Bloggtorka

Har ingen lust alls med bloggandet just nu! Jag får se när jag får tillbaka skrivglädjen, men tills dess...Take care!
Puss

Mardröm

Jag lever i en mardröm just nu. Jag väntar på att jag ska vakna upp, men det gör jag inte...det kommer jag adrig att göra. Hela min tillvaro har vänts upp och ner. Tar tårarna aldrig slut? Det kommer aldrig att bli som förut...

Positivt & Negativt

Sitter nu med Amandas laptop i knäet i soffan och hör regnet smattra mot fönstret. Det här vädret gör en inte speciellt mycket piggare.

Föreställningen igår var i alla fall helt fantastisk! Det är enligt mig den bästa revyn som de någonsin har gjort och koreografin av Roine Söderlund höjde ribban ännu högre! De otroliga kostymerna gav också alla nummer ett lyft! Jag vek mig dubbelt av skratt åt skämten, fick rysningar av sången och blev totalt mållös när jag såg dansnummrerna. En riktigt god middag får man också njuta av under showen :D 

Efteråt gick vi till ett hus i närheten av teatern där det serverades middag till ensemblem och alla som jobbat med uppsättningen. Det hölls tacktal och alla minglade runt :)
Jag, min kusin Amanda, hennes pojkvän Jacob och kompis CC åkte hem till Jacobs lägenhet vid 1 tiden. Oturligt nog glömde jag kvar min kuvertväska i taxin där min mobil, kamera och sminkgrejer var!! Så jävla klantig man kan vara...det går dessutom inte att få tag på polisen, där allt hittegods lämnas in, förrns imorgon bitti. This sucks! :(  Jag känner mig fullkommligt handikappad utan mobilen.
Kvällen avslutades med några vinglas hos Jacob, naajs. Jag måste övertala Amanda och Jacob att flytta till Stockholm! Amanda är helt klart min bästa tjejkompis och vi måste kunna ses mer, punkt.

Om ett litet tag ska jag börja göra mig iordning och sminka mig. Vi ska se på föreställningen ikväll igen, haha. Det är så mycket intryck att ta in så att man helt enkelt måste se den minst 2 gånger. Har ju tyvär ingen kamera nu, men ikväll kör jag på en mörkblå fransklänning och blåglittrig, galalyxig ögonskugga!
Ha en riktigt bra lördag <3 

Ögongodis

Hugh Jackman

Hjalmar on Örebroadway



För er nya läsare kan jag berätta att min moster och morbror, Peter och Marie Flack driver sen flera år tillbaka Hjalmars revyern i Örebro. En revy är en show med sång, dans och sketcher. Showen håller otroligt hög nivå, jag blir alltid så övertygad efter att ha sett revyn att det verkligen är det här jag också vill hålla på med!
Ikväll ska vi gå och se premiären av den nya föreställningen Hjalmar on Örebroadway. Break a leg!  :)

Nej, nu måste jag börja packa och fundera på vad jag ska ha för håruppsättning ikväll. Någon som har ett bra förslag? (a) 

Short

Jag är så duktig! Klarade av att fixa till bloggen helt själv på typ en kvart, en applåd till mig! :D

Skrev inget igår pga dansen (där jag bokstavligt talat höll på att somna för att jag var så fruktansvärt trött! Läskigt!) I skolan hade vi redovisning av filmer, alla var skitnervösa och den som var allra mest nervös var nog Fredrik som skuttade runt som ett litet barn innan lektionen hahaha. Trots allas nervositet fick alla i min grupp MVG! Även jag då ;) Jag gillar min klass mer och mer, jag tycker att det är så kul att åka till skolan varje dag pga alla goa personer i min kass! 

Idag efter skolan hade jag sång och tog igen en balett lektion med killarna. Läraren var en ryssk proffsdansare som bara har dansat med pianist förut och hade jätte problem med CD-spelaren haha. 

Imorgon bär det av till kusinerna i Örebro! Ska inte till skolan utan jag gör en engelska uppsats hemmifrån, måste också packa och fixa massa grejer innan jag och mamma åker vid 3 tiden. Hur ska jag hinna allt? Det är frågan. Jag gör bäst i att krypa till sängs nu så jag får några timmars välbehövd sömn.
Har btw köpt en stickad, jättemysig plommon-färgad kofta från Gina som jag får visa senare. 
 Love / F

Knas

Min blogg ser helt knas ut! Vafan har hänt...? Försöker fixa till detta så fort som möjligt. Någon som har någon aning om vad felet kan vara och kan hjälpa mig? Haha.