Kühlers i Pomos Piano



På fredag kl 18.00 är Kühlers härliga buggare med och dansar i barnprogrammet Pomos Piano på SVT Barnkanalen! Missa inte det! :D

Mörkare brunett & Zumba

Den här tisdagen blev det sushi till lunch med mamma och Adrian. På eftermiddagen hade jag klipptid hos frisören då jag även fick håret tonat mörkare och jag är riktigt nöjd med resultatet! Det blev exakt som jag hade tänkt mig. Vad tycks? Sen hann jag vara hemma en snabbis innan jag tog bussen till gymmet och mötte upp Emma. Jag åt precis innan vilket kanske inte var det smartaste haha. Men trots lite håll var zumbapasset lika kul som vanligt! Det är väldigt enkla steg men däremot krävs snabbt fotarbete och vi blir alltid genomsvettiga. Efter stretch, några minuters solning och en lång dusch är jag som en ny människa! :) Imorgon ska jag och Emma som sagt ta en poledance klass för underbara, duktiga Jenny From Sehlstedt! Oj, oj, oj hur ska det gå? Haha.  

Smash

Hej alla fina!
Jag har fortfarande träningsvärk efter bodypumpen i lördags haha. Längtar tills Zumban imorgon och Poledance som jag ska testa för första gången på onsdag! Jag kommer säkert slå mig gul och blå men det blir nog roligt :D Nu har vi flyttat från villan till lägenheten och det känns faktiskt riktigt bra. Jag kommer sakna jacuzzin och bastun, min stora garderob, verandan och den öppna spisen. Men lägenheten är superfräsch och när allt är på plats blir det nog himla fint ;)

Idag tog jag en sovmorgon och blev än en gång påmind av hur skönt det är med lov! Senare mötte jag upp Emma och Sabine. Vi köpte med oss god thaimat och åt lunch i nya lägenheten. Mys! Därefter var det dags för privat teaterlektion på Kühlers. Jag har lärt mig otroligt mycket under de här lektionerna och jag hoppas verkligen att det går hela vägen på audition till PAS och BA :D Nu ska jag alldeles strax bänka mig framför musikaldramat SMASH som har premiär på tv3! Jag har en känsla av att favoritserien Glee kommer att få konkurrens...

Genialiskt

Jag kan inte sluta lyssna på dessa talangfulla människor. SÅ SNYGGT!!

Vårkänslor

Jag var ledig från skolan idag vilket var välbehövt och välförtjänt med tanke på att vi stannade kvar efter skolan igår och jobbade med projektarbetet i över 6 timmar! Puh! Men nu är det i alla fall sportlov, som jag har längtat :D Jag började dagen med juice, ägg, macka med avocado/skinka och en kopp te med smak av rosor, champagne och jordgubb. Sjukt gott! Såg namngivningen av den nyfödda prinsessan på tv under frukosten. Välkommen till världen Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte! Jätte fint namn :D Sen tog jag en två timmar lång promenad i det underbara soliga vädret. Fick så härliga vårkänslor så jag gick och köpte blommor på vägen hem!

Det här sportlovet kommer jag inte, som så många andra, åka till fjällen och åka skidor. Jag har ärligt talat aldrig gillat det haha. Istället ska jag ta mig tid för kompisarna, inreda i den nya lägenheten och framför allt sova! Då det är lov även från dansen på Kühlers ska jag träna på gymmet och testa på poledance för första gången! :)


Stöd

Kom hem för ett tag sen och har precis gjort iordning en hallonsmoothie till mellanmål, mums! Den här veckan är det stört mycket i skolan och därav den dåliga uppdateringen. Träningen går segt...jag dansade balett i måndags vilket var jätteskönt. Jag känner mig alltid starkare och stabilare efter en balettklass. Men igår började halsontet komma tillbaka, det är verkligen skrattretande hur ofta jag är sjuk! Teaterlektionen i förrgår var i alla fall rolig! Nu kan jag hela monologen utantill och kan börja jobba med den på riktigt :D Om någon skulle kika in i salen och se vilka knasiga teaterövningar jag och Johan gör skulle man tro att vi var galna, haha!
 
Igår fick vi besök av våra vänner från Paris som sov över till idag. Vi satt och pratade och drack te hela kvällen :) De är så otroligt snälla och hjälper mig att försöka hitta jobb och boende i Paris till sommaren! Jag är så tacksam att jag har så fina vänner och en familj som stöttar mig genom allt ♥

Hemma igen

Sitter på tåget som snart rullar in på perrongen till Stockholm Central. Någon som såg melodifestivalen igår? Det var ju ett totalt fiasko att solariegubben gick till final istället för duktiga Mattias! BUU! De som fick mina röster var Youngblood, gruppen som de tidigare Kühlers eleverna Henric Flodin och Oskar Kongshöj är med i. Grymt bra jobbat killar och grattis till andra chansen :) Jag var tillsammans med Oskar i lågstadiet! Kommer ihåg att alla tjejerna i klassen var kära i honom haha! ;)

It's showtime

Sitter just nu på parkteatern i Örebro och väntar på att ridån ska gå upp och jag ska få se Hjalmars burlesque revy än en gång! Varje gång min moster, morbror och kusin står på scen blir jag så stolt så jag nästan spricker! :) jag kommer spendera hela helgen här hos de och åker hem på söndag. Skönt med en paus från all stress hemma! Nu börjar strax föreställningen. Trevlig helg allihopa!

Kaos

Nu är det fullt upp med flytten från villan till lägenheten. Igår var jag ledig från skolan och kunde därför tillbringa hela dagen med att packa och flytta över lådor fram och tillbaka. Jag är så taggad på att inreda mitt nya rum med utsikt från tionde våningen! :) Men just nu känns villan som en enda stor flyttkartong och skolarbetet dödar mig. Imorgon ska jag ta en tripp till kusinerna i Örebro över helgen. Kanske inte världens bästa tajming men det ska bli kul att träffa de igen! Allt känns ganska kaotiskt. Dansen har också blivit lidande eftersom jag har varit sjuk. Jag hatar att känna mig otränad! Jag får satsa på att komma igång med träningen nästa vecka då jag också har två teaterlektioner inbokade. PUSS

Alla hjärtans dag

Hur var eran alla ♥ dag igår? Jag tycker personligen att det är sådan hysteri kring den dagen. Man ska väl visa sin kärlek till ens nära året runt, varje dag! :) Efter en låång skoldag, middag med pappa och Adrian och ett par chokladhjärtan senare åkte jag in till stan med Sabine på en kompisdejt. Vi satte oss på Skybar med utsikt över Stockholm och pratade om allt mellan himmel och jord i nån timme. En riktigt bra tisdagkväll om jag får säga det själv, även om jag inte hade någon speciell pojke att dela den med ;)


Min ena lillebrorsa fyllde 17 igår också, så ett stort grattis till dig igen hjärtebarn! :D

GLEE

Önskade att det kunde vara lite mer såhär på våra körlektioner i skolan! :D

We will always love you

R.I.P Whitney Houston. En av världens bästa röster har tystnat ♥

Ordspråk


 - Den som inte kan dansa skyller på golvet
Hinduiskt ordspråk

Sluta deppa - börja steppa

Åh vad jag längtar tills jag får knyta på mig steppskorna igen! Onsdagen den 18 april är det kursstart för Jonas Nermyrs steppklass på Kühlers :D Kom dit ni också! Den här duktiga och sköna killen är även grundare och arrangör av Stockholm Tap Festival som äger rum veckan innan, närmare bestämt den 5-10 april. Lägg dessa datum på minnet ;) Ni anmäler er till steppkursen på Kühlers genom Medborgarskolans hemsida! HÄR

Firande

Idag firade vi Fredrik som fyller år nästa vecka. Släkten kom på fika och mormor hade nybakade bullar med sig! Mys :) Han fick bland annat en jätteskön fotmassage apparat som vi har slagits om att sitta i allihopa :) Det blir ännu en lugn kväll hemma för min del. Jag jobbar som värdinna på dansskolan imorgon från 9-17. Melodifestivalen står för kvällens underhållning! Ha en fortsatt härlig lördag gott folk! 


Brorsorna sitter fastklistrade framför hockeyn

Grattis lillebror!! ♥

QX Gaygala

Vi försöker snickra ihop en IKEA byrå här hemma såhär på fredagskvällen, haha. Det känns ganska dömt att misslyckas men än så länge passar alla skruvar ;) Samtidigt kikar vi på QX Gaygala, så himla kul! Måste säga att det är skönt att se riktiga proffsdansare på scen! :D

Thank god it's friday

Äntligen fredag! Det blev en hyfsat kort skoldag idag eftersom sista lektionen ställdes in :) På vägen hem postade jag ytterligare ett CV till två restauranger i Paris som jag skulle vilja sommarjobba på. Det ser ut att bli en lugn helg för mig eftersom jag måste vila och bli frisk. Jag vill träna!! Lillebrorsan är här över helgen också, han fyller 17 nästa vecka på alla hjärtans dag men vi firar honom på lördag istället :)

Nu: Börja laga tacos med Marcus Schössow - Swedish Nights i högtalarna

PUSS 

Madonna

Såg precis videon till låten Forgive Forget och de har inte använt sig av något av det materialet jag var med och spelade in..Trist!! Aja, det var i alla fall en rolig upplevelse och jag fick spela mot skådespelaren Peter Eggers som är aktuell i serien Anno 1790 och nya filmen Hamilton.

Bjuder istället på den här videon med Madonnas coola uppträdande under Super Bowl. Finner inga ord! :)

Onsdag

Godmorgon!
Jag har intagit soffläge och laddar med uppiggande svartvinbärste, jag måste åtminstone kunna ta mig till historia provet senare idag. Har åkt på ännu en förkylning med feber den här gången. Undrar verkligen hur det kan vara möjligt...jag är så trött på att vara sjuk konstant.

Under dagen släpps den andra musikvideon med Mando Diao till låten Forgive Forget. Det ska bli kul att se om jag syns några sekunder även i den här :) Vi hörs senare då jag också lägger upp videon!

Step Up 4

Yeeeahhh. Nya Step Up filmen verkar grym! Men jag måste ta mig i kragen och se de andra filmerna innan. Har ju bara sett ettan, fy skäms på mig. Någon som känner för att ha en Step Up maraton? ;) 

Recension

I fredags såg jag förhandsvisningen av musikalen Dirty Dancing på Chinateatern. Av filmerna tycker jag att tvåan, Havanna Nights, är bättre än ettan. Musikalen var precis som den första originalfilmen. Med i musikalen var bland annat Linus Wahlgren och min tidigare danslärare Frank Sehlstedt! Dansarna var otroligt duktiga tekniskt och det var många snygga lyft med! Sången var helt fantastisk men fick tyvär för lite plats i föreställningen enligt mig. Något värt att nämna var den otroligt genomtänkta och snygga dekoren! Vackra digitala bilder förvandlade scenen till olika miljöer. På det hela taget var detta långt ifrån det bästa jag sett, men inte heller det sämsta. Om du gillade den första Dirty Dancing filmen och vill uppleva den på ett nytt sätt ska du gå och se musikalen här i Stockholm :)

En ny älskling

Nu är jag ägare till en vit Iphone 4S! Jag har gått över till den andra sidan ;)

Flytt

Vi ska flytta från pappas villa till en lägenhet i ett ganska nybyggt höghus område vid fruängen, om bara två veckor! Jag har bott i villan sen jag var 7 år så det känns såklart tråkigt att behöva lämna allt. Det jag tror att jag kommer sakna mest är mitt rum och min säng men framförallt vår kanin som vi tvingas ge bort/avliva eftersom vi inte har plats för henne där! :( Om någon vill ha en söt kanin är det bara att hojta till!
Men det är inte bara negativt att flytta. Vi sparar en massa pengar som vi kan lägga på nya saker och jag får kortare restid till och från stan. Det ska bli så skönt att slippa alla dessa försenade bussar och utsikt från tionde våningen är inte helt fel!

Igår hade jag en flyttmiddag för några kompisar. God mat och mycket skratt! Alla hjälptes åt att laga en trerättersmiddag som blev riktigt lyckad. Till förrätt serverades Chevre Chaud, sen åt vi egengjord pizza och kladdkaka till efterrätt. Muums! :)


Nu när jag börjar packa lite smått hittar jag gamla skolgrejer jag har gjort. Det är så himla kul att titta igenom det man har skrivit/pysslat ihop för flera år sen haha!

Uppdatering

Hej alla mina fina läsare!
Nu har det varit tyst här i bloggen den senaste veckan vilket beror på att jag har haft alldeles för mycket att göra. Både med skolan och annat. Terminen på Kühlers är i full gång och det är alltid tungt för kroppen att hitta tillbaka de första dansklasserna. Jag kör balett på måndagar, modern jazz på torsdagar, stepp på onsdagar (som börjar lite längre fram i terminen) och däremellan tränar jag olika pass på gymmet. Jag funderar på att lägga till en balettklass i veckan, men som det ser ut nu är det tidsbrist...På sången går det fantastiskt bra, vilket är jättekul! På mina privatlektioner övar vi musikallåtar till kommande auditions till Performing Arts School och Balettakademien i Göteborg. Det börjar dra ihop sig! :D Fler teaterlektioner med Johan Klarbrant är också inbokade, det är verkligen toppen att jag får hjälp med det. Teater är inte min starkaste sida, men jag vill lära mig!

Senare idag ska jag träna ett core pass på gymmet. Att jag slår två flugor i en smäll och samtidigt får en stund med vännerna är ju perfekt! Trevlig söndag ♥