Fri

Go kväll allesammans!
Idag var jag och låste upp operatörslåset på min mobil, snart är jag frii från 3 och kan börja få kontakt med alla. Jag har varit mobbad under de två åren jag har haft 3 för att det är så galet dyrt att smsa/ringa mig. Men nu blir det ändring på det! :) Jag ska sms-terra er allihopa moahaha. Måste säga att det blir mer och mer obehagligt att vara i skärholmen...gillar inte att vara där själv.

Efter en kvälls pluggande med Michael Bublé i bakgrunden ska jag nu lägga en ansiktsmask och krypa ner i sängen med nya ELLE tidningen. Sweet dreams! 

Besöksrekord

...hade jag igår. Kul att some people har hittat hit :) Nu står mamma utanför datarummet och koreograferar till den årliga Segeltorpsrevyn. Ska gå och hjälpa henne med några danssteg och sen kika på idol som börjar kl 8. För att göra er avundsjuka måste jag ju berätta att jag idag började 11:35 och hade bara en lektion, häärligt! Puss puss

Modevecka i Milano


Versace
VersaceVersaceVersaceVersace
Versace

Emilio Pucci
Emilio PucciEmilio PucciEmilio Pucci

Här är några bilder från Versaces och Puccis visningar i helgen under modeveckan i Milano. Metallic och pasteller verkar dominera sommaren 2010!
Posh24   

Barcelona

Det slog mig just nu hur mycket jag saknar jobbet som servitris på Barcelona. Jag saknar all personal. Kockarna som står och sjunger och dansar i köket, bartendern Phil som har koll på allt, alla andra servitriser och servitörer som alltid är hjälpsamma och roliga och mina chefer, bröderna Juri och Nika. Jag saknar tempot och den sköna stämningen där. Om jag bara hade haft mer tid över hade jag lätt börjat jobba där i veckorna. Nu dröjer det ända tills höstlovet innan jag kommer dit.




Btw! Jag har börjat läsa Twilight, första boken, en tredje gång nu. Obsessed? Haha.

Ångest söndag

Jag känner mig riktigt lat nu, har ju egentigen dans hela dagen idag men eftersom jag fortfrande har jätteont i halsen är det nog bäst att inte dansa alls...ångest!
Jag får sätta igång och göra lite nytta och plugga istället. Svenska, franska, företagsekonomi och engelska måste jag göra. Rolig söndag, verkligen! Blä.

Om jag ska försöka vara lite positiv är det ju otroligt fint väder. Jag kanske tar en promenad mellan pluggandet. Är själv hemma nu så jag slipper småbrorsornas tjafs med varandra också. De har en tendens att höja irritationsnivån till max just när jag försöker plugga. 

Girls Night Out

En tjejkväll med pizza, vin, skvaller och skratt. Tack allihopa för att ni gjorde min lördag awesome! :D
Några bilder bjuder jag på! Jag misstänker dock att någon (Emsson) har raderat bilder från kameran...Haha.

Alla fina bruds!












Hahaha, sofia som klockren "Mr Burns"


En kille kom körande med en buss han hade gjort om till värsta partybussen med bar, blinkande lampor...you name it!


Red Eye

Tjohej :)
Har tagit en liten paus i städandet/pluggandet och satt mig här en stund. Jag vet inte vad som har flugit i mig, har fått så mycket gjort hela tiden. Mycket bättre det än att bara ligga och slöa i soffan! Om några timmar kommer tjejerna hit och till middag blir det egengjorda pizzor. Mums! Sen får vi ju se om det blir utgång eller inte. Det är alltid så att om man har bestämt sig för att ta det lungt en kväll, så är det massa fester just då. Om man istället verkligen vill dra vidare någonstans så händer det nästan aldrig någonting...


Var det någon som såg thrillern Red Eye på tv igår? Det jag störde mig på under hela filmen var hur bra den hade kunnat vara. Om mördaren hade spelats av en bättre skådis och om de hade förklarat handlingen bättre (man fattade aldrig varför mördaren skulle döda den han var ute efter?!) skulle filmen ha varit värd att se.

Storhandla


Tjäna!
Min dator är seeg just nu, har ingen aning om vad felet är nu. Det är säker bror min som har sabbat den...!
Har fått mycket gjort idag för er information. Eller jag har i alla fall pluggat franska i flera timmar, skrivit klart mitt argumentations tal om favoritfilmen The Holiday och handlat all mat till imorgon kväll. Har bjudit in några girls på middag och hoppas sen på utgång för allihopa :) Vissa har jag inte träffat sen skolavslutningen så det ska bli riktigt kul att träffa de igen!

Tyvär har inte mitt halsont gått över så jag skippar dansen ikväll. Det blir troligtvis en tur till café 60's med Amanda och Gabby lite senare :) Jag missar inte mycket på dansen, är bara glad att jag slipper den flummiga moderna klassen. Nu står de där och "simmar" och gör uppvärmning under hela lektionen moahaha!
Nä ska ta en till kopp te och hastablett nu.
Kisses


<3

Jag älskar mina vänner. Många av de har varit med om fruktansvärda saker, förlorat någon riktigt nära eller har gått/går igenom en väldigt svår period i livet. Jag förstår inte hur ni finner styrkan och kan ta er upp på fötter igen, men det är jag otroligt tacksam för att ni har. Jag vill finnas där för er lika mycket som ni har varit där för mig. Sluta aldrig att kämpa! Utan er skulle jag inte vara den jag är idag, utan er är jag ingen.

Rugby

Kom hem från sången för ett tag sen och känner hur halsen gör ont som om jag svalt taggtåd! Fan, jag orkar inte vara sjuk nu. Har druckit ca 1 liter grönt te med riven ingefära i och knarkar naturläkemedlet esperitox så jag hoppas att det hjälper!

Idag på idrotten hade vi rugby. Det var blodigt allvar haha. Alla var verkligen taggade till tusen och ville vinna till varje pris. Vädret var inte mycket att hurra för, det spöregnade och haglade till och med, men det var det ingen som la mäke till. Oscar fick stora sår på benen efter sko-dobbar, Filip fick en rejäl blåtira och själv fick jag en mindre fläskläpp och blåmärken här och där haha. Ivar som spelar amerikansk fotboll försökte jag flera gånger att fälla, men han fortsatte bara med mig hängande runt honom haha.
Daniela var nästan alltid den som låg underst med bollen i högen av människor och hon gav sig inte förrns någon lyfte bort henne. Haha!

Sången idag gick inge bra alls för min del. Vi håller på med masterclass nu, man får sjunga själv inför hela gruppen. Det gick sämst för mig, hade ont i halsen och blev jättenervös så det bara tog stopp i halsen. Höll på att börja grina för jag blev så arg på mig själv! Jag ska boka in en privat lektion hos Anna så snart jag kan.

Imorgon har vi studiedag! Men trots det kan jag inte bara slappa imorgon. Har gaalet mycket plugg nu. Varför suger lärare på att planera?! Suck...
Godnatt everybody :)  

Trött

Jag är såå trött. Jag har sovit jättedåligt de senaste nätterna, har haft en massa konstiga drömmar och vaknat upp flera gånger. Nu ska jag iväg till skolan, ikväll har jag dans som vanligt och sen måste jag skriva på min svenska uppsats, det blir en lång dag idag...Puss

Orientering

Hej alla trogna läsare!
Min dator har varit helt kaputt, internet har inte funkat på två dagar. Nu har det äntligen kommit igång igen! :D Har ni tänkt på hur beroende vi är av tekniska saker och framförallt internet? När det blir strömavbrott märks det väl mest, man blir om handikappad. Kan varken laga mat, få värme eller ljus, kontakt med omvärlden osv...

Är helt slut efter orienteringsdagen som vi hade idag. Jag hatar orientering, det är något av det tråkigaste jag vet! Jag och Emma sprang runt i 2 timmar i skogen och hittade 14 av de 18 man skulle ta, fan vad bra vi är ;) I slutet var vi båda totalt utpumpade på energi, fötterna var fulla av blåsor och skavsår men vi kom i mål i tid och slutade alltså dagen halv 1. Niice.

Har också läst ut boken Sjöjungfrun av Camilla Läckberg och jag blev riktigt nedstämd av det hemska slutet. Det är en väldigt bra bok som jag rekomenderar starkt, men som sagt är den också väldigt hemsk och sorglig.
Nej, nu ska jag faktiskt packa ihop mina stuffs till imorgon och sen lägga mig. Jag sov knappt någonting alls igårnatt, jag vaknade upp hela tiden ur en dröm där jag orienterade! Haha.
Sov gott!

Det är inte lätt när det är svårt

I survived! Haha. Var riktigt roliga klasser idag. Minns ni SB12 reklamen om dålig andedräkt när en kille kommer till en dejt med blommor som sen vissnar av andedräkten? (Vet inte om den reklamen går längre) Det är i alla fall han som är vår streetlärare, Otto. Skönaste killen! :)
Juste! Jag måste rätta mig själv, jag skrev att Jimmy Choo var den 14 September vilket är helt fel. Den 14 November släpps kollektionen i samarbete med H&M! 

Såhär är min kommande vecka planerad so far:

Måndag: Skola, fika med Pennan
Tisdag: Orienteringsdag...usch
Onsdag: Skola och på kvällen jazz & balett
Torsdag: Skola, Divided exlusive, sånglektion
Fredag: Studiedag, balett & modernt
Lördag: Tjejmiddag!
Söndag: Street, jazz & pardans

Inte alls intressant jag vet, hade inget annat att skriva ändå...Btw, någon som håller med mig om att man är tröttare efter helgen än man var innan? Känns alltid skönt när det är fredag och man tänker vad skönt att vila upp sig. Men gör man det? Inte jag iaf. Nu är det bäst att jag slutar och beger mig mot sängen innan jag kommer på något annat ointressant att skriva om...Godnatt!

Lugn kväll...yeah right



Det blev ingen lugn kväll igår trots allt. Åkte på fest hos Emmas pojkvän Andreas i Huddinge :) Såhär såg jag ut. Lila klänning från Zara, nitskärp köpt i Paris och mina underbara svarta klackar.

Hoppas att jag överlever dagen med den här dunkande huvudvärken. Att vara bakis en dans-söndag är ingen bra kombination. Önska mig lycka till. Puss

I can't stop thinking about you

Hela förmiddagen har jag suttit ute på verandan i det fina vädret och solat och läst. Det är ju galet att man faktiskt kan göra det i mitten av September, jag fick till och med lite färg :) Mamma gjorde iordning en supergod quinoa-sallad med räkor till lunch och nu skulle jag behöva kolla igenom några mattetal och franska glosor...om jag orkar! Tråkigt att spendera lördagen med det, men på måndag har vi matte test och om nån vecka franska prov :/ Blää!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men troligtvis blir det en myskväll hos Amanda i Älta om inget annat skoj dyker upp. Skulle ju iof vara skönt att ha en helt vit helg och bara vila upp sig! Imorgon har jag dans som vanligt mellan 12-19:30, inräknat med pauserna mellan klasserna. Nu ska jag:

  • Måla nalarna
  • Packa träningsväskan
  • Duscha
  • Plugga

Pussis!

Vimsig

Idag måste jag ha lidigt av en tillfällig sinnessjukdom, jag har varit så vimsig, vilket Lisen kan intyga haha. När vi åkte från skolan så bestämde vi oss för att äta middag på espresso house vid odenplan istället för kungshallen vid hötorget. När skärmen i tunnelbanan visar "Nästa station Hötorget" säger jag:
- Nästa ska vi av.
- Nej vi sa ju att vi skulle till odenplan?
-Juste!

När tåget stannar vid hötorget får jag trots det för mig att vi ska gå av och reser mig upp ändå, haha.
Väl inne på Espresso House betalar jag maten med kortet och skriver under på kvittot, men jag tar med mig det till bordet innan jag inser att det ju är personalen som ska ha det påskrivna kvittot.

När vi har ätit klart och börjar traska vidare svänger jag plötsligt in på helt fel gata.
- Vart ska du gå någonstans? Frågar jag Lisen, som att det var självklart att vi skulle åt det hållet.
Lisen ger mig en riktigt anklagande blick.
-Vart fan ska DU gå någonstans?

Haha, så jag gör nog bäst i att stanna hemma och vila upp mig ikväll och bespara alla andra mina konstiga infall! Ska äta Ben&Jerry´s och kika lite på Dirty Dancing, men jag kommer troligtvis somna om en timme, jag är så galet trött. 
Ha en trevlig fredag allesammans! <3   

Nu är det klippt

Klippte håret igår på en nyöppnad frisörsalong vid Rådmansgatan. Tog 3 cm på topparna och klippte upp håret lite mer bara eftersom jag vill behålla längden. Frisören sa att det inte var slitet någonting alls, skönt! Förut så plattade jag mitt hår varje dag, men nu gör jag det väldigt sällan och jag låter det alltid självtorka. Har heller aldrig färgat håret utan bara tonat det lite mörkare en gång för flera år sen. I´m all natural! :)
Här är i alla fall de hårprodukterna jag använder:

Shampoo & balsam:
Tycker att Björn Axéns är bäst, men just nu använder jag Herbal Essences som doftar underbart!

Thickifier/Energizer/Stylizer: Small Talk från Bed Hed

Serum:
Girltoys från Bed Hed

Värmeskyddande:
Hot style iron finish från L'oréal

Hårspray:
Rock hard från Disp core


Shit, Idol har redan börjat! Ska ta en kopp te och mysa ner mig i soffan. Take care!

Lakrits, tialott & pyttipanna

Hej på er, sitter med gråten i halsen just nu efter att jag sett Ken Rings nya låt live från Nyhetsmorgon där han sjunger om sin sjuka syster. HÄR kan ni se den.

Dans klasserna igår gick iaf fantastiskt bra. Känner att jag anstränger mig mer än jag någonsin har gjort förr och på jazzen fick jag bra kritik från läraren, det känns jättekul att hon ser hur mycket jag kämpar för att bli bättre :) Har också sjuukt ont i ryggen efter alla arabescer (stavning?) på baletten. För er icke-dans människor är det när man sträcker ena benet bakom sig så högt upp man kan och samtidigt håller upp överkroppen så rakt som möjligt!

Imorse hade jag jätteont i halsen och kände mig nästan febrig, fan också! Så det blev varken idrott eller sång för mig. Efter skolan åkte jag förbi Make Up Store på hemvägen och köpte nya sminkborstar. Brukar aldrig lägga ner pengar på smink, men nu behövde jag verkligen bra borstar.

När jag var påväg tillbaka till tuben stoppar en tjej mig och frågar om jag vill vara med i ett godistest och få en tialott.
-Visst, sa jag och tänkte väl att det kan väl inte ta så lång stund.
Jag fick då följa med henne upp i en byggnad bredvid och gå upp för tre långa trappor (där jag för varje steg ångrade att jag inte åkt hem direkt) in till ett kontor. Fick äta någon äcklig lakrits godis och svara på massa dumma frågor om jag skulle köpa den i affären eller inte!
Ingen stor vinst blev det på tialotten heller, 10 kr skrapade jag fram och gav den sen till en musikant på tuben hem. Gjorde iaf honom lite gladare...

I skolan har vi haft olika sorters pyttipanna varje vecka. Pyttipanna, köttbullebytt, kycklingpytt osv. Gissa vad jag får äta till middag ikväll...pyttipanna yey!!

Puderborste - 225kr
Rougeborste - 175kr 
Pensel till ögonskugga - 165kr
 

Fields of gold



Many years have passed since those summer days
Among the fields of barley
See the children run as the sun goes down
As you lie in fields of gold

Älska Kärrtorp!

Det blev vinst för Kärrtorp!! :D Tjejmatchen vann vi med 1-0, lärarmatchen förlorade vi med 2-0 och killmatchen vann vi med 3-1. De var grymt duktiga! Hela skolan tågade från medis till zinken och hejade sen fram våra lag med ramsor, tutor, trummor och flaggor. Fan vad härligt, har typ skrikit sönder min röst idag haha.

Bilder från när vi tågade till Zinken




Vinnarna!

Kärrtorp - Värmdö

Idag gäller det! Kärrtorps gymnasium möter Värmdö gymnasium i tre fotbolls matcher idag på zinken. En tjejmatch, en killmatch och sista matchen spelas av lärarna! Vi ska fota under dagen och självklart heja på älskade Kärrtorp, nu jävlar tar vi de!!

R.I.P Patrik Swayze

Patrik Swayze, känd från Dirty Dancing filmerna har idag 15/9 dött av cancer som han kämpade emot under 1½ års tid. Patrik blev bara 57 år gammal. Rest in peace

Jag saknar er

Jag saknar mina vänner som alla tre är på utbytesår...kom hem!<3


Lat

Hellu, jag har både matte och franska att plugga men som vanligt fastnade jag här framför datorn istället...not good!
Vi har precis flyttat in vår kanin Isabelle från uteburen, så himla mysigt att ha henne här inne och gosa med. Men när jag är själv hemma och jag hör henne krafsa i buren tror jag alltid att det är någon inbrottstjuv som smygit sig in i huset! Det är så ovant att höra henne när hon har bott ute hela sommaren, haha.
Tydligen hade vår garagedörr varit öppen hela natten inatt! :O Med tanke på de inbrott som vi har haft i vårat område på senaste tiden är det ett under att inget blev snott! Usch, läskigt...

Min otroligt söta tjockis kanin, Isabelle<3


Nej, nu får jag fan ta mig i kragen och sätta igång med pluggandet. Eftersom vi knappt har några läxor alls har jag blivit så lat så jag orkar inte ens göra de få vi har. Puss 

VMA's

Nu ska jag vara lite kritisk mot vissa saker som inträffade på MTV VMA's igår. HÄR kan du se videoklippet där Blondinbella intervjuar alla kändisar på röd mattan. Hennes engelska var inte alls bra och så skryter hon om sin blogg när det är de hon ska intervjua och lägga upmäksamheten på. Det är ju såkart föståerligt att hon var nervös och hon har inte haft särskilt mycket tid på sig att förbereda sig men just däför borde MTV ha skickat någon annan med mer erfarenhet...

Vackra Taylor Swift som vann Best female video


Såg nyss videoklippet där Kanye West avbryter Taylor Swift, när hon tar emot sitt pris för Best female video, och skriker att Beyonce skulle ha vunnit istället! Hela publiken buar ut honom. Pinsamt!!

Jimmy Choo

Har precis duschat och ätit middag och jag känner hur träningsvärken redan nu börjar sätta sig i ryggen. Dansen idag var sjuukt rolig. På jazzen tog jag ut mig så mycket så det svartnade framför ögonen i slutet av lektionen, haha. Tydligen har vi en hel del dansjobb framför oss nu också, yey! :)

Nu har jag bestämt mig, såklart att jag ska satsa på dansen och sången som yrke! Jag kan inte se mig själv jobba med något annat. Efter gymnasiet vill jag åka till Paris i ett år och plugga och bara dansa! Det är mitt mål nu. Det är det här jag älskar och brinner för. 

Nog pratat om dansen, H&M har inför höstmodet samarbetat med det brittiska skovarumärket Jimmy Choo. Den 14 november, alltså imorgon (!), lanseras kollektionen som inte bara innehåller skor utan även smycken, väskor och kläder! Hade så gärna velat dra dit och försöka roffa åt mig en och annan godbit, men skolan och orken tar emot. Någon som ska dit? 

Hate this

Go morgon! Ska snart dra mig iväg till dansen. Jag har först street, sen jazz och därefter pardans. Från 12-20 ikväll kommer jag alltså vara på dansskolan. Great! Skönt att hålla sig sysselsatt så jag kan hålla tankarna på annat håll...
Det blev tillslut utgång igår. Jag, Mathilda, Emsson, Johanna och Maya åkte till Linnea i hornstull på fest. Vi var väl inte direkt taggade någon av oss, men med lite gratisdricka och trevligt folk blev ändå kvällen helt okej :) Men jag hade lika gärna kunnat vara hemma och tagit det lungt.
Har inget annat vettigt att skriva nu, PussHej! 

Poängjakt

Tjäna.
Har precis varit och tittat på Adrians hockeymatch som de vann med 3-1, bra jobbat! :) Han blev så himla glad att jag kom och tittade, jag får jättedåligt samvete för att jag tittar på han och Fredriks matcher så sällan. Vilken dålig syster jag är!

Igår började nollningen vid 5 tiden på sergelstorg, de sprayade oss oranga i håret och skrev med tushpennor i ansiktet på oss. De delade in klassen i olka grupper som skulle utföra uppdrag för att få ihop flest poäng. T.ex. fick vi gå in på Mc donalds och beställa vatten och därefter skrika "springnota" och lubba därifrån utan att ta vattnet med sig, lägga sig i en frysdisk och skrika "jag är en säl!", slicka en främling på kinden, krama främlingar (vi fick ihop 280st) och en massa andra sjuka grejer haha.
Anna badade i fontänen vid plattan och Vincent sprang igenom Gallerian i bara kallingar och blev jagad av väktare så det ska de ha extra credd för! ;) 
Kvällen blev dock mindre rolig. Det blev inga lekar alls, drickan räckte inte långt och polisen kom och förstörde stämmningen. Aja, allt som allt blev det en riktigt bra kväll :)

Under dagen har jag bara tagit hand om mig själv. Har lagt ansiktsmask, duschat och peelat kroppen och målat naglarna i en klarröd färg. Känner mig på topp igen! Vet inte vad som händer ikväll, om jag drar ut eller inte. Det återstår att se. Puss

Fanny, Daniel, Sanna, Sally och Jennie igår

Nollning

Tjoooo!
Sitter just nu på medielektion och är klar med uppgiften. Vi har tagit foton med olika inställningar på kameran och fixat de på photoshop för att lära oss hur det funkar. Nu sitter jag bara här och kikar runt på olika bloggar och facebook, vi slutar om en timme...sen har vi skolfoto innan vi slutar.
Därefter bär det av till stan med hela klassen för nollning. Vi ska ha poängjakt och ikväll ska vi supa galet!! Fett taggad haha.

Avslutar det här enormt intressanta inlägget med att alla mina classmates är bäst! :D
Love /F

Antibakteriel

Ungefär hälften av min klass är nu mer eller mindre sjuka och ändå kommer de till skolan och smittar ner alla andra. Jag har faktiskt inte blivit sjuk än, men det dröjer nog inte länge till med tanke på mitt usla immunförsvar. Håll er hemma alla sjuklingar, vill inte ha svininfluensan! Jag får dränka in händerna i desinfektionsmedel och dricka aloe vera dryck så kanske jag håller mig frisk. Haha

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, mitt ena ögonlock har haft ryck hela dagen för jag har varit så trött. Det ser inte klokt ut!
Over and out