En dag på stranden

Hej!
Idag åkte jag, mamma, Adrian och pappa till sätra stranden och solade och badade. Det var helt underbart skönt och senare kom även några familjekompisar och min barndomskompis Jessica som man inte sett på jätte länge :) Jag blir riktigt irriterad på att pappa som helst undviker solen blir pepperkaks brun medans jag som jämt ligger och pressar i solen knappt får någon färg alls :(

Jag provade den nya glassen Solero berry berry med skogsbärssmak som var otroligt fräsch och god!

Vi åkte hem vid 3 tiden, åt lite lunch och sen bar det iväg för mamma och mig till Kvantum. Vi storhandlade massa mat och körde ut det till landet, väl där så städade vi och fixade till lite också när vi ändå höll på. Imorgon ska ju jag, Amanda och kanske Ellinor åka dit och på tisdag kommer Yasmine och Jossan också. Det blir nog jätteroligt men det är synd att det blir så kort vistelse bara.
Nu måste jag ut och röra på mig känner jag, pusshej!

Sool

Filmen som jag och Amanada såg igår var bra, mot mina förväntningar faktiskt. Jag brukar inte gilla amerikanska, romantiska komedier. De är alltid så förutsägbara vilket den här filmen också var iof, men den var liksom gullig och rolig ändå. Precis en sån feel good film :)
När vi kom hem till Amanda såg vi på ett inslag om Michael Jackson som visade allt han gjort genom hela sitt liv, det är så hemskt att han har dött!

Idag har jag bara legat ute och solat på min gräsmatta med Sabine och catchat up för den senaste tiden haha. Ikväll ska vi ses igen och om inget annat händer så chillar vi bara hos mig och tar en promenad. Jag kan inte få nog av det här underbara vädret! Jag hoppas bara att det håller i sig tills nästa vecka också för då ska jag dra ut med några tjejkompisar till landet mån-ons. Det blir niice ;) Nej, nu ska jag äta lite middag och ta en snabb dusch. PUSS!

Rest in peace Michael Jackson

Fredag morgon


Detta åt jag till frukost ute i solen, perfekt start på dagen!
Havregrynsgröt med mjölk, hallon och bananer i skivor. Gott, nyttigt, mättande och snabbt. Det går på 5 min!

Planerna för idag är att jag ska träffa Amanda i stan vid 3-4 tiden. Vi ska hämta ut biobiljetter till filmen vi ska se ikväll The Proposal. Vi ska också fixa dricka under dagen och äta middag på något mysigt ställe innan filmen börjar. Efteråt åker vi hem till Amanda i Nacka och har myskväll med bastu och så :)
Nu ska jag ut och sola en stund, bye bye!

Motorstopp

Jaa, igår skulle vi ju åka till mormor och fira hennes födelsedag! Jag och mamma tog bilen in till söder för att hämta upp morfar, Fredrik och Adrian. Väl där så bytte vi till morfars bil (av någon anledning) och började åka mot Åkersberga, men vi hann inte speciellt långt. Mitt på sveavägen får vi motorstopp och bilen bara lägger av helt och hållet! Haha, det var så sjukt pinsamt. Vi var tvungna att ringa en bilbärgare som efter en dryg halvtimme kom och hämtade upp bilen. Men vi hade ändå tur i oturen för om vi bara hade stannat några meter fram hade vi ju hamnat mitt i en korsning!

Vi tog iaf en taxi tillbaka till morfar och bytte till våran bil, det tog alltså ca 3 timmar för oss att komma till mormor!
Där blev vi bjudna på lunch och tårta och rabarberpaj till efterrätt, så mycket mat så jag trodde jag skulle spricka haha. Efter några timmar åkte vi tillbaka till stan igen för jag var tvungen att jobba. Hard work, hard work i fem långa timmar! 


Älskade mormor och hennes söta kisse Rufus!

Trööttt

Hej alla trötta! Inklusive mig...mina fötter känns nu svullna som fotbollar och ryggen värker galet efter en kväll på restaurangen! Men, men det är bara att stå ut två dagar till den här veckan, jag har ju faktiskt väldigt roligt och tjänar massa cash samtidigt ;) Både igår och idag har det dock varit rätt lite folk (enligt de andra servitörerna) och jag har fått sluta tidigare.

Tidigare idag åkte jag till skärholmen för att köpa lite smågrejer. Fick med mig bland annat en ny ram och en bukett rosor som får pryda min vägg tillsammans med balettskor ovanför skrivbordet!


Det var någon av er som undrade vad jag fick för poäng nu när jag gick ut nian och svaret är 290 av 320 så jag är nöjd! :) För de som har missat det så är det i Kärrtorps gymnasium jag troligtvis kommer gå (har ju inte fått besked än) och jag ska då gå sam-media-ekonomi programmet!

Nu väntar bara duschen och sen twilight filmen, som jag inhandlade idag, innan jag ska sova.
Godnatt och sov så gott!

Ny vecka

Tjohej :)
Imorse var jag tvungen att gå upp kl 9 för att städerskorna skulle städa mitt rum och sen dess har jag bara chillat här hemma och stekt ute i solen på verandan. Jag har ju läst ut alla fyra Twilight böckerna men har nu börjat att läsa om ettan! De är verkligen sjukt bra. Jag tog en dusch för en stund sen och sitter fortfarande i morgonrock så jag ska väl så småningom börja fixa mig iordning. Ikväll ska jag jobba igen på restaurangen kl 17-22 som jag kommer göra till och med torsdag. Även om jobbet är väldigt krävande så längtar jag typ tills jag får jobba, haha. Å andra sidan får jag värsta prestations ångesten och är rädd att göra fel...Det var allt för mig, puuusss!

Grillkväll med stribergsgänget

Tjenare!
Jag är i skrivander stund bakis efter mycket festande igår. Vi ungdomar i stribergsgänget (alltså vi som känt varandra hela livet och delade landställe ihop när vi var små) var hemma hos Philip Olde som inte bor så långt från mig. Våra föräldrar hade nämligen dragit hem till några andra på grillkväll, vi barn var inte välkomna så vi bestämde därför att ha en egen grillkväll vi också :) Vi hade jätteroligt hela kvällen och vi gick inte och lade oss förrns vid 4 tiden imorse. Sov bara några få timmar innan Nathalie släpade upp oss för att städa, haha. Jag kom hem för någon timme sen för jag och Amanda stannade lite längre hos Philip. Vi har redan planerat nästa grillkväll om nån vecka ;)

Midsommarafton, i förrgår alltså, var väldigt trevlig också! Vi hade tur med vädret till en början när vi åt picknik i vaxholm, men senare på dagen när midsommarstången skulle resas började det hagla och regna hysteriskt så vi flydde hem i bilen till Johnnerhag direkt. Väl där hade vi en jättemysig middag, det blev badande i både poolen och i en närliggande sjö (i regnet!) och jag plockade 7 blommor med lilla Elvira som hon fick lägga under kudden! Jag satt också uppe och spelade spel med de inte alltför nyktra föräldrarna, haha. Sent blev det i alla fall, vi kom hem runt 5 på morgonen...

Bilder från midsommar




Dan före midsommar


Halloj!
Min dag började med att jag gick upp tidigt och åkte in till stan, där stod jag i kö in till biljettkassorna till Sergels biograf. I över en timme stod jag i kylan och väntade men tillslut öppnade de och jag fick 4 gratisbiljetter till förhandsvisningen av den nya Harry Potter filmen! Egentligen har filmen biopremiär den 17 juli men jag får alltså se den redan den 9 juli :) 

Efter det skulle jag ha mött upp Ellinor för lunch men hon fick förhinder så jag gick istället förbi Indiska och köpte en superfin blommig klänning som jag tänkte ha imorgon på midsommar! Jag köpte också en vanlig svart och en vit kofta från Zara, så mamma kan låta mig ha mina ifred haha.

Vad ska jag då göra imorgon på midsommar, jo hela min familj ska åka med familjen Johnnerhag till vaxholm under dagen. Där är det traditionellt midsommarfirande och så ska vi äta picknik i gräset. Jag ber till gudarna att det blir bra väder imorgon! Senare på kvällen ska vi åka hem till de och grilla och bada i poolen :) Jag tycker faktiskt att just högtiderna midsommar och jul ska firas med familjen och inte festande med vännerna. Förra midsommar festade jag dock på malta men, men :p Idag är det faktiskt precis 1 år på dagen som vi anlände till Malta...det är otroligt hur fort tiden går!

Besviken på mig själv

Jag har varit väldigt ledsen och besviken sen i måndags. Anledningen till det är att jag inte kom in i intensiven, dansgruppen som jag sökte till, utan får gå kvar i samma grupp som innan alltså juniorintensiven. Det kanske inte verkar som så himla viktigt, men för mig betyder det jätte mycket! Det kändes som att få ett hårt slag i magen och självförtroendet har sänkts till 0.

Det här året har jag i princip satsat 100% på skolan för att höja upp mina betyg inför gymnasiet och det har dansen fått lida för ibland när jag varit tvungen att plugga. Dessutom har jag varit sjuk och skadad om vartannat under hela året, detta har ju påverkat dansen också och jag har missat en hel del lektioner.

Istället för att bara deppa så mailade jag och frågade en av mina lärare om jag kunde få veta vad jag behöver jobba på nästa termin och varför jag inte platsade där nu. Efter att ha fått ett helt A4 långt svar känner jag mig lite bättre till mods och har bestämt mig för att fortsätta ändå. Jag ska satsa ännu mer på dansen det kommande året och ska fan visa de att jag kan!

Behandlingar

Idag var jag ju som sagt på zonterapin. För er som inte vet är zonterapi en fotbehandling (typ som akupuntur utan nålar) där man masserar olika punkter i fötterna som motsvarar en muskel eller ett organ i kroppen. Det var häftigt att hon kunde känna alla spänningar som jag hade i resten av kroppen, t.ex kände hon att en punkt i stortån var ojämn och frågade då om jag haft problem med nacken vilket jag har haft i några dagar nu! Efteråt kändes det som om jag tagit sömnpiller för jag var dödstrött och höll på att ramla när jag ställde mig upp haha.

Efter behandlingen bjöd morfar på lunch på hans stammis restaurang Dionysos (tror det stavas så) och sen gick vi och köpte en ny tv till landet.
Nu har jag också fått massage av mamma, så efter dubbla behandlingar idag känner jag mig nästan sjuk. Jag fryser och är trött men det är inget farligt utan en vanlig biverkan av massagen.

Ska ringa ellinor nu, får se vad som händer ikväll.
Pusshej!

Förra sommaren

Sommaren 2008 var den bästa! Jag gjorde roliga saker och reste bort hela tiden. Först malta, sen örebro, fjällbacka, muskö m.m. Eftersom jag hade så otroligt kul och sommaren blev så lyckad, är jag rädd att bli så besviken på denna sommar. Jag har inget planerat framöver förutom att jobba, hälsa på kusinerna i örebro och lite annat. Avslutet på sommaren kommer i alla fall att bli hemsk...Yasmine åker iväg till USA och pluggar i ett helt jävla år :'( Usch vad jag kommer sakna dig hjärtat!!

 


Världens bästa Yasse!<3

Är lite gladare...

Hej!
Jobbet gick jätte bra ikväll men det var hur stressigt som helst! Chefen var i alla fall väldigt nöjd med mig och jag ska troligtvis börja jobba någon gång nästa vecka :) Jag tycker att det verkar riktigt roligt att jobba på Barcelona, stämningen mellan alla anställda är så bra och alla skojar med varandra hela tiden. Ett plus är ju dessutom att det är många snygga killar som jobbar där också (a).

Nu ska jag bara ta en dusch och sen hoppa i säng. Jag fick ett presentkort på en zonterapi behandling av morfar i present när jag fyllde år, så imorgon ska jag åka dit och bli ompysslad en timme. Det behöver mina trötta fötter nu!

Godnatt sweethearts!


Förjävligt

Idag är mitt självförtroende och humör i botten! Ska iväg till jobbet om nån timme och om jag råkar klanta till mig en enda gång kommer jag börja gråta...jag mår förjävligt rent ut sagt! /F

Spa kväll med Yasmine

Kan det sluta regna nån gång? Gud, jag blir jätte nedstämd av vädret. Det känns verkligen inte som sommar :(
Förlåt för dålig uppdatering, i förrgår åkte jag till landet med morfar, han visade hur allt funkar därute så att jag kan ta med mig kompisar och åka dit själv i sommar :) Vi rökte oxfilé till middag och tittade på en jättebra (väldigt sorglig) verklighetsbaserad film som hette Ray och handlade om artisten Ray Charles liv. När vi sen skulle sova var det omöjligt för mig att sova i samma rum som honom, han snarkar som en hel dammsugare! Jag lade mig istället på soffan och somnade där.

Igår var jag och mamma på afrikansk dans och yoga på Danscenter på söder. Det var kul men på den afrikanska dansen hade jag förväntat mig lite svårare och fler steg. I slutet på yogan kunde jag inte koncentrera mig alls utan väntade otåligt på att det skulle ta slut, haha.
När vi var klara hämtade vi upp Yasmine och åkte hem till oss. Som födelsedagspresent fick hon av mig en spa-kväll så hela kvällen igår badade och bastade vi, skrubbade oss, gjorde en mängd olika inpackningar och masker m.m. Sen fick hon också ett litet paket med produkter, en handduk och ett fint ljus :)
Vi sov ut till 10 imorse och har ätit god frukost och nu får hon 1 timmes klassisk massage av mamma.


Vi ska bara ta det lungt nu på förmiddagen och sen ska jag åka till restaurangen i stan och jobba. Tydligen så ska jag provjobba två dagar till innan de kan anställa mig :/
PUSS!

Filmkväll

Nu måste jag berömma mig själv lite haha. Jag har städat mitt rum, garderoben och mitt badrum. Har bokat en fotbehandling till på onsdag och bakat supergoda scones som mina två bröder ätit upp nästan alla av nu :p Good job!
Sen har jag suttit och kollat på flera avsnitt av The Hills på hemsidan. Det är faktiskt den enda TV-serien jag följer nu, HÄR kan du se alla avsnitt från säsong 5.
Lite senare ikväll kommer Mathilda och Alexandra från klassen över på filmkväll :) Det blir mysigt, nu när det är skitväder ändå! Trevlig fredag allesammans<3

Pallar ej vädret

Hej!
Shit vad jag ångrar att vi inte åkte till grönan igår, det blev ju hur fint väder som helst på eftermiddagen...aja vi hade mysigt ändå och hyrde filmen I taket lyser stjärnorna. Vi gick hem till mimmi och dukade upp jordgubbar, Ben&Jerrys glass och melon och kröp upp i soffan :)
Vid 6 tiden skulle Mimmi träffa Gustav och Jossan träffa en kompis, så jag och Jenny gick till Espresso House och tog en fika på uteserveringen tills solen gick i moln och vi började frysa.  

En liten outfit bild från gårdagen
Jeans jacka - Köpt second hand i Paris
Randig tröja - Zara
Väska - Åhléns
Jeans - Armani
Skor - Mango



Vädret idag däremot kan ju ta sig! Jag blir verkligen deprimerad av det, regnet bara vräker ner utanför fönstret :( Jag tänkte iaf köra lite styrketräning här hemma nu, ta en dusch och sen baka scones! Ikväll vill jag ut och festa eftersom jag åker till landet imorgon kväll. Men vi får väl se hur det blir. Puss!

Första dagen på lovet

Goodmorning sunshines!
Det var inte den roligaste kvällen igår men jag hade ändå trevligt. Först var vi (jag, mathilda och några segeltorpskillar) hemma hos Per i segeltorp, men var tvugna att dra därifrån vid tio tiden. Vi åkte till långsjön istället där det var rätt mycket folk, det var helt okej där men hela tiden oroade man sig för att poliser skulle komma. Vi stannade därför inte så länge utan drog till donken ett tag innan vi tog tuben hem. Dock blev det en hel del dricka, men turligt nog är jag inte så bakis idag som jag trodde jag skulle vara! 

Planerna för idag var egentligen att jag, Pennan och Mimmi skulle åka till Gröna Lund under dagen. Så blev det tyvär inte för vädret är ju inte det bästa. Istället kanske det blir bio eller fika i stan, vi får se :) 

Lista

Har lite tråkigt nu som ni ser, har inte haft en sån här lista på jätte länge men, men :p

1. Hur gammal är du om fem år? 21
2. Vem var den sista du träffade? Bror Fredrik som precis kom innanför dörren
3. Hur lång är du? 172 tror jag
4. Vilken var den senaste film du sett? Haha Eva & Adam!
5. Vem ringde du senast? Mathilda
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Haha ja :p<3 - till Yasmine
7. Vad är dagens planer? Ta det lungt och vila upp mig tills ikväll
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det är olika beroende på vem det är men det är lättast att ringa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Igår kväll
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna med lite brunt i
12. När vaknade du idag? Kl 7.00
13. Har du någon gång hittat en katt? Någon bortsprungen? haha jo det har jag nog
14. Vilken är din favoritplats? Hm..vet inte kanske Paris
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet ej
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning men jag tror iaf att jag jobbar/bor utomlands
17. Vad skrämde dig som barn? Mardrömmar
18. Vem fick dig att skratta senast? Emsson, vi skrattade och grät samtidigt haha
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär, Fredrik har snott den bärbara...
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Mjo det har hänt, haha
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja det tycker jag, kan dock vara lite blyg mot folk jag inte träffat förr
27. Vilken är din favoritglass? Sorbet eller Ben&Jerry
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara, resa och shoppa
29. Tycker du om kinamat? Jadå
30. Tycker du om kaffe? Ja, men min mage mår inte så bra av det
31. Vad dricker du till frukost? Te och/eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? Nej
33. Kan du spela poker? Kommer inte riktigt ihåg, men jag har kunnat
34. Tycker du om att mysa? Yes!
35. Är du en beroendemänniska? ?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Anna (från dansen) Erik (från "gamla" klassen)
37. Vill du ha barn? Ja, vid 30 års ålder typ
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, franska och några meningar på maltesiska haha
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope
40. Föredrar du havet eller en pool? Både och!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken? Ja
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Lunch, grillat kött och sallad
45. Vem är den roligaste människan du känner? Svårt att välja, men min kusin Amanda ligger nog 1:a
46. Välj ett ärr på din kropp? På min hand, tror jag brände mig på en cigg i lördags. Har inte blivit ett ärr än...
47. Vad har du för ringsignal? Heartbreaker - Will.I.Am
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej
49. Flirtar du mycket? Njae
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I Fjällbacka, Göteborg
51. Kan du byta olja på bilen? Nej det har jag aldrig gjort
52. Har du fått fortkörningsböter? Har inte kört bil eller moppe så nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? "Så länge vi båda andas"
54. Läser du dagstidningen? Om jag har tid på morgonen
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej det gör jag inte
56. Dansar du i bilen? Haha nej det är lite svårt
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The Voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Busstider
59. När var du i kyrkan senast? När vi var i Paris, finns hur många kyrkor som helst där
60. Vilka personer utmanar du? På vad? haha

Sommarlov!

Glad sommar!
Idag hade vi skolavslutning, men tråkigt nog fick det traditionella firandet ställas in pga regn. Alla 9:or samlades istället i matsalen där rektorn höll tal. Därefter gick vi till klassrummet, fikade, delade ut betyg och våra ansvarslärare sjöng en sång som de kommit på om alla i klassen! Som väntat blev det också en hel del tårar (från tjejernas sida) och jag kan fortfarande inte förstå att vår älskade klass 9B inte längre finns...Det är också jätte sorligt att inte längre gå kvar i segeltorpsskolan, jag har gått där hela grundskolan i stort sett.
Men inte deppa mer nu! Ikväll ska vi festa galet :)


Saknar dansen

Jag saknar verkligen dansen, från att ha dansat 6 lektioner i veckan (ibland mer) till ingenting är ett väldigt stort hopp...Jag väntar fortfarande på besked från audition om hur det blir i höst men jag vill ju helst av allt fortsätta som tidigare. Nu i sommar har jag valt jobbet före dansläger men jag kommer nog att ta enstaka klasser på balettakademin för olika gästlärare :)

Här är några av mina favorit dans filmer som jag tycker att ni borde kika på!

Weleda

Just nu är jag irriterad, skoldagen har varit sjukt onödig och det går inte att ladda upp bilder på facebook, that´s why!
Gårdagen på restaurangen gick i alla fall bra och jag fick jobbet! Ska börja jobba redan nästa vecka :D Jag är otroligt tacksam, det är verkligen svårt att få tag på jobb nu. All personal där verkar jätte trevliga och roliga också!



Igår beställde jag och mamma hem produkter från Weleda. Deras sortiment av ansiktsprodukter består av enbart ekologiska och naturliga ingredienser och oljor. Det finns inga färg eller doftämnen och inte heller några syntetiska konserveringsämnen i de! Jag beställde en ansiktscreme, rengörings lotion och body lotion därifrån!

Söndag morgon

Godmorgon everybody!
Har ju varit i örebro fre-lör, vi kom hem igårkväll och jag var helt inställd på att bara chilla hemma då. Men som det nästan alltid blir när jag har gjort det, så ångrade jag mig ändå och följde med Mathilda hem till Anton NT på fest. Hade jätte trevligt där hela kvällen och det blev nog lite mer dricka än vad jag tänkt för min del. På slutet av kvällen blev det dock inte så roligt. För mycket folk dykte upp och några killar började bråka...riktigt onödigt och det är synd att det ska behöva bli ett sånt slut på en rolig kväll!

Nu ska jag snart göra mig iordning och åka in till stan. Jag ska provjobba på restaurang Barcelona, önska mig lycka till! :) 

Bilder från Amandas student middag
 
 

Balkvällen i bilder

Mathilda, Angelica och jag i limousinen



Mathilda, Emsson och jag utanför matsalen. Nytt för i år på balen var röda mattan!


Alla lärarna spexade i början av middagen haha


Jag & Ludvig i min klass som jag gick med



Ett hav av vita skjortor, haha. Alla dansade verkligen! T.o.m på borden så att de gick sönder, det blev inte lärarna så glada över...


Dennis stod för musiken och drog igång alla


De flesta drog sig hem vid 12 tiden då allt var slut, tyvär blev det ingen efterfest...Lärarna hade avsiktligen lagt balen på en torsdag så att vi inte skulle ha någon efterfest, DÅLIGT! Men vi hade jätteroligt ändå :)

Iväg till örebro

Balen igår var awesome, kan inte säga något annat! Bilder kommer upp så fort jag har tid (just nu krånglar datorn också) både på fejjan och här i bloggen. Nu ska jag nämligen iväg till kusinerna i Örebro. Vi ska på studentfest för min älskade kusin Amanda som tar studenten idag! :D Kommer hem imorgon och då lovar jag ett mer ingående inlägg från balen och från ikväll!
Puss på er allihopa<3

New



Pilot-solglasögon - Åhléns
Marinblå randig tröja - Zara
Shorts - Zara
Nitarmband - Lindex
Ballerinaskor - Skopunkten

Jag köpte också ett paraply idag eftersom det ska bli värsta stormen på torsdag! Regn, blåsigt och 5 grader kallt enligt väderprognosen :(

Mycket gjort

Hej, idag har jag hunnit med en massa saker. Skolan idag var chill, jag hade bara no, svenska och idrott då vi knappt gjorde någonting alls och sen åkte jag med Sabine in till stan. Jag lämnade tillbaka ett par skor och köpte nya från skopunkten, vi kirrade dricka och åkte sen till Bröllopskällan för att sy upp min klänning så nu kan jag hämta den på onsdag. På torsdag är det bal!! :) Åh vad jag längtar.
Vad gäller sommarjobb, som jag är i stort behov av, så ska jag på informationsmöte imorgon hos telefonföretaget Talking People. Jag ska också provjobba på söndag på restaurangen Barcelona på drottninggatan :)

Nu ska jag ut och gå en power walk med mamma. Puss på er!