev! Jag, Amanda, Isabelle, Philip och Rickard gick först och handlade all mat på Kvantum och sen kånkade vi hem det till Rickard och Sandra. Lite senare kom också Alex Matteoni och vi åt sen en jättegod middag med kräftor till förrätt och tacos till varmrätt. Så småningom kom det fler och fler folk, musiken höjdes och glasen fylldes på. Helt plötsligt får killarna för sig att klä sig  i klänningar vilket fick alla kameror att blixtra konstant haha. 

Det blev lite senare än vad jag hade tänkt mig, gick hem vid 3 tiden och det fick jag sota för idag. Jag hade dans kl 12-13:20 och jag insåg verkligen hur mycket jag har saknat dansen under sommaren! Vi har en asskön lärare som heter Otto? och han körde verkligen slut på oss. Jag är helt jävla död nu och jag ser inte fram emot träningsvärken imorgon!  

Bjuder på dessa bilder, haha ;)












Stribergarna

Hej sötisar!
Har bara tagit det lungt denna lördag. Sov ut till 10 och gick sen på en power walk med mamma innan frukost. Sen har jag bland annat städat mitt rum och fått massage av mamma. Jag har helt plötsligt fått extremt ont i ländryggen och det gör ont så fort jag gör minsta lilla rörelse :( Att jag aldrig kan vara helt frisk och bra någon gång...
Nu ska jag börja göra mig iordning och välja kläder för ikväll. Jag ska vara med stribergarna igen och vi ska äta middag och kröka tillsammans är det tänkt :) Sen får vi se vart kvällen tar oss. Min street klass börjar kl 12 imorgon bitti. That sucks!
Ha en trevlig lördagkväll allesammans! <3

Lista

Tjejlistan
1. Har du ett par blåa string? - Nej
2. Vem var den senaste du pussade? - A 
3. Vad har du för bhstorlek ? - 70B
4. Trivs du med det? - Haha, ja
5. Har du lagt till något nummer på din mobil idag? - Nej
6. Gillar du nån nu? - Jag gillar många
7. Vad gjorde du inatt? - Sov
8. Och i förrgår natt? - Sov
9. Vad gör du innan du ska sova? - Tittar en stund på TV
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Inte allt
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja
12. Har du varit gravid? - Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Nej haha
14. Choklad eller glass? - Choklad
15. Push-up eller T-shirtbh? - Push-up
16. String eller hipsters? - Båda
17. Stövlar eller sneakers? - Sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? - Klänning & Jeans

åtta fakta
1. Hemstad/ort: Huddinge
2. Hårfärg: Brunt
3. Längd: 172 cm tror jag 
4. Frisyr: Utsläppt, självlockigt
5. Ögonfärg: Gröna med brunt i
6. Skostorlek: 38
7. Humör: Seg
8. Vänster eller högerhänt: Höger

Tio saker om ditt liv 
1. Har du nånsin varit kär? - Ja
2. Tror du på kärlek? - Ja 
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej 
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Kanske
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Vet ej
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja

Tio saker;
Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. Vin eller öl? - Vin
3. Dag eller natt? Dag
4. One night stand eller förhållande? Förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Båda
8. Färgfoto eller svartvita? - Färg
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - Inget av de

Tio "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? -Nej
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - Nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Haha, nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Ja
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Yes

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - Ja
2. Är du glad? - Oftast
3. Är du fundersam? - Ja
4. Är du uttråkad? - Just nu, ja
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du dansk? - Nej
8. Är du fransk? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Ja
10. Gillar du någon just nu? - Jag gillar många

Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu? - 18:25
2. Namn? - Felicia Emilia Bergvik
3. Vart bor du? - Segeltorp
4. Hur många barn vill du ha? 2 kanske
5. Vill du gifta dig? - Ja det tror jag
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Rullar
7. Har du ätit sushi? - Älskar det!
8. Favoritglass? - Ben&Jerrys
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 2

Fyra frågor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Ja
2. Har du en hund? - Nej, bara en skittråkig kanin
3. Sover du helst själv eller med någon? - Beror på
4. Tror du på spöken? - Nej

Charm club

Jag älskar mitt Thomas Sabo armband, har det på mig nästan varje dag! Det jag gillar så mycket med alla berlocker är att man kan göra sitt armband så personligt. Just nu har jag bara en vinge med små diamanter, berlockerna ovan är bara några av de jag vill ha på min handled!

Regrets

Jag tänker för mycket. Jag vill kunna skita i alla om och men, fast då skulle jag ångra mig längre fram. Det står mellan viljan och förnuftet...

So you think you can dance

Tja! Jag är i skrivande stund så trött så jag håller på att tuppa av. Dagen har varit lång och seg, men engelskan slapp vi och istället åkte vi några tjejer i klassen till Globen och åt lunch på donken. Mycket godare än skolans mat, jag trappade också ner på fettet lite och tog en ramlösa och morötter till. Om nu det gör så stor skillnad haha.

Sitter och tittar på So you think you can dance (skäms över att kalla mig dansare när jag ser på de otroligt duktiga dansarna där!) och längtar verkligen tills på söndag då vi har vår första dansklass, street! Jag vill verkligen komma in i träningsvanorna igen och jag är så sugen att satsa enormt mycket det här året. Hoppas bara att vi får bra lärare så att man får motivation...

Dacing can express feelings more than words can do

Eftermiddag i stan

Skoldagen idag var seeg, visarna på klockan rörde sig i snigelfart! Tillslut fick vi iaf gå och jag åkte direkt till stureplan och mötte upp Mimmi och Lollo. Vi började jakten efter skrivblock och almenackor för deras del. Vet inte hur många affärer vi gick in i, haha ingenting verkade duga för de ;) Pennan joinade oss efter ett tag och vi satte oss på Waynes coffe för att fylla på energin lite. Tog en chailatte och en mörk mozzarella smörgår, mums! :) 
Vi fortsatte in på en mängd andra affärer och jag blev tvungen att köpa mig ett till skrivblock efter att Pennan skrattat åt mig när jag visade den jag hade (som jag trodde skulle räcka till alla ämnen)
- Det märks att du har börjat 1:an haha
På ONOFF fastnade vi i massagestolarna i över en halvtimme säkert och provade alla flera gånger för att välja ut den bästa, haha. 

Nu ska jag gå och lägga mig, jag går 09:10-17:00 imorgon!! Fyfan säger jag bara...Godnatt! 

Yasse!

Jag saknar dig gumman, kom tillbaka!! :'( <3


Här är hennes nya blogg där du kan läsa om hennes år i San Diego, Californien!

Klänningar

Tja!
Efter plugget åkte jag och Emma till sturegallerian för att titta på kläder till henne, men jag hittade en supersöt klänning från Zara till mig själv. (suddig bild på den) Älskade fallet, kruset och färgen i den! Jag hittar alltid kläder på Zara, haha det är lite farligt för mig att gå in där. Den andra klänningen nedan fick jag av Amanda när jag var där sist, den smiter åt riktigt ordentligt men är sjukt snygg! Den är köpt från Nelly.se.


Hos kiropraktorn gick det bra, hade bara lite smågrejer som behövde fixas till. Så nu är jag helt rak igen! Jag var hos en kille som hette Lars Örum, han var riktigt duktig och gav mig tips på ännu fler övningar.
Nu fick jag ett ryck, måste ut och gå en promenad och sen träna styrka. Om jag hinner. Ska hinna duscha, fixa naglarna och plugga franska glosor innan jag lägger mig också...XoXo

Kiropraktor


Höll helt på att glömma bort min tid hos kiropraktorn imorgon! Jag har ju oftast ont i ryggen för den är lång och väldigt svag. Jag måste göra vissa pilatesövningar för att stärka upp den men har också fått hjälp av mamma som är massör. Jag har varit hos en kiropraktor bara en gång innan så jag känner mig inte helt lugn...det känns som att huvudet ska trilla av när de knäcker till nacken!
Det jobbiga är att jag slutar 14:10 imorgon och har inte tid hos den här killen förrns kl 17:00. Någon som vill ta en fika? Annars får jag väl åka hem emellan, men jag hinner ju ändå bara vara hemma 1 timme då. Hmm.

Dagens låt: Black eyed peas - Missing you

Skoldagen

Hej på er!
Dagen har varit chill, vaknade strax innan 9 för att kunna låsa upp åt städerskorna. Skönt att få sova ut! I skolan hade jag bara 3 lektioner. På franskan fick vi glosor vi ska plugga på tills på onsdag, suck...Som estetiskt val tog jag musik och första lektionen idag var riktigt kul. Trots att den var 1 och en halv timme så flög tiden iväg, vi delades in i lag och körde en musiktävling som gick ut på att bland annat lista ut vilken serie/film/artist eller låtskrivare som hörde till låten som spelades.
Sista lektionen var matte där vi fick göra ett repetitions test för att läraren (som btw är så skelögd så man inte vet i vilket öga man ska titta) ska se vart vi ligger. DET GICK ÅT HELVETE, kan jag ju bara säga. Kändes som jag har tappat allt och kom inte ihåg något alls!

Anyway, efter skolan åkte jag och köpte lite småsaker i stan och nu är jag äntligen hemma. Ska gå och hjälpa mamma med middagen så att den blir klar någon gång. Har ju inte ätit någon lunch idag så jag är rejält hungrig. Blir att gå och lägga sig tidigt ikväll eftersom jag måste gå upp halv 6!!
Det var allt för mig, pusshej! 

Jessica Simpson



Nu har stjärnan Jessica Simpson, som många andra kändisar, gjort en helt ny klädkollektion som kommer i höst! HÄR kan du kika på den. Ursnygga jackor bland annat!

The holiday

I have found, almost everything ever written about love to be true.
Shakespear said: Journeys end to love meetings, what an extraordinary thought.
For some, quite inexplicably, love fades.
For others, love is symply lost.
Then ofcourse love can also be found, even if just for the night.

Sömnbrist

Har sovit typ 3 timmar inatt, vi krökade hemma hos alex igår igen. Det var inte samma drag som kvällen innan, men ändå riktigt trevligt :) Lite senare under kvällen dök också min kusin Carin upp, haha världen är väldigt liten!
Just nu sitter jag och telefontrackar Amanda som inte svarar. Jag tänkte åka förbi hennes café där hon jobbar, men vet inte vart det ligger :p Annars har jag inget annat för mig denna soliga söndag, ska iaf ta en promenad senare ikväll. Puss!

A good night

Tjoo!
Har inte gjort något annat denna bakisdag än bara tagit det lungt och tittat på TV, men snart ska jag ta en dusch och fräscha till mig!
Kvällen igår var awesome, Emma och hennes pojkvän Andreas hämtade först upp mig och vi åkte och kirrade dricka och hämtade upp Andreas kompis Martin. Sen åkte vi till Alex där resten av kvällen spenderades med trevligt folk, dricklekar och vattenpipa :) Tråkigt nog ringde pappa upp och krävde att jag skulle åka hem redan klockan 1, helt utan anledning så jag tog en taxi hem och somnade nästan direkt. Aja, ikväll blir det troligtvis en längre festkväll för min del trots att jag är sliten sen gårdagen haha.

Det här är en video på Melissa och Ades dansnummer från So you think you can dance, där Melissa ska vara en kvinna med bröstcancer. Det är det mest rörande och vackraste jag har sett inom dans! Jag grät när jag såg det.
 

The beautiful life

TV serien The beautiful life kommer snart och i den syns bland annat Mischa Barton! Serien handlar om modeller i New York och det utlovas dramatik och glaumor till max! Regissören är ingen mindre än Ashton Kutcher, jag hade ingen aning om att han kunde regissera. Den här ska jag iaf inte missa ;)

I Like it

Hej everybody!
Nu är jag på topphumör och sitter och lyssnar på musik. Jag börjar gilla min klass mer och mer, alla är så trevliga och sköna :) Är verkligen glad att jag hamnade i en så bra klass. Man kan ju inte säga att vi har haft någon riktigt lektion än, vi har bara fyllt i en massa lappar om vad vi har för mål den här terminen och så. Men under svenskan idag fick vi skriva en berättelse om oss själva och jag började känna prestationsångesten komma krypande, haha. Man vill ju göra ett bra första intryck på läraren!
Efter skolan åkte jag med Lina i min klass till SL center för att byta mitt terminskort till PLUS. Det var väldigt lång kö, men tiden gick fort när vi satt och småpratade.
 
Kan heller inte bestämma mig för om jag ska vara med på nollningen nästa helg eller åka till Örebro som planerat...det känns ju surt att missa nollningen men man vet ju inte vad för hemskt de hittar på åt oss :p

Spelas i hörlurarna just nu:
David Guetta ft. Akon - Sexy bitch
Beyonce - Sweet dreams
Black eyed peas - I gotta feeling
Kat Deluna - Unstoppable
Kings of Leon - Use somebody
 
Robert Pattinson - Never think

Onsdag

Godmorgon!
Igår hade vi bara underhållning i skolan hela dagen. Två killar spelade gitarr och sjöng (inte bra), biträdande rektorn gick helt otippat upp på scenen och sjöng I did it my way och var riktigt bra haha. En DJ spelade och en föredetta elev på Kärrtorp som är ståuppkomiker fick oss att vika oss dubbla av skratt!
Vi hade också en tävling under dagen där klasserna skulle utföra olika uppgifter (typ rapa alfabetet baklänges samtidigt som man gjorde armhävningen, Daniela klarade det!). Den vinnande klassen skulle springa ut först på studenten, vår klass kämpade faktiskt riktigt bra men vann tyvär inte :(

Stockholms Water Prize gick också bra för vår del, förutom att alla gick åt lite olika håll under nummret haha. Det var bara halvfullt i publiken och Victoria kom inte :/ De dansarna som var med från companiet var helt outstanding, som vanligt!

Idag har jag en låång sovmorgon som ni märker, jag börjar 12:55 och har bara 2 lektioner. Men jag ska ändå börja göra mig iordning nu. Ha en bra dag allihopa!

Stockholms Water Prize

Wihii nu är jag trött men glad! Dels för att Emsson har fått byta till min klass, hon var första reserv, och dels för att jag är så förväntansfull inför imorgon. Jag ska ju vara med och sjunga på Stockholms Water Prize på Älvsjömässan. Det kommer ungdomar från hela världen som ska få pris för sina uppfinningar om vatten och kronprinsessan Victoria kommer också att vara där!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka sova för att orka med hela dagen/kvällen imorgon. Godnatt

SM1A

Första skoldagen var helt okej :) I min klass var det typ 20 tjejer och 11 killar och de allra flesta verkade riktigt sköna! Lisen och Daniela kände jag sen innan från dansen, en tjej som heter Emma som jag gått med förut och även barndomskompisen Isabelle som jag gick på dagis med när vi bodde på söder :)

Dagen bestod av samarbetsövningar, lunch, rundtur och utdelning av en massa papper. Det enda negativa jag kan säga om skolan hittils är väl att matsalen är rätt liten (har hört att det inte är speciellt bra mat heller), toaletterna är grymt ofräscha och ventilatitionen funkar inte, men det ska förhoppningsvis bli bättre när de har renoverat klart!
 
Nu måste jag iväg till stan igen, ska på sång rep på tegner för imorgon ska vi sjunga på älvsjömässan tror jag det var! Kisses!

Fresh



Köpte som sagt lite grejer inför skolan
Skrivbok
Sudd
Pennor
Stift
Nyckelring
Miniräknare
Handdesinfektionsmedel
Ansiktsmask

Weledas hudvårdsprodukter kom också idag
Borttagningslotion
Ansiktscreme
Deodorant
Duschcreme
Olja

Har nyss ätit middag och tagit en dusch med mina nya weleda grejer, så nu doftar hela jag ros och iris blomma :) Har också lagt hårinpackning, fixat naglarna och noppat ögonbrynen. Känner jag mig härligt fräsch och ska senare bädda ner mig i vår nya soffa med SOLO och en kopp te. Hur mysigt låter inte det! Nu ska jag slå en pling till Emma.
/ F 

Sista dagen

Idag är det då sista dagen på det här sommarlovet. Det känns inte som om jag har gjort så mycket den här sommaren...har jobbat typ hela tiden. Till skillnad från förra sommaren, det var den bästa ever! Jag reste och gjorde saker hela tiden, jag hade så otroligt kul. The time of my life.

Jag ska snart fixa mig iordning och åka med Sabine och Mathilda till skärholmen. Jag ska köpa lite småsaker till skolan och så. Senare tänkte jag också ta en tripp till solariet och få lite färg i mitt bleka ansikte! Måste också välja kläder inför skolan imorgon (vi har skolfoto då!) och ikväll kommer Emsson över så vi får vara nervösa tillsammans haha.
För er som har missat det kommer jag att gå i Kärrtorps gymnasium och läsa Sam-ekonomi-media.

Vill bara tillbaka till Örebro och ha sommarlov typ en månad till...suck! Nu måste jag rusa, PUSS! 

  

Tripp till Örebro

På tisdagen kom min kusin Amanda till stockholm och vi tog en shoppingtur på stan. Jag fick med mig ett baslinne från Filippa K, t-shirt från Zara och ett par leggins från MQ. Amanda däremot hittade inte alls det hon ville ha. Vi åt middag på Jensens bofhouse innan vi åkte med moster och morbror till Örebro! Kvällen avslutades med en flaska vin i Amandas pojkvän Jacobs lägenhet (där vi bodde hela tiden).

Dagen efter var Amanda, Linn, Sara och en tjej som hette Eva med och spelade in en informationsfilm för Sveriges trafikförbund. jag fick följa med och ta Backstage bilder och torka bilrutor haha. Filmen handlade om bilbälten typ...i 6 timmar höll vi på och allt blev lite fördröjt pga vädret. Så när ni ska ta körkort får ni diskutera om den filmen ;)

På kvällen blev det chillkrök i Jacobs lägenhet med Offa, Victor och Jacobs bror Marcus. Det blev lite för mycket dricka för allihopa tror jag, haha. Men kul hade vi! Har lärt mig en massa knasiga regler på dricklekar de kör med som jag får föra vidare. Den där jävla tomten...
 



Vi sov till halv 3 på torsdagen och jag fick en behandling av grannen Henke som är kiropraktor. Det kändes som huvudet skulle ramla av när han knäckte till nacken men det var riktigt skönt efteråt! Sen på kvällen gick vi ut och åt på restaurangen Lilla Örebro. Supergoda hamburgare och drinkar som satt riktigt fint denna bakisdag! Resten av kvällen såg vi på filmer som vi hade hyrt. The strangers och The ex.
 
Igår gick jag och Amanda på stan under dagen. Vi fikade på ett café som låg i "gamla stan" och sen hämtade Offa upp oss med bilen för att fixa dricka. Vi köpte hem sushi och spenderade kvällen i lägenheten med Marcus, Sara och Jacob :)



 
Haha, Amanda i ett nötskal. Flummig och galen! :) Nu sitter jag och väntar på Sabine som ska komma hit och sova över. Jag känner att jag verkligen behöver ta det lungt ikväll. Jag håller nog på att bli sjuk...det skulle ju vara bra nu när skolan börjar på måndag :/

Senaste veckorna

Hej bloggen!
Nu har jag inte skrivit på vääldigt länge. Fy på mig! Efter att jag slutade jobbet för sommaren har det blivit en hel del festande, kanske lite för mycket haha. Jossan & Yasmine har också lämnat mig för USA i ett helt jävla år!!! :( ..Jag drar en snabb repris av de senaste 2 veckorna. Mest i bilder eftersom jag i nuläget inte orkar skriva så mycket haha:

Jag åkte till landet än en gång med Yasmine, Mimmi, Alexandra och Jenny. Vi var där i tre dagar och på onsdagskvällen när vi hade kommit hem blev det sushi (egengjord) kväll hos Mimmi på östermalm.




Kvällen därefter var det grillning vid sjön Ulvan i Älta med stribergsgänget, det har allt blivit lite incest mellan oss barndomskompisar haha...Skitkul hade vi iaf hela natten!



Jaa, på fredagen firade vi morfar så jag var hos honom ett tag innan jag gjorde mig iordning för Yasses avskedsfest. Massa folk samlades vid apberget (jag gick till fel jävla berg först, skinnis) krökade och hade trevligt.

 



På söndagen fick jag säga ett sista hejdå till Yasmine på hennes avskedslunch. Usch...jag saknar dig älskling!<3




Några av bilderna är lånade från Amandas och Josefin :)