Sportlov


Hejsan everybody!
Jag hade bara en lektion i skolan idag, gryymt skönt! Men å andra sidan den jobbigaste av alla. Jag skulle kunna ha matte tre gånger på raken bara jag slapp datakunskapen. Våran lärare är dessutom så tråkig så att klockorna stannar.

Så nu är jag hemma, jag passade också på att hämta ut smärtstillande tabletter mot mensvärk som jag fått utskriven. Man får bara ta en tablett per dygn och jag var till och med tvungen att beställa den till apoteket, så de borde ju vara starka nog...
Nu är det iaf äntligen looov! Det känns absolut inte som det, men shit vad skönt :) Sportlovet ska tillbringas i örebro några dagar hos mina kusiner och resten av veckan ska jag jobba lite. Jag borde också plugga en del med tanke på att jag har tre helvetes prov veckan efter lovet! Jag får ta mig den tiden nästa söndag tror jag.

Kramar!

"Chilla, jag har ju converse!"

Tjohej. Idag pallrade jag mig iväg till sista lektionen för dagen, media. Känns egentligen onödigt att gå på någon lektion över huvud taget eftersom vi inte får någon frånvaro den här veckan pga vädret. Men, men...jag, emma, johan och fredrik började med vår reklamfilm om alkohol. Kan ju inte säga att det gick så jättebra med tanke på att vi flummade bort nästan hela lektionstiden. Men vi fick till scenerna hyfsat ändå ;)

Jag har så lite motivation i skolan och allt annat nu. Mest beror det på den istid vi verkar leva i just nu. Jag blir faktiskt arg på snön. Jag hatar hur det gnisslar och knastrar under fötterna, att man halkar omkring som bambi hela dagarna, bär fula tjocka kläder och fryser arslet av sig! Jag hatar snön, försvinn bara!
Suck, jag är så avundsjuk på Jenny som åker bort till grand canaria idag....

Jag har bestämt mig för att sätta igång med min engelska uppgift prick kl 8. Får se hur det går haha. 
Kl 21:55 ikväll börjar sista avsnittet av so you think you can dance! Det går ju bara inte att missa.
Puss puss

First time

Nu har jag precis beställt hem en klänning och en jeansjacka från asos.com. Det är första gången jag beställer hem kläder från internet (förutom mina ugg-skor för ca två år sen). Jag måste erkänna att jag är lite nervös för att kläderna inte ska passa...skulle bli så himla jobbigt att skicka tillbaka de!
62 Euro gick både klänningen och jeansjackan på, alltså typ 620 kr tror jag?

ASOS Button Detail Strappy Dress

Vila Classic Bleached Denim Jacket

Dagens låt

Parisbesök

Hur kan man misslyckas med att koka nudlar? Jag kan uppenbarligen det i alla fall haha. Gott blev det inte! Allt klumpade ihop sig och smakade absolut ingenting.

Imorse hade jag feber och bestämde mig för att inte gå till skolan, och tur var väl det! Har nu fått höra att nästan ingen från klassen kunde ta sig till skolan idag pga helstopp i trafiken. Folk var fast i flera timmar och kom ingen vart! Det här vädret är ju helt galet!

Senare ikväll kommer några familjekompisar från Paris hit. Jag var där hösten 2008 och våren 2009. Sen har jag ju varit där som liten nån gång också. Älskar verkligen den staden! Där skulle jag kunna tänka mig att bo längre fram :) Vill inget annat än att åka med de hem igen imorgon.


Eye candy

Rob Pattinsons hetare än någonsin!

Cupcakes & Melodifestivalen

Halloj.
Känner mig just nu som killen i otrivins nässprays reklamfilm där han sitter omringad av snytpapper...jäävla förkyldning!
Igår var jag som sagt hos Emma på födelsedagsmiddag. Det bjöds på jättegoda pajer av olika slag och till efterrätt små söta cupcakes som Emma bakat själv! Mums! Superbra alternativ till vanlig tårta :)

När melodifestivalen började slog vi på tv:n och tittade halvt på bidragen. Det var första gången det här året som jag såg det och jag tycker inte att det var ett enda bra nummer med! Melodifestivalen blir bara töntigare för varje år och det är aldrig de som jag tycker förtjänar att vinna som går vidare haha. Det är bara den tjatigaste och mest utstickande som vinner... 
Bäst var blue man group som trummade på rör, alltså mellanaktens uppträdande! 

Den här söndagen blir tråksöndag. Skulle behöva plugga till en bokredovisning och sy ett par jeans som gått sönder...låter lockande eller hur? Aja, sitta framför datorn och facebook kan jag inte göra hela dagen.
Ciao!

Grattis! <3

Ja må hon leva, Ja må hon leva!!...
Idag fyller Emma 17 år, stort grattis till dig vännen!! :D  <3 <3



Lite senare ikväll ska jag till henne på födelsedags middag för släkt och vänner! :)

Depp dag

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering. Har fortfarande inte blivit frisk från den här förkyldningen som har hållt i sig i 3 veckor nu...dessutom har det varit fullt upp med skola och dans (korkat mot mig själv och immunförsvaret...). Lär aldrig bli frisk om jag inte tar det lungt. Så jag har bestämt mig för att skippa dansen helt ikväll och kanske också imorgon. Om nu ens det gör någon skillnad...
Snöovädret som pågår just nu är ju inte heller någon glädjehöjare. Jag försöker att inte tänka på att snön kommer ligga kvar i ca en månad till och gör det så mysigt som möjligt inomhus istället. Ett tips är att mysa framför brasan med en kopp te eller varm choklad, eller bada bubbelbad och basta. Det piggar upp LIITE i alla fall :)

Något väldigt hemskt som har hänt är att Jenny, min kompis blev påkörd av en bil igår morse. Jag är fortfarande helt chockad, kan inte förstå det riktigt och jag är fruktansvärt glad att hon inte skadade sig allvarligare än en hjärnskakning. Jag hoppas att du återhämtar dig så snart som möjligt gumman!! Tänker på dig! <3

Just nu känns det som om allt negativt samlas i en prydlig hög. Förkyldningen, stressen över dansen, vädret och det här med Jenny. Finns inget annat än att bita ihop och ta sig igenom allting.
Detta blev inget muntert inlägg haha, men det kan man inte alltid skriva!

Nu längtar jag tillbaka till Thailand så gaalet mycket!! Snälla ta mig tillbaka

Grattis bror!



Grattis, grattis Fredrik på 15 års dagen!! :D
Ja idag på alla hjärtans dag fyller min lillebror år. Imorse gjorde jag iordning en stor brunch till mamma, Adrian och Fredrik. De fick en varsin liten bok med gulliga meningar i av mig också.
Alldeles nyss gick gästerna. Vi hade några släktingar på födelsedagsfika och åt en massa sötsaker. Känns som jag har fått en överdos av socker och gelehjärtan nu haha. Bra att jag har dans ikväll då!
Hur har ni firat Alla hjärtans dag? :)

Lite av brunchen imorse



Puss puss!

Fredagsbio

Igårkväll var jag med Emma på bio och såg premiären av Valentine's day. En riktig romantisk komedi med jätte många kända skådisar i. Den visar kärleken från olika synvinklar och man får följa olika personers Alla hjärtans dag och hur de knyts ihop. Precis en sån film som jag skulle kunna se flera gånger om, en mysfilm! :) Men självklart börjar man längta efter en pojkvän själv efter att ha sett den.



Idag ska jag åka iväg och köpa några sista grejer till mitt rum. Gardiner, tavla m.m. Jag lovar att visa er hur det ser ut när allt är klart! Senare ikväll har jag dans från 18.00-21.00. Häärligt....

Mini shopping

Jag har precis hjälp lastgubben med en våningssäng från IKEA upp till mammas lägenhet. Fy helvete vad tungt det var! Flåsar som bara den och blåser på mina ömma fingrar...men äntligen är sängen här. Nu gäller det bara att få ihop den också haha.

Har köpt lite kläder i förrgår och jag börjar sakta fylla min garderob...inte mkt att visa men iaf :)






Långärmad tröja med axeldetaljer - Lindex
Kofta - Myself & Friends
Ring - Topshop
Ringar - Gina Tricot
T-shirt - Lindex
(ej med på bild) Svart t-shirt med ficka - Gina Tricot

Vampire Diaries



Om bara några minuter börjar serien Vampire Diaries på kanal 6! I serien ser vi snyggingarna Paul Wesley (känd från bla OC), Ian Somerhalder (känd från bla LOST) och söta Nina Dobrev (från Degrassi:The next generation), men som jag själv dock aldrig har sett.
Nu ska jag bänka mig i soffan med mamma och lillebröderna och mumsa på en minisemla :)

Egentid

Hellu!
Jag är inte friskare idag, snarare sämre. Jag hade feber imorse och har hostat/nyst ikapp med min bror hela dagen. Usch, jag hatar verkligen att vara sjuk...man missar så himla mycket! Det kryper i kroppen när jag inte får dansa och jag är riktigt sällskapssjuk!
Något som är positivt med att vara sjuk (om jag anstränger mig för att komma på något) är att man får vila upp sig ordentligt. Jag tar mig aldrig den tiden annars. Sen får man också rätt så mycket gjort när man fixar med småsaker hemma.

Idag har jag kikat på en mängd olika online-shop hemsidor och skrivit upp kläder som jag skulle behöva och listan blev ganska lång...Min garderob står och gapar tom i mina ögon just nu. Jag har inga kläder att sätta på mig.

Nu ska jag fly från mina jobbiga brorsor in till badrummet. Lägga ansiktsmask, noppa ögonbrynen, göra hårmask m.m.
PUSS!

Still sick

Förlåt för dålig update, men jag pallar inte skriva varje dag helt enkelt. Festade i fredags med 5 andra tjejor i en killes lyxlägenhet i slussen och i lördags dansade jag bara. Varje lördag slutar jag ju halv 10 och då har man knappast ork till att dra ut efteråt.

Egentligen skulle jag ha varit i skolan nu, därefter skulle jag ha åkt till kontoret och jobbat några timmar innan dansen....men inget av det där kan jag göra idag för min förkyldning är mycket värre nu. Jag får skylla mig själv eftersom jag struntade i hur jag mådde och dansade två klasser i lördags och pardans igår. Men jag ORKAR INTE vara sjuk längre! Nu tänker jag vara hemma heela dagen idag och kanske även imorgon. På onsdag får vi se hur jag gör med allt. Fuck this shit! Mirakelkur mot förkyldning någon?

Pardansen var i alla fall värd varenda minut att vara med på. Vi har just nu Jocke Staaf i partnering och det är så jäkla kul! Vi lär oss så otroligt mycket under de lektionerna :)

Jag har sovit drygt 4 timmar inatt pga min hosta och en mardröm som läskigt nog kändes riktigt verklig...


(O)nyttigt

Fick höra av Emma att företaget som tillverkar vitamin well kanske ska stämmas på grund av att de inte har skrivit tydligt hur mycket socker det är i deras drycker. Oh noo, snälla säg att detta inte är sant? Jag som trodde att jag är supernyttig varje gång jag dricker vitamindryckerna. Fruktsocker är okej, men om det är vanligt socker i blir jag besviken! 
Det är samma sak med naturgodis, jag känner mig så grymt nyttig när jag köper det istället för vanligt godis. Egentligen är det precis lika onyttigt med undantaget att det inte finns några färgämnen och vissa andra tillsatser i naturgodiset.



Min last: Vitaminvatten & naturgodis

02-02-10

Idag hade jag helst velat ligga hemma och dricka te. Men duktiga Felicia masade sig iväg till skolan, tog dock en välbehövd sovmorgon. Lektionerna var matte, där vår lärare fick värsta utbrottet och skällde ut elever hela timmen. Tycker inte om honom som lärare alls längre...
Den andra och sista lektionen var rörlig bild. Jag, Oscar och Love var i grupp och spelade in en kortfilm. Superkul! :) Det står nog mellan foto och rörlig bild när det kommer till valet i trean.

Även fast det inte var en så ansträngande dag så är jag helt slut och har huvudvärk. Ska ta en kopp te, fixa naglarna och sen gå och lägga mig tidigt. Godnatt!



Jag använder Depends Myrraolja till torra naglar och nagelband. Funkar superbra!

Skärpning SL!

Nu är det nog! 8 av 10 gånger som jag åker bussen från mig till fruängen så är den antingen försenad, går för tidigt eller så kommer den inte alls. Plus att bussen alltid kommer fram precis innan tuben går så att man får springa för livet för att hinna! Vad är det för service SL?
Hela min dag kan bli förstörd pga detta, inte bara att jag kommer försent till vart det nu är jag ska utan jag kan också bli förbannad under flera timmar efteråt. Det är sant! Speciellt nu under vintern när det är så kallt vill man bara gå och dö när sådant här händer en haha.

Något som jag däremot tycker är kul är att vissa buss/tunnelbane förare skojar till resan genom att säga kommentarer som t.ex. "passa på att le lite extra åt de bredvid dig i vagnen" eller "hoppas att ni alla får en härlig dag". Det gör att alla i vagnen börjar småfnissa och piggnar till! :)



 

Hatar att vara sjuk

Jag stannade hemma idag. Är fortfarande sjuk och mådde inge vidare imorse så jag beslutade mig för att ta en chill dag och ladda upp nya batterier. Lillebror Adrian är också hemma från skolan idag, han har fått feber nu. Stackarn!

I skrivande stund försöker jag kolla upp bussarna på SL utan någon som helst framgång. Det är något knas på hemsidan tror jag...Kl 14:45 måste jag nämligen vara hos min sjukgymnast på FeelGood i stan. Jag har inte varit där sen innan Thailand så nu ska jag dit igen för att kolla hur min fot har läkt och få fler rehab-övningar. I värsta fall får jag också göra akupunktur igen...jag hatar det! Det gör så ont och sist kom hon åt en nerv som jag sen dess har varit känslig i...Efter det ska jag iväg till balett klassen och titta på. Känns rejält surt att inte kunna vara med, men jag vet ju att jag blir frisk fortare om jag inte tränar.



Kikade in på POSH24 alldeles nyss och läste om Grammy galan som var igår. Såg att Beyonce vann hela 6 Grammys vilket är rekord för en kvinnlig artist! Congrats! Läs mer om Grammy galan och alla vinnare på hemsidan.

Kram