Muskö

Hej hej!
Nu är jag hemma hos yasmine, om en timme ungefär ska jag åka och möta jossan. Vi ska handla den sista maten och sen åker vi och jenny till muskö! Det är lite osäkert fortfarande om yasse följer med oss idag eller om hon kommer ut imorgon. När vi är framme blir det uppladdning inför helgen med skräckfilmer och så. Imorgon blir det partyy ;) Då kommer det ännu fler sköna människor ut dit. Även på lördagen blir det nog festligheter. Ni får ha det superbra här hemma för det kommer vi ha! PUSS!

Spa-dag

Godmorgon, här sitter jag fortfarande i morgonrocken men ska snart gå och byta om till träningskläder. Det blir en sminkfri dag idag. Om typ en timme dyker yasmine upp och sen ska vi till gymmet i centrum. Efter vi har tränat och solat blir det mini spa hos mig! 

  • Bada i jacuzzin
  • Basta och peela kroppen
  • Lägga ansiktsmask och hårinpackning
  • Fixa naglar
  • Få massage av mor min
  • Chilla med en bra film resten av kvällen!

Vi kommer bli helt galet frächa och fina! :) Hugs&Kisses

Danslektion med Robin Peters

Har varit och ätit lunch med mamma nu. Vi åt på en vegetarisk restaurang på söder, nyttigt och gott. Det var trevligt men jag är fortfarande lite butter på henne..aja, nu måste jag faktiskt plugga lite, det kanske verkar som om jag gör det hela tiden, men sanningen är att jag hinner öppna boken och läsa i 5 min innan jag stänger den igen. Nu har jag i alla fall några timmar på mig, kl 20:00 ska jag vara inne i stan på dansskolan för att ta en extra klass med Robin Peters! Han var med i So you think you can dance scandinavia och är en riktigt duktig dansare. Ikväll har han en street lektion och på torsdag en jazz, men den hinner jag tyvär inte gå på. Det blir nog roligt! :) Pusshej!

Stöörda

Just nu är jag så arg på mina päron. Det mest irriterande är att jag inte kan ta ut min ilska över de för dem ligger och sover. Funderar på att väcka de och börja argumentera, men när jag tänker efter kanske det inte är så bra, haha. Nej nu får jag ta och lugna ner mig och sova på saken, grr..
Anyway, jag kom hem för drygt en timme sen. Under dagen idag hittade jag, jenny och yasmine en pumpa på hötorget som vi prutade ner med över 100kr, jag och yasmine fixade även till den när vi kom hem så den ser riktigt snygg ut ;) Halloween ute på muskö kommer bli bäst! Sen försökte jag mig på att färga yasses hår, jag tyckte att resultatet blev bra men hon tyckte tydligen det var för mörkt :p På middagen kunde inte nathalie komma så det blev 4 av oss och vi åt kött potatis klyftor och en god sallad, mums! Jag, amanda och yasmine fortsatte sen vidare till café 60 på rådmansgatan :) 

Imorgon ska jag upp rätt tidigt för att möta upp mamma i stan och äta lunch. Om jag nu är på humör för det. Vi hörs då när jag förhoppningsvis är lite gladare! Puss


Ta mig tillbaka till Malta där jag kan slippa allt tjat...

Not good

Jag som skulle vara duktig och plugga idag..nej det gick ju inget vidare. Nu ska jag snart åka in till stan och möta upp jenny och yasmine. Vi ska handla en del tills i helgen, bland annat en pumpa om det inte är alltför dyrt. Men innan jag åker kommer Emilia i min klass förbi för att köpa ett par jeans av mig, jag har fått det mesta sålt nu som jag vill bli av med. Cashflow!..eller inte haha. Sen ikväll ska jag, yasmine, chantal, amanda och nathalie laga och äta middag tillsammans :) Mys. Nu måste jag dra mig, jag kanske hinner med att läsa några franska ord. Au revoir!

Vill du synas i TV?

Jag har precis registrerat mig på http://www.statist.se/ . Just nu finns över 100 jobbannonser. Du kan bland annat få information om olika event och exempel på jobb som du kan få är: ICA reklam, Anna Pihl, Andra Avenyn, Arns Rike, Beckfilmerna, Efterlyst TV3 Melodifestivalen, H&M reklam, div musikvideor. Du kan också få gratis publikbiljetter till Fredag hela veckan, Extra Extra, Postkodlotteriet, Vem kan slå Fredrik & Filip m.m
Jag tyckte det här lät jätteroligt och en bra möjlighet att få jobb. Min kompis lillebror Patrik som jag också känner, har fått jobb i de nya filmerna Patrik 1,5 och Låt den rätte komma in genom den här hemsidan! :)

Modevisning

Tja, tja!
Modevisningen var rolig, jag och mamma kom till butiken på Lidingö lite tidigare för att prova ut kläderna vi skulle visa upp. Det är mammas kompis Marita som är butikschef och ansvarig för märket Prêt och Almia. Deras kollektion är lite mer damig stil men det var ändå vissa kläder jag själv tyckte om. Vi som gick modeller fick visa upp 3 eller 4 uppsättningar, det var inte mer än runt 20 personer som tittade på men en fotograf stod längst fram och fotade oss, hehe. Efteråt bjöds det på fika och som tack för att vi hjälpte till fick vi 400kr rabatt på valfritt plagg i butiken. Jag köpte en superfin vit polotröja i tunt material. Kan visa den i bloggen senare om jag orkar :p

   


 

www.pret.se

Godnatt

Godkväll allihopa, jag ska snart gå och lägga mig men jag tänkte skriva lite kort om dagen först. Jag och mamma var ju shoppade presenter heela dagen lång. Det tog en del på krafterna, men vi hittade allt vi hade tänkt köpa så vi var nöjda :) När vi kom hem var det bara för mig att byta om och fixa till mig snabbt för att komma iväg till emsson. Där hade dem släktmiddag och hela tjocka släkten var där, haha. Det bjöds på god middag och en underbar cheescake till efterrätt, mums! Jag och emma såg filmen 27 dresses som var jättebra, därefter kollade vi på några avsnitt av serien The Hills. Stephen Colletti som är med där har världens finaste leende och är hur söt som helst! Jag tror jag har blivit lite småkär i honom, hihi. Nej nu måste jag dra mig mot sängen. Imorgon ska jag upp kl 9 enligt sommartid och gå en promenad med mamma innan frukost, däefter åker vi halv 12 till modevisningen :) Vi hörs imorgon, pöss på er!

Muskö planering

Tjo! Har precis kommit hem från stan. Jag träffade jossan, jenny och yasmine (numera kallad pockashu) vid stureplan. Vi åt sushi och planerade en del grejer till muskö i helgen, det kommer bli stört kul :) Sen fortsatte jag, jenny och pocki till 7eleven och de proppade i sig en hel ben&jerry glass. Efter det skulle yasmine dra vidare och festa, jenny skulle hem och jag tänkte också på refrängen. Jag har blivit fett tråkig på fredagar, jag orkar typ ingenting då. Jag var nära på att få med mig yasmine hem till mig för en myskväll, men vi bestämde att vi tar det på onsdag istället :) Nu ska jag ta en match med bror min i guitarr hero, därefter lägga mig i soffan framför brasan och se film. Kommer säkert somna innan filmen är slut, xoxo

Höstlov

Härligt! Nu är det höstlov, det känns såå skönt. Vi hade FN tema idag i skolan och vi såg en jättehemsk film! Den hette Guds stad och handlade om kriminaliteten och våldet där under 60-70 talet. Den var verklighetsbaserad och jag hade tårar i ögonen genom nästan hela filmen, det värsta är ju att liknande saker händer fortfarande..det är bara det att man blundar för det. 

Nej men nog om den deprimerande fimen, här är några av planerna inför lovet. Det är en hel del som ni ser, mycket kul som händer. Jag ser verkligen fram emot den kommande veckan! :)

Fredag (idag): Middag med malta girlsen
Lördag: Shoppa presenter med mamma, träffa emsson på kvällen
Söndag: Vara med på en modevisning (berättar mer om det sen)
Måndag: Middag med stribergs-tjejorna
Tisdag: Heldag med mamma, extra dansklass 20-21:30
Onsdag: Gymma, sola, mys/spa dag med Yassa
Torsdag: Åker till muskö med tjejerna!
Fredag: Muskö, halloweenfest!
Lördag: Muskö, partyy!
Söndag: Hemfärd

High school musical 3

Filmen High School Musical 3  hade premär i sverige igår. Huvudrollerna spelas av Zac Efron och Vanessa Hudgens som är ett par även privat, eller de var iaf. Just nu är det lite osäkert, men oavsett om de är tillsammans på duken eller i verkligheten är de ett riktigt sött par! Jag ska nog ta och se den filmen här framöver :)



               Vanessa har en riktigt snygg stil!

Torsdag

Just nu håller jag på att svälta ihjäl, men medans jag väntar på att pizzan ska bli klar kan jag skriva lite kort :) Sången var skitrolig och vi har börjat öva inför en ny föreställning. Det är den lilla tejen Zara Larsson som vann Talang 2008 som ska göra en show den 23 november. Då ska sånggruppen vara med och köra bakom henne i tre av låtarna hon ska sjunga och vi kommer ha ett förband också, visst låter det kul :)

Imorgon är det fredag och sista dagen innan lovet, wihii! Eftersom det är FN-dagen imorgon kommer vi inte ha några vanliga lektioner i skolan. Vi ska bara titta på film och göra lite samarbetsövningar, vi börjar 9:10 och slutar senast 14:00! Senare under eftermiddagen och kvällen ska alla malta tjejer träffas och fika/äta middag. Vi ska planera lite skoj inför lovet då det bär iväg till muskö igen! Nu måste jag käka, see ya!

10 åriga söta Zara, helt otrolig på att sjunga!

Ångest

Hejsan :)
Idag kom vår studievägledare till klassen och pratade om gymnasieskolor, program och högskolor. Gahh! Jag får verkligen panik! Hur ska jag kunna bestämma mig för vad jag vill göra med mitt liv och vad jag vill jobba med nu? Jag vill resa utomlands, jag vill kunna jobba samtidigt som jag pluggar och dansar. Det bästa vore om jag får något dansjobb under pluggtiden. Jag vill så himla mycket men jag kommer aldrig hinna med eller kunna göra allt..nej jag orkar inte bestämma mig. Suck!

Om typ en kvart hämtar mamma upp mig och skjutsar mig till fruängen, I better get going. Jag ska in till tegenerlunden till sången, det blir roligt som alltid! :) Puss

I<3NewYork



Jag vill tillbaka till New york! Jag var där för några år sen, det är en så häftig stad. Min kompis Anton åker dit imorgon tror jag det var och stannar över lovet, OM jag är avundsjuk? By the way så är anton med ikväll i tv-programmet Room service där de gör om hans källare :)

Seeg

Den här dagen har segat sig fram otroligt långsamt! Varje lektion har känts som en evighet, hela tiden har man tittat mot klockan för att se att det bara gått en minut sen man senast tittade..you know the feeling? Aja, dagen tog äntligen slut och här sitter jag och försöker värma mig med en filt och en kopp te. Jag fryser i stort sett hela tiden! Usch, usch..jag behöver någon som kan komma och värma mig (a) haha. Nu är det äntligen någon som vill köpa min gamla sss-tröja! Jag fattar inte riktigt varför man vill köpa en sss-tröja begagnad från blocket men jag klagar inte :) Hon som ska köpa den kommer förbi om nån timme och sen ska jag iväg till dansen..pallar intee! Men jag får försöka bita ihop, jag vet ju att det blir roligare när jag kommer dit plus att det här är sista gången innan lovet :) Puss&kram

Fjåårtiz!

Tja tja! :)
Idag fick vi hem våra skolfoton, men skolkatalogen + spexfoto dröjer ett tag till. Ensamfotot tycker jag ändå blev helt okej men på klassfotot ser jag mongoo ut, usch jag blir jämt konstig på skolfoton! :p Sen har jag lagt märke till att jag står nästan alltid på samma ställe och har likadan min på de senaste årens foton...weard. Aja, fredrik hade också fått sina kort och katalogen, jag kikade lite i den och shit vad mycket fjortisar det går i Kvarnberga! Herregud säger jag bara, det finns helt seriöst inte en enda klass där som inte har översminkade fjortisbrudar och killar. Vart är samhället påväg egentligen?

Tävling!



Vill du vara med och tävla om en ball illustration hos Jennie?
Lycka till! :)

Scones!

Hallojsan, nu har jag varit lite busig igen. Vi hade nämligen ingen idrott idag så istället skulle vi åka in till söder till min lärares boxningshall och ha livskunskapen där. Så jag struntade i det och gick hem istället. Jag menar varför ska man gå på en lektion som är helt och hållet onödig, vi får inga betyg i det och dessutom ska vi åka till stan fram och tillbaka pga det. Nej..inget jag pallar iaf :p



Läste precis lisas blogg och blev jättesugen på hennes nyttiga scones! Ska göra några nu och sen ta tag i plugget så jag gör något vettigt här hemma! PUUSS

Söndagsfilm

Aj, aj, aj vilken träningsvärk jag har efter danslektionerna idag. Jag har tagit ett varmt bad och ska sen lägga mig på vår spikmatta en stund så kanske det blir bättre. Och nej, spikmatta är inte så farligt som det låter, det är inga riktiga spikar om ni trodde det utan bara små plastpiggar. Det är bra för bland annat blodcirkulationen och avslappning för musklerna :) Sen ska jag titta lite på filmen Bridget Jones dagbok som börjar kl 21.00 på 5:an. Pusshej!

Söndag morgon

Alexandra Aller <3
Godmorgon nya bloggen!
Som ni ser så är den här bloggen likadan som den tidigare. Det enda annorlunda är namnet somsagt ;) Jag vaknade på jättebra humör imorse, yeah :) har fått i mig lite frukost och ska om nån timme åka in till stan med alexandra. Vi tänkte äta lunch nånstans, mysigt. Det var länge sen vi sågs så det ska bli roligt. Kommer hem vid 8 tiden ikväll efter dansen. Ciao!

Välkommen till min nya blogg!