P.S I love you

Vi såg filmen P.S I love you igår. En helt underbar film som handlar om en änka vars man skickar henne brev, efter sin död, för att hjälpa henne att gå vidare i livet. The notebook och The holiday är också romantiska filmer som jag älskar. När man ser de här filmerna kan man ändå inte låta bli att bli besviken på att sådana män inte verkar finnas i verkligheten...dream on. 
    

Baby laughing

Haha, jag äälskar de här söta ungarna!

 

Tid för vänner

Igår var jag med Yasmine hela dagen och shoppade, det jobbiga är att jag får sådan otrolig ångest när jag shoppar. Beslutsångest/shoppingångest skulle jag nog kalla det. Det borde definivt klassas som en sjukdom! Vi gick senare under dagen och fikade med Jenny, Josefin och Wilma som vi träffade på :)

På kvällen gick sen jag, Yasse och Josefin och handlade mat och när vi kom hem till Yasmine lagade vi god curry kyckling och pasta! Wilma joinade oss efter ett tag och vi kröp upp i soffan och tittade på filmen Benjamin Buttons otroliga liv. Jag tyckte att den var riktigt bra! Det var längesen jag såg en så fin film. Yasmine var däremot helt uppslukad av datorn då hon mailade med sin representant för hennes kommande High School år. Hon fick dröm-placeringen Kalifornien, San Diego med värsta lyxhuset. Pool, walk in closet, spa och gym är några av de sakerna som hon får ta del av! Det är helt sjukt och jag är så glad för hennes skull, men det känns fortfarande overkligt att hon åker om bara 14 dagar....

Ikväll blir det nog lugna puckar igen, jag ska hyra film med Sabine och Mathilda och bara chilla hemma hos mig :)
 Kisses! 

New





Skor - Din sko
Skjorta -
H&M
Tunika -
Zara
Armband & berlock (vinge) - Thomas Sabo
Bh, trosor, ansiktsmask - H&M

Löning

Halloj :)
Fick min lön igår och jag blev besviken på summan innan jag insåg att några tusen hade gått till skatt, även fast jag inte ska behöva betala det. Aja, jag kommer ju att få in en massa pengar nästa månad också eftersom jag ska jobba 3 dagar även den här veckan. Så imorgon tänkte jag ge mig ut och shoppa kläder. Min garderob behöver förnyas! Jag får se om mamma eller Emma kan följa med mig som smakråd...
Nu har jag suttit fastklistrad framför datorn ett bra tag så jag känner att jag måste ut och röra på mig. Ska ta en snabb springtur. Sen ska jag jobba från 17-22 ikväll.

Pusshej!

Huset vid sjön



Jag är helt utpumpad på energi av allt badande idag så ikväll stannar jag hemma och tar det lungt. Jag tänkte se filmen Huset vid sjön som börjar klockan nio på kanal 3. En romantisk film som jag har hört ska vara väldigt bra. Sandra Bullock och Keanu Reeves i huvudrollerna! XoXo

Långgarn

Hej!
Helgen ute i skärgården har varit helt awesome, precis så som svensk sommar ska upplevas! Jag önskar att vi hade kunnat stanna längre. Vi har badat och solat (det blev ju faktiskt riktigt bra väder ändå!), fiskat, bastat och åkt sån där gummibåt efter motorbåten. Det är hur kul som helst, jag var livrädd att jag skulle åka av hela tiden. Adrian, min 10 åriga lillebor överraskade alla och fiskade upp totalt 13 fiskar! Så både igårkväll och idag fick vi rökt aborre att äta, mums!




Adrian gick upp tidigast av alla och fiskade, enorm uthållighet!




Jag och min kusin Carin höll oss kvar för livet haha

Skärgården

Igårkväll var jag jätte taggad på att festa, men tyvvär blev det inte så. Tråk segeltorp säger jag bara! Istället åkte jag, Emsson och Sabine in till stan och fikade på café 60's. Vi satt där i flera timmar och bara pratade, vi har nu bestämt ett datum för en reunion med vår gamla klass. Hoppas att alla kan komma för det kommer att bli stört kul :)

Idag ska jag inte göra så mycket annat än att packa lite inför kvällen. Hela familjen åker ju till kusinernas landställe ute i skärgården, till ön Långgarn. Vi är där hela helgen, kommer hem på söndag nån gång. Det blir nog jättemysigt men just nu känner jag mest för att strypa mina lillebrorsor som skriker och är allmänt jävligt irriterande....suck!

För två år sedan på Långgarn.

Badmode

Jag har verkligen börjat gilla baddräkten mer och mer. Jag har inte köpt någon än i sommar, men jag ska nog försöka hitta en tills vi åker till Thailand i vinter i alla fall. Hur snyggt som helst!



Hallonröd

Tjoo!
Nu har det gått ett tag sen jag bloggade, men varken lusten eller tiden har funnits där. Har jobbat väldigt mycket de senaste dagarna, men nu är jag ledig resten av veckan! :) Imorgon kväll ska familjen nämligen åka till kusinernas landställe i skärgården. Dock ser inte vädret ut att bli så bra, vi får trotsa vädret ändå!
Sen har jag bara nästa vecka kvar att jobba och det ska bli så härligt att få vara ledig de sista två veckorna av sommarlovet och njuta av pengarna som rullar in haha. 
Just nu har mina naglar en hallonröd färg som jag älskar, det är Malavas nagellack la paz. Tyvvär är det nu helt slut så jag måste köpa ett nytt snarast! 

Saknar



Varje gång jag lyssnar på den här låten tänker jag tillbaka på den roliga klassresan och bästa klassen 9B. Erik satt och spelade den här på gitarr under båtresan dit och hem. Det är sjukt att vi inte längre går tillsammans.

Party on

Hej på er!
Igår var jag på 18 års fest hos Sandra (en barndoms kompis) här i segeltorp. Det var jätteroligt och det kom mer och mer folk hela tiden. En av Sandras kompisar var bartender och fixade oss en massa coola drinkar under kvällen :) Mycket dricka blev det i alla fall och vid 2 tiden gick jag stadigt hem till Emma och möttes av en förvirrande sömnpratare(?) haha. En verkligt lyckad kväll blev det i alla fall :)

Idag har vi firat min lillebror som fyllt 10, så släkten kom på fika. Nu har alla gått och vi har istället fått gäster som vi ska grilla med ikväll. Jag ska gå ut och vara lite social med de ett tag innan jag börjar göra mig iordning för ännu en festkväll! :) Aurevoir!




 

Adrian 10 år

Hej sötnosar!
Igår fyllde min lillebror Adrian 10 år, han var så stolt hela dagen haha. Tvåsiffrigt, inte dåligt! ;) Grattis gullunge! Han och mamma var och åt middag på Barcelona där jag jobbar på kvällen :) Jag ska jobba även ikväll, men imorgon och på lördag är jag dock ledig och på fredagkvällen vankas det festligheter! :) Min baby Emsson har nu också kommit hem från Mallorca och det ska bli så kul att träffa henne imorgon, vi har inte setts sen skolavslutningen. Det är helt sjukt!

Nu ska jag äta lunch och ta en dusch, take care!

Adrian på kusinens moppe, 5 år kvar tills du kan få en sån gubben haha.

Ny vecka

Hello everybody!
Förlåt för dålig uppdatering men jobbet tar upp all min tid numera! Ibland blir det too much och jag håller på att bryta ihop under all stress...Den här veckan kommer jag jobba alla dagar utom fre-lör vilket är otroligt skönt för det är då det är som mest folk på restaurangen.
I lördags var vi på min farmors landställe för att fira hennes 80 års dag, grattis!! :) Det var himla kul att träffa kusinerna (på pappas sida) och min kusins son Zackarias och 4 månader gamla dotter Lia. Sjukt söta båda två! :) Det bjöds på god buffé mat och vi bestämde också datum för när vi eventuellt ska till kusinernas landställe ute i skärgården. Åh vad jag längtar!


Grattis farmor!





Nu ska jag få massage av mamma, min rygg är stel som en pinne, och sen ska jag äta något lätt till lunch.
Love /Felicia

Sliter hårt

Tja!
Igår var jag ju på galapremiären av Harry Potter filmen och det var som jag trodde, tvillingarna Phelps (Weasleys) och alla kändisar var på den andra biografen...Jag tyckte iaf att filmen var väldigt bra, men den var mer komisk än actionfylld som man trodde att den skulle vara. När filmen var slut skulle alla hämta ut sina mobiler som man av säkerhetsskäl fick lämna ifrån sig innan filmen började. En av vakterna klantade sig så Fredriks mobil kom bort och vi fick vänta till sist för att få tillbaka den! Dåligt.
Nu sitter jag med en kopp kaffe som jag tvingar i mig för att bli lite piggare, jag jobbar ikväll, imorgon kväll och även söndag 13-22. Tänk på pengarna, tänk på pengarna haha. Puss!



 

Galapremiär

Nu måste jag sätta lite fart för ikväll ska jag nämligen på galapremiären av Harry Potter och halvblodsprinsen! Det blir jag, mamma, Fredrik och Adrian som går och ser den. Jag kan inte säga att jag är en riktigt Harry Potter nörd, jag har bara läst första och andra boken när jag var liten, men jag tycker att filmerna är väldigt bra! Filmen visas både på biograf Park (dit vi ska) och Rigoletto så jag undrar om kanske alla kändisar och skådespelarna kommer till den andra biografen...det vore lite trist. HÄR kan du se trailern i alla fall! Aja nu ska jag kila, ha en trevlig kväll!

Michael Jackson Tribute

Hej! För allas information är jag helt slut efter gårdagens slit på restaurangen. Det var jätte mycket folk och hur stressigt som helst. Innan så har jag mest fått hjälpa till där det behövs vid alla bord, tagit beställningar och serverat. Men nu har jag börjat få ta mer ansvar och har hand om kassan och egna bord! :)
Nu ska jag åka iväg och klippa mig hos frisören, skönt att bli lite ompysslad!

Detta är ett klipp från när hundratals dansare, i ledning av bounce, uppträdde med originalkoreografin till Michael Jacksons Beat it. Grymt! Jag hade så gärna velat vara med.

Luncha med Aller

Goodmorning!
Jag ska möta upp Alexandra i liljeholmen om nån timme och sen ska vi åka och äta lunch på någon mysig restaurang tänkte vi. Det ska bli så kul att träffa henne igen! :) Ikväll ska jag jobba på Barcelona också, hoppas på lite mindre folk än vad det var igår. Nu ska jag gå och äta frulle, puss på er! 

Boktips


Sommaren är den enda tiden jag brukar läsa böcker och nu har jag börjat på den här. Det är en fantasy bok och om man gillade Twilight böckerna så ska man läsa den här! Den handlar om Aislinn som dras mellan två olika världar, den magiska och den mänskliga. Jag har ju bara läst ett kapitel än och har inte riktigt kommit in i handlingen, men jag har höga förväntningar!

Tråk-tisdag

Blä vilket tråkigt väder! Det här förbättrar inte mitt humör just nu, jag har inte kunnat sova inatt för jag har drömt mardrömmar om min arga chef och om hur jag ska kunna bära tallrikar rätt haha. Jag har ryckningar i ena ögat hela tiden pg.a sömnbristen, men lillebrorsan tycker det ser ut som om jag håller på att bli ondskefull. Haha.

Har i alla fall piggat upp denna sega tisdag lite och målat naglarna i en korallröd färg och bokat in en klipptid tills på torsdag. Mitt hår har blivit riktigt långt nu, men topparna måste klippas! Jag ska ta och ringa tjejerna som är i soliga Grekland och höra hur de har det...men jag vet inte ens om jag vill veta :p Ciao! 

Helgen i Örebro

Tjena! Vi kom ju hem igårkväll, efter 3 timmars bilkörning, och då var jag alldeles för trött för att uppdatera bloggen. Förhoppningsvis är jag på bättringsvägen nu från förkylningen och kan jobba imorgon! 

I fredags åkte jag, mamma, morfar, Adrian och Fredrik till kusinerna i Örebro. Nästan det första vi gjorde när vi kom dit var att kasta oss i deras pool. Vi beställde hem mat från en pizzeria och fortsatte sen kvällen med att bada, se film och spela spel. De hade ett riktigt kul spel som heter Disney TP (en frågesport om disneyfilmer) som vi körde hela tiden eftersom vi ville ha revansch mot Amanda som alltid vann haha.

 

På bilden: Min moster Marie spelar mamman, Olle som Bert och Peter Kjellström som pappa (inte min morbror Peter)

På lördagen började jag känna mig hängig men följde ändå med Marie och mamma till stan. Örebro är en så himla härlig stad, jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo där! Vi gick runt i affärer och åt sen lunch på den mysiga restaurangen Lilla Örebro med Amanda och Peter som kom senare. På kvällen gick vi och såg musikalen Bert som jag nämnde innan där Marie och Peter är med och gör riktigt roliga roller!

Igår vaknade jag upp med en ruskig huvudvärk men blev på lite bättre humör när Marie och mamma hade gjort iordning en god frukost till oss alla 11personer! Senare på eftermiddagen åkte vi hem igen och hyrde filmen Disaster movie på vägen. Se den inte! Det var den sämsta filmen ever och vi stängde av efter en halvtimme!
Det var min helg.

Marie & mamma på uteserveringen. Mina köp:
En hallonröd bikini från Details - 600kr
Gå-skor från ecco (att jobba i b.l.a) - 1000kr

Bert

Hej bloggen!
Jag är i skrivande stund i Örebro hos mina kusiner och har varit och tittat på min moster och morbrors uppsättning av musikalen Bert. Den var riktigt rolig och många skratt blev det! Dock känner jag mig inte så pigg nu, har en svullen hals som gör ont och febern kommer krypande :( Vi åker hem nån gång imorgon och då lovar jag bättre uppdatering! Pusshej

Too hot!

Tjaa!
Jag drömmer så konstiga drömmar nu för tiden, allt är så osammanhängande så jag fattar inte ens själv vad de egentligen handlar om :p Jag har iaf vaknat flera gånger under natten och legat och vridit och vänt på mig i sängen för att sen somna om en kort stund och fortsätta drömma knasiga drömmar igen haha.

Nu på förmiddagen har jag ätit en smarrig frukost och sen suttit ute i solen och läst vidare på andra Twilight boken som jag iof redan har läst förut. Jag kunde inte sitta i solen mer än en timme innan jag var tvungen att gå in igen, det blir så fruktansvärt varmt på min veranda och det är helt vindstilla! 
Nu ska jag så smått börja laga iordning lunch och sen fixa mig innan jag åker till jobbet. Det blir nog en låång kväll. Puss!

Vidja

Hej där!
I eftermiddags kom jag hem från landet och har fått rejält med myggbett när jag varit där! Usch de äckliga blodsugarna borde inte finnas, de förstör sommaren...anyway, vi hade grymt kul. Det blev bara jag och Amanda som åkte ut dit i måndags, vi hade det jätte mysigt. Åt gott till middag och badade i en sjö som bara ligger 10 min bort :)
Igår låg vi på stranden hela dagen. Hon ville sola hela tiden medans jag tyckte det var alldeles för varmt för att ligga och pressa och ville hellre bada, vi hoppade väl i och upp igen ur vattnet hur många gånger som helst haha.

Senare efter många om och men kom iaf Jenny, Yasmine och Philip och vi hade superkul under kvällen. När vi gick ner till sjön för att ta ett kvällsdopp träffade vi på två killar, varav den ena bodde där, som var riktigt sköna! De gick hem efter ett tag men jag och Jenny sprang efter och frågade om myggmedel för att sen bjuda in de till mig hahaha. Så resten av kvällen satt vi på verandan och krökade och så :)

Imorse var man då rätt bakis, det enda vi gjorde var att bada lite till och sen städa innan mammsen kom och hämtade oss.