Tisdag


Vilket härligt väder det har varit idag! Man blir så himla pigg när solen tittar fram :) Filminspelningen igår gick bra! Zara stod såklart i centrum och det har hon inga problem med :p Det kommer inte visas förrns i höst, jag hoppas att jag inte kommer att se alltför ful ut haha.
Jag har börjat lite smått inför påsk med att dricka det här goda påsktéet, det är ett svart té med små gula kycklingar i! Egentligen ska jag börja med en slöjduppsats nu, men jag har verkligen ingen ork...vill mycket hellre fixa iordning mina naglar och fortsätta läsa Twilight, jag är helt fast nu! Hur som helst ska jag ta en till kopp kycklingté och så får jag se hur jag gör. Sweet kisses

On TV

Hej på er!
Det har blivt en (o)vana av mig att jag skolkar bort den så "otroligt nödvändiga" livskunskapen på måndag så då har jag bara tre lektioner den här dagen :)
Jag är heelt mörbultad sen dansen igår då vi först hade en och en halv timmes kast träning innan vanliga pardansen. Han som undervisade tävlar i rockenroll där man b.la. kastar upp tjejen 5 meter upp i luften, sen dyker hon ner med huvudet före och killer fångar upp henne under benen!! Riktigt så avancerade grejer testade inte vi tack och lov! Haha, men träningsvärk har jag så jag knappt kan röra mig.  

Om drygt en timme ska jag iväg till tegnerlunden, TV4 ska nämligen filma vår sånglektion eftersom de ska göra en dokumentär om lilla Zara Larsson som vann Talang 2008! Det ska bli riktigt kul och efter det ska jag till västmannagatan och ha balett som vanligt. Puss puss! 

Lördagskvällen i bilder

Örebro

Hejsan svejsan! Just nu sitter jag och Amanda och chillar framför tv:n och återhämtar oss från gårdagens festande, vi var på stan och åt lunch på donken idag, bästa bakiskäket ever! Men snart ska vi börja tagga till igen för ikväll blir det också partaj! Haha.
Igår när jag kom till stationen skjutsade Marie mig och Amanda till en jättemysig restaurang som heter Lilla Örebro där vi åt middag med Sara, hennes pojkvän Emil och snygga Jacob som Amanda dejtar! Vi åt supergod mat och sen fortsatte vi hem till Emil där vi drack vin och deras andra kompisar Patrik och Linn joinade oss. Vi hade skitkul hela kvällen och jag, Jacob och Amanda tog en taxi hem vid tre tiden. Jag glömde att ta bilder igår men jag lovar att jag ska göra det ikväll ;)

Glöm inte bort att det är earth hour ikväll, mellan kl 20:30-21:30 så stänger hela världen av all ström för att bidra till en bättre miljö, gör det du också!
xoxo /Felicia

Bye!

Tja!
Jag skrev ett inlägg imorse i skolan men det verkar som det försvann...aja om några minuter ska jag åka till centralen och sen ta tåget till Örebro! :D Det ska bli så skönt att komma bort över helgen faktiskt, att få byta miljö ett tag. Tågresan kommer nog bestå av läsning i andra Twilight boken (har läst ut 1:an nu). Eftersom jag åker själv kommer jag nog inte våga sova för då kanske jag vaknar upp i Göteborg eller nått.
Marie och Amanda kommer och hämtar upp mig på stationen och därefter tror jag att Amanda tar med mig till ett ställe och äter middag, senare blir det nog utgång men vi får väl se. Det spelar inte riktigt någon roll vad vi gör för vi har alltid så kul tillsammans! Jag kanske skriver något inlägg därifrån under helgen, ha det bra här i stockholm! Ciao <3 

Snyggare i verkligheten

Jag var sjukt irriterad på Fredrik alldeles nyss, jag trodde han hade förstört datorn för den laggade så fort jag satte på den, men som tur var så funkar den nu! Puh...Jag behöver lite nya låtar jag kan lyssna på imorgon på tågresan så jag har laddat min mobil med en hel del nu.
Sorry att jag inte skrev igår förresten, jag hade inte tid helt enkelt. Direkt efter skolan åkte jag med mamma och Adrian för att förnya mitt pass på polisstationen och efter att ha suttit och väntat i dryga timmen där åkte jag hem och pluggade.

Idag har också varit en rätt så späckad dag . Gick i skolan mellan 08:20 - 15:30 och sprang sen till bussen för att åka till sånglektionen. Vi har börjat träna för fullt inför showen nu och snart ska vi göra audition för vem som ska sjunga solo i vissa låtar! Vi fick också reda på att vi på måndag nästa vecka kommer att bli filmade för TV4, det blir skoj! :)
På vägen hem hann jag precis hoppa på tuben innan dörrarna stängdes och tur var väl det. För mitt framför mig stod nämligen skådisen och modellen Andreas Wilson, jag höll på att tappa hakan för att han var så snygg! Jag tror han märkte att jag glodde en del också, haha.

Nu ska jag ta mig en dusch och packa det sista inför morgondagen. Idrottslektionen imorgon kommer för ovanlighetens skull att bestå av vals vilket nog blir kul. Puss puss!

Våfflor

Ingen har väl missat att det är våffeldagen imorgon? Vi tjuvstartade lite och jag har precis ätit en drös med pankisar och våfflor till middag, så gott! Körde med bär och bananskivor på varierat. Ska måla mina naglar (som faktiskt börjar bli starkare och längre nu!) och kanske kika på Den rätte för Rosing och Desperate housewives ikväll, men jag har bestämt mig för att lägga mig tidigt. Imorgon har de nämligen tagit bort vår sovmorgon (!) för att vi ska göra nationella prov i engelska så vi börjar kl 8...suck.

Det rullar

Hej på er!
Jag vaknade idag till en klarblå himmel och sol, men trots det var det riktigt jobbigt att ta sig upp ur min varma sköna säng. Jag tvingade mig iaf upp och åt en tallrik havregrynsgröt och hallon till frukost och blev mycket piggare. Resten av dagen har rullat på som vanligt med mindre halsont som tur är!

Jag har precis bokat biljetter till Örebro för jag ska dit och hälsa på min käraste kusin över helgen. Hon har en massa roliga planer för oss och det ska bli så himla kul att träffa henne, min andra kusin Simon, moster och morbror igen! :)
Nu ska jag ta en liten tupplur, jag börjar få ont i huvudet känner jag...Puss!

Halsont

Jag undrar verkligen när den här hemska förkylningen jag har ska försvinna? Idag hade jag så ont i halsen så jag fick blodsmak i munnen men tvingades ändå vara med på idrotten för jag och Emma skulle hålla en elevledd lektion, vi fick ett stark VG+ men tycker faktiskt att det var töntigt att vi inte fick MVG. Vår lärare är så otroligt petig med allt!
Så nu är jag hemma och vilar upp mig inför dansen ikväll, men den här gången ska jag faktiskt SITTA ner. Det gick inte så bra med det igår utan jag dansade på alla lektionerna...haha jag kan inte sitta still! Bröllopsvalsen gick väl sådär att undervisa igår, de skulle behöva mer än två lektioner för att få in dansen ordentligt...men det var kul ändå, de försökte sitt allra bästa och var jätte trevliga! :)
Det känns som jag bara pratar om skolan och dansen i stort sett? Men det är det som mina dagar består av till stor del...

Anyway, ska ta en dusch nu och sen knarka alla naturläkemedel och halstabletter vi har här hemma. Någon som har ett extra bra tips mot förkylning?

Besatt

Jag trodde jag inte skulle falla dit men nu har jag gjort det, kan inte få nog av Twilight och börjar nog bli lite smått besatt av den och Edward Cullen...



Ge mig ingen tapper riddare på vit häst...ge mig en vampyr i en silvergrå volvo!

Längtar till födelsedagen

Under dagen har jag och mamma planerat valsen som vi ska lära ut imorgon till det här paret som ska gifta sig! Vi kommer att få vara i morfars dansateljé på söder, det ska bli jättekul :) Såhär ser min dag ut imorgon:

  • Street med gästlärare kl 10-11:20
  • Åk in till söder för lunch med morfar troligtvis
  • Från 14-15:30 lär vi ut vals till det blivande paret!
  • Tillbaks till tegnerlunder för pardans 17:30-19:00

Eftersom jag måste upp så tidigt kommer jag bara vara hemma ikväll och det passade bra för mamma & pappa ska bort och behövde barnvakt till lillebrorsan anyway. Hade tänkt att ta hand om mig själv, lägga ansiktsmask och hårinpackning och så. På tal om det så har vi nu bokat en spa-dag på Hasseludden för mig, mamma, moster Marie och kusin Amanda på min födelsedag! :D Ända sen jag var 10 har jag önskat mig en spa-dag med mamma när jag fyller 16 (åldersgränsen är vanligtvis 16 på vissa grejer) och nu kommer jag äntligen få det, så himla härligt! Jag har också bestämt vilken behandling jag vill ha och valde förtstås den bästa med alltifrån ljud/ljus terapi och massage till lerinpackningar och ansiktsbehandling m.m! Åh, jag längtar till den 2 maj...

Prosit


Tjoho!
Äntligen helg, men jag är fortfarande förkyld oturligt nog. Det är till och med värre nu och jag tror det beror på att jag dansade i onsdags fast jag inte borde. Jag hade tänkt att bara vara med lite grann men det går liksom inte, så jag dansade fullt ut och det får jag ångra nu...På matten idag gick jag ut typ var tionde minut för att snyta mig :/

Aja, ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men jag ska över till Emma efter middagen och sen får vi se vad som händer :) Egentligen skulle jag behöva vara hemma och vila upp mig men det får jag göra imorgon istället. Då kan jag ändå inte ut på kvällen eftersom min dans börjar kl 10:00 dagen därpå, usch!...Ha en trevlig fredag everybody!

Bättre än orginalet

Välbehövd massage

Puh! Det har varit en lång dag för mig idag. Började skolan 8 och slutade inte förrns halv 4, dessutom blev lektionerna tråkigare än vanligt för vi hade en vikarie som vi kommer att ha imorgon också i tre ämnen!
Direkt efter skolan fick jag skjuts av mamma till fruängen för att hinna med tuben in till Tegnerlunden där jag har sång på torsdagar. Det var kul idag och vi fick reda på vilka låtar vi ska sjunga på de olika vårshowerna på vasateatern framöver! Nu är jag i alla fall hemma igen och har precis gjort klart matteläxan. Så nu väntar mig massage av mamma och en dusch innan jag lägger mig. Den här massagen behöver jag verkligen, min rygg gör så ont så jag knappt kan andas ordentligt!
Pusshej leverpastej!

Måste rusa

Hejsan svejsan! Det blir ett kort inlägg nu för jag ska springa mot bussen alldeles strax. Jag ska iväg på dansen, jag får väl se hur mycket jag kan vara med på lektionen men det är tråkigt att bara titta på! Nu har jag varit förkyld i över en vecka så jag orkar inte sitta stilla längre, jag måste träna!
Jag kan ju berätta också att föreställningen igår var jätte bra, vissa dansare är helt otroligt duktiga och breakdansaren Viktor gjorde helt sjuka grejer som att hoppa runt på en hand med benen i luften hur länge som helst! Han har tydligen världsrekord i det sen år 2007.
Nu måste jag rusa, bye!

Läslus

Jag har köpt de första två Twilight böckerna nu, här ska läsas!

After Midnight

Hello! Hur har eran dag varit? Min har varit rätt bra men seg. På tisdagar har vi ju alla estetiska lektioner som bild, musik, slöjd och de är inte speciellt ansträngande. Blev äntligen klar med min tjocktröja på slöjden och på bilden fick vi teckna av våra skor på olika sätt. Musiken som vi har i drygt två timmar däremot var så tråkig så jag höll bokstavligt talat på att ramla av stolen!

Ikväll ska jag iväg till Maximteatern för att se Kühlers Dance Company's show After Midnight. För er som inte vet vad LKD är så är det en grupp dansare från dansskolan som är de absolut bästa, de flesta är nu lärare, och som jobbar med det här bland annat. Två killar från min dansgrupp kommer att vara med också, de fick hoppa in för att det saknades killar! Det ska bli sjukt kul att se de och jag förväntar mig en fantastisk dansshow som sist, bilderna är därifrån! Puss
 

Gammalt är nytt

Nu har jag gått igenom hela mammas garderob, det är himla kul att hitta en massa gamla kläder och smycken som faktiskt är inne nu igen! Så jag har hittat vissa grejer jag tänkte låna av henne lite då och då, sen har jag fått en ursöt klänning av henne som inte passar längre, den var från Paris tror jag! Gud vad jag längtar tills vi ska dit förresten, det är drygt 4 veckor kvar! ;D


Jag gick inte på dansen idag för jag vill vila upp mig helt så jag kan vara med på onsdagens lektioner istället. Så det blir bara en chill kväll ikväll. Det är faktiskt helt otroligt men den här veckan har vi inga läxor, prov eller inlämningar alls! Det kommer säkert ändras under veckans gång men man kan ju hoppas på att det inte blir så!

Godmorgon

Amanda och Marie åkte iväg till centralen för inte så länge sen. Jag saknar de redan, haha. Men vi har pratat om att jag kanske kan komma till örebro näst, nästa helg och hälsa på!
Jag blev irriterad på att opera låten vann melodifestivalen igår kväll, ska vi skicka vidare ett bidrag från sverige där man knappt hör vad människan sjunger och låtttiteln är fransk? Dessutom att låten Snälla, snälla kom på andra plats är ju riktigt skrämmande...man kan ju undra vad svenska folket har för omdöme. Mormor var däremot väldigt glad och sjöng med för full hals i vinnarlåten eftersom hon själv sjöng opera förut, haha.

Idag är mina planer att först och främst göra klart en elevledd idrotts lektion tillsammans med Emma så hon kommer förbi om nån timme. Usch, jag orkar verkligen inte! Lite senare ska jag iaf åka till pardansen, men jag tror nog att jag bara ska sitta ner idag så jag kan bli helt frisk någon gång. Jag får se om jag hinner sola en snabbis i fruängen innan jag drar iväg men det skulle verkligen behövas!
Nu ska jag bara lägga mig ner och läsa Glamour en stund, trevlig söndag darlings!

Nytt

Halloj på er!
Kvällen igår blev till en början lite kaotisk efter att mammas och maries salsa kurs var tidigare än de trodde, men efter mycket om och men så åkte jag och Amanda till Jensens Böfhouse som vi hade bokat bord till. Vi åt en super god middag med både förrätt, varmrätt och efterrätt. Mums! En timme försenade kom vi i alla fall till cafét där jenny och Jossan satt och väntade. Vi stannade där i ungefär 3 timmar innan vi alla kände oss riktigt trötta och började dra oss hemåt. Sen när vi kom hem dröjde det ett tag innan jag och Amanda kom i säng för vi hade så mycket att prata om, haha.

Nu kom vi tjejer hem från skärholmen för inte så länge sen. Jag hittade ett par stövlar som mamma köpte åt mig så jag är jätte nöjd! Hon fick också med sig ett par gladiator sandaler som var hur snygga som helst. Otur att vi inte har samma sko storlek bara... Ikväll blir det en myskväll här hemma. Mormor kommer hit lite senare också så efter vi har ätit middag allihopa ska vi bänka oss framför TV:n och melodifestivalen haha. Jag har sett på det en enda gång det här året så jag har nog ingen favorit direkt.
Nu ska jag gå och lägga mig och vila ett tag tror jag, jag är så himla trött och är fortfarande inte helt frisk!
Pusshej

Girls night out

Hej hej! Jag ska alldeles strax börja fixa mig iordning, nu är jag själv hemma så jag dunkar så hög musik jag vill och taggar till :) 
Jag och mamma ska åka och möta Amanda och Marie, som kommer direkt från centralen, på Jensens Böfhus om si sådär 3 timmar och äta middag. Därefter är tanken att mammorna ska iväg på en salsaklubb medans jag tar med Amanda till café 60 för att kvällsfika med Jenny, Jossan och Emsson! Alla är ju yngre än Amanda som är 18 men jag tror inte det spelar så stor roll, hon är så himla social ändå haha. Senare kanske vi drar ut om det händer något kul, men vi får se hur det blir. Speciellt med min onda hals!
Ha en trevlig fredag allesammans! :)

Min dag

Tjenare söta läsare!
Idag gick jag till skolan, men det dröjde inte länge innan jag blev helt snurrig i huvudet och det knöt ihop sig i halsen. Jag var alltså inte så frisk som jag trodde. Jag pinade mig igenom tre lektioner, men no:n var faktiskt riktigt kul. Vi håller på med kriminologi och fick analysera en brottsplats i ett källarrum i skolan. Sabine lurade in rektorn dit in där Sofia satt och gömde sig i mörkret, när hon skrek till var han nära på att få hjärtattack, haha.
Sen gick jag i alla fall hem och har sen dess pluggat, det är helt sjukt men ja, från klockan 12 har jag tagit igen en massa plugg förutom när jag åt lunch och sov 20 minuter. 

Nu ska jag byta om till mjukiskläder, dricka ännu mer té för min onda hals och hoppas på att jag är frisk som en nötkärna imorgon! Jag ser fram emot den här helgen då jag får träffa min underbara kusin, vi hörs imorgon eftermiddag!
/ Sjuklingen

Här är våra snygga avgångströjor som vi fick idag!
 

Bakning

Jag har letat runt efter bra recept på cupcakes för jag blev jättesugen på att baka det, men jag tror inte att vi har de ingredienserna som behövs...hm jag kanske bara bakar scones istället och gör cupcakes en annan dag. Nu ska jag sätta igång!

 

Sjukling

Hej!

Jag är hemma från skolan idag också. Jag känner mig mycket bättre men har ont i huvudet och halsen, förhoppningsvis är jag helt frisk imorgon och kan gå till skolan igen. Vill inte missa alldeles för mycket. På fredag måste jag i alla fall ta mig dit för då har vi engelska nationella prov och på eftermiddagen kommer min moster och kusin Amanda hit. Det ska bli så himla kul att träffa de igen, vi ska ut och äta på kvällen och sen får vi se vad jag och Amanda hittar på :)

Nu sitter jag här och dricker te och tittar lite halvt på tv, men det finns inte så mycket roligt att titta på den här tiden. Nyss såg jag Oprah Winfrey show där de hade bjudit in barn som klassades som några av världens smartaste eller hade mest talang på något sätt, grymt duktiga ungar! Jag ska nog ta mig en dusch nu, tvätta håret och fixa naglarna så jag blir något fräschare. Pusshej!

Smiling

Jag blir alltid lika glad när jag ser mysiga filmen The holiday. Jag kommer nog aldrig att tröttna på den!

All for nothing!

Jahapp, det här var ju riktigt kul jag har gått och blivit magsjuk! Jag har knappt sovit nånting alls inatt och har mått förjävligt helt enkelt, jag hatar verkligen att vara sjuk. Dessutom missar man så himla mycket, idag skulle jag ju gjort dans audition för Södra Latins gymnasium, jag hade föberett mitt solo jätte mycket men det var alltså all for nothing! Suck...Jag har inte vågat äta nånting på hela dagen trots att jag är så hungrig. Jag har spenderat hela dagen i sängen och sovit, tittat på film och nu sitter jag här med bärbara datorn i knät och kikar runt på olika bloggar m.m. Jag är uttråkad och mår skitdåligt! /F

Boktips

Har precis läst ut boken Tyskungen av Camilla Läckberg och den var riktigt, riktigt bra. Jag brukar vanligtvis inte läsa så mycket böcker förutom i skolan men den här började jag läsa i sommras, sen tappade jag bort den och hittade den igen innan jullovet. Det mesta utspelar sig i Fjällbacka och boken handlar om ett mord under slutet på andra världskriget och hur flera personers relationer knyts samman i och med det. I början var den lite seg men mot slutet kunde jag knappt sluta läsa. Ett tips från mig, läs den! :)

Nytvättad


Sitter här med nytvättat hår och kokar vatten för att ta en kopp te snart. Just nu använder jag Björn Axens shampo och balsam. Det är verkligen perfekt för min typ av hår och tynger inte ner det för mycket. Dessutom doftar den fräscht och gott men inte för starkt!
Pardansen idag var helt okej men inte så himla rolig eftersom min partner inte var där, det säger väl sig självt att det inte är så kul att dansa pardans då!
Jag tänkte sätta mig och kika lite på Beck nu också, jag skulle ju egentligen behöva plugga men det orkar jag inte...Aja, puss & godnatt!


 

Fest i vårby

Hello sweeties!
Nu känner jag mig en aning piggare. Har bytt om till träningskläder, plåstrat om mina skavsår och tvättat och smörjt in ansisktet. Det blev en rätt sen kväll igår men jag hade jättetrevligt!
Efter att jag gymmade igår så träffade jag ju Amanda vid halv fyra (40 min senare än vi sagt, men bättre sent än aldrig haha) vi satte oss på Café Muggen på götgatan och fikade och pratade i nån timme, mys :)

Jag åkte sen hem en snabbis för att sen åka tillbaka till stan och möta upp Yasmine och Pennan. Vi köpte med oss sushi hem till Yasse och förade lite där. Amanda (Fransén, alltså inte amanda som jag fikade med) kom lite senare och vi åkte på fest i vårby med Sanna. Jag, yasse och jenny var jätte nojjiga hela vägen och ångrade nästan att vi följt med haha, men sen när vi kom dit så hade vi ändå kul och alla var jättetrevliga. Vi pratade en hel del med killarna om varför vi tyckte det var läskigt att åka dit, men det är väl inte så konstigt med allt man har hört. Det är klart att man har lite fördomar om vårby...
Vi tejer drog oss hem vid 2 tiden tror jag och sen sov jag över hos Yasmine. Jag kanske ska flytta in hos henne på helgerna, haha jag har gjort det de senaste helgerna i stort sett ändå.

Nu kom familjekompisarna Janne och Lena och ska visa bilder från Thailand och planera lite! :D Vi kommer ju att få bo i huset bredvid deras de första två veckorna.
Pusshej!<3

Fredagskväll



Kom precis hem från Huddinge och är genomfrusen. Ikväll ska jag alltså vara hemma, har tagit på mig mjukiskläder och ska snart krypa upp i soffan framför tv:n och brasan med Ben&Jerry glass som sällskap! Hur mysigt låter inte det? :) Jag har faktiskt inte ätit det sen i sommras och nu hade mamma köpt hem smakerna Fishfood och Cookiedoe så jag tyckte jag förtjänade att unna mig det!
Imorgon bitti blir det träning på gymmet med Emma som vanligt och senare på eftermiddagen ska jag träffa Amanda och fika med henne :) Sen måste jag hinna med lite plugg också...See ya later! <3