Cabaret Kühler


Before you can fly you have to be free

Igår såg jag den fantastiska dansfilmen Mao's last dancer. Jag och mamma hade inga som helst förväntningar på filmen men det slutade med att vi skrek, klappade i händerna och grät om vartannat haha! :D Den var helt galet bra, den bästa jag sett på länge och dansen var oslagbar! Kan rekommendera alla, och speciellt alla dansare att se den om ni inte redan gjort det! Sjukt inspirerande och vacker.

Långhelg

Livet går på snabbspolning just nu. Det är plugg, rep till Cabaret Kühler, auditions, födelsedagar och så ska man hinna njuta av den lilla tid som är kvar innan studenten som närmar sig med stormsteg! Nu har jag i alla fall en långhelg framför mig, underbart! :) Jag firar in den med mamma och lillebrorsan här hemma med tacos och filmkväll!


Shopping

Igår gav jag mig ut på stan och shoppade upp en del av mina födelsedagspengar. Jag köpte presenter till mina vänner som ska firas i helgen och även en grej till mors dag! Men sen blev det självklart några presenter till mig själv också :) Bland annat ett par dansshorts, en söt tröja från Zara, scrub och bodybutter i min favoritdoft från The bodyshop och en snygg mapp att ha alla noter i. Sist men inte minst hittade jag mina drömskor till studenten! De kostade lite men jag kommer att kunna använda de flitigt i sommar :) Beiga klackar är galet snyggt, det ser ut som man får så mycket längre ben!
Idag är det fredag, lovely! Jag ska strax åka till skolan och ha en lektion, sen tänkte jag svänga förbi solarieöarna på gymmet. Ikväll firar vi Amanda (för andra gången) som har fyllt 20! Puss ♥


Prag i sommar

Balettlektionen i måndags var intressant, läraren vi hade från cullbergbaletten kom med många kloka ord och jag kände än en gång hur mycket jag vill ta flera balettklasser i veckan. Men det får helt enkelt bli till hösten! När jag var som allra tröttast i skolan igår ringde mamma och avslöjade hennes och pappas studentpresent till mig! Nämligen en resa för mamma och mig till Prag i slutet av sommaren! :D Jag blev så himla glad och peppad så jag åkte direkt hem till henne efter den långa skoldagen och bokade ett fint hotell för våran weekend!! ♥

På sånglektionen idag gick det riktigt bra, jag tog i så jag blev svettig haha! Jag börjar bli taggad igen inför de andra sökningarna även om jag inte vågar hoppas på något. Nu gäller det bara att ta sig tid och nöta in låtarna och tekniken.

Motivation var är du?

Hej på er!
Är verkligen ledsen för den usla uppdateringen här senaste veckan men det beror på allt plugg som lärarna envisas med att pressa in samtidigt..35 dagar kvar, bara 35 dagar kvar...Jag hade i alla fall en toppenbra födelsedag med frukost på sängen, presenter, soligt vårväder och lektion i sång och stepp! I fredags firade jag ytterligare med några vänner som kom över på kvällen. Jag hade fixat väldigt enkelt med tilltugg och bubbel och det blev en riktigt nice kväll :) På lördagen gymmade jag med mamma och satt sen med plugget i hela 7 timmar!! Kul. Jag tog åtminstone en paus under kvällen, la ansiktsmask och så.


Igår hade vi genomdrag på dansskolan inför den årliga showen Cabaret Kühler. Föreställningarna är den 3 juni på maximteatern och du kan köpa biljetter genom tickster HÄR! Eftersom jag bara är med i finalen i år (vilket känns både tråkigt men skönt) så fick jag hjälpa till med showkläder och ta hand om de minsta i gruppen barnmusikal.
Jag kom nyss hem från skolan och borde sätta igång med nästa uppsats som väntar...jag kan bara inte hitta någon motivation. Senare ska jag i alla fall åka in och ta balettlektion då vi har en vikarie från cullbergbaletten. Spännande! :)

Födelsedagsfirande

Idag har släkten varit här på födelsedagsfika och firat mig men det är egentligen imorgon jag fyller. 19 år blir jag!! Jag fick fina presenter och pengar, alltid lika uppskattat! Sen satt vi ute på balkongen i solen hela eftermiddagen. Underbart! Dock fick vi beskedet att vår familjevän gick bort i cancer igår. Det känns så fruktansvärt att vårat gäng som vi har växt upp med faller sönder mer och mer. Vila i frid Yvonne ♥