Örebro again

Hej allihopa!
För några timmar sen kom jag hem från mina kusiner i Örebro. Det blev ett spontanbesök tis-tors, så himla mysigt att träffa alla igen! På tisdagen firade vi min kusins pojkväns syster som fyllde år. Vi badade i poolen och solade. Underbart :)
Senare åkte jag, kusin Amanda, Jacob och moster Marie och såg Brides Mades på bio! Det var länge sen jag skrattade så mycket på bio, den var klockren! Fast det var många gånger den blev så pinsam så man skämdes haha.
Kvällen fortsatte hos Jacobs föräldrar där de bjöd på hemmagjorda pizzor till middag ute på deras altan, mums! När klockan började närma sig tolv var vi inte riktigt redo att åka hem än, så det blev en sväng hem till Alex med härligt sällskap en stund :)

Igår åkte vi ut till Vinön ute i skärgården. På restaurangen där Jacob jobbar åt vi supergod middag och tittade på när Lisa Miskovsky spelade med ett asbra band. Man kan inte annat än älska henne, hon är sjukt duktig och var jättegullig! Det märktes att hon verkligen inte ville gå av scenen utan körde tre extra nummer! :)


Amanda, jag, Jacob & Malin



Världens goaste, sötaste lilla valp Vito!


Dueling Hosts - Tony Awards

Hugh Jackman och Neil Patrick Harris (från How I met your mother) är bara helt klockrena i den här videon från Tony awards 2011! Visste inte att båda kunde dansa och sjunga! :D

Shoppingsug




Allt detta står högt upp på shoppinglistan när lönen rullar in!
Can't wait!!

The Body Shop


Har förälskat mig i ännu en doft från The Body Shop. Shea shower cream och whip body lotion är ett nytt tillskott i badrumshyllan, man blir baby-len och doften sitter i länge. Doftar som utomlands! Yummi! :)

Fade into darkness

Nässlingen

Halloj sweethearts!

Vi hade några riktigt mysiga dagar i skärgården på ön Nässlingen och jag har typ tusen myggbett. Stugan vi bodde fyra i var pytteliten och hade inget rinnande vatten men låg precis vid vattnet, nice! På dagarna låg vi mest nere vid bryggan och solade och badade, jag doppade mig åtminstonde...Och en kväll var alla familjer nere vid klipporna och grillade i solnedgången, lovely! :)

På onsdagen firade vi Anders, en familjekompis som fyllt 50. Firandet började på VIP avdelningen på bryggan som de hade hyrt, där det fanns bubbelpool och bastu! Lite senare blev det frågesport och champagne och därefter middag i ett stort partytält. Det var så himla kul att det var mycket folk i blandade åldrar, några ungdomar var vi och även ett gäng småttisar! Senare blev det dans i flera timmar och vi shakade loss med föräldrarna haha! En superlyckad kväll helt enkel som slutade vid 5 på morgonen efter ännu ett dopp i bubbelpoolen :)

Igår tog jag och Sabine oss hem i alla fall, en resa som tog typ 3 timmar och ingen av oss mådde väl toppen direkt...Har inte så bra bilder att bjuda på, var för lat för att ta några med kameran haha. 





  

Sommar på Kühlers

Dans har det inte blivit mycket av i sommar för min egen del...jag hade tänkt ta öppna dansklasser och gå på läger men inget av det har blivit av. Har gått ner i vikt sen dans terminen slutat efter föreställningarna, men det är troligtvis bara muskler som försvunnit :/ Längtar galet mycket efter terminsstarten!

Kühlers Dansskola har däremot inte mycket sommarledigt! Vecka 31 startar det andra danslägret för i sommar för de yngre, Ladies Night repar för fullt på Kühlers inför höstens shower och under Dansmånad i Vitabergsparken 31-23 augusti kommer självklart dansskolan vara på plats med de nya kursprogrammen och dela med sig av höstens nyheter!

Update

Hej people!

Uppdateringen här är usel, jag vet. Men bloggen får lite sommarledigt också helt enkelt. 
Den här veckan jobbade jag på restaurangen igen, gosh vad lönen är efterlängtad! Helgen har varit supermysig. I fredags fyllde lillebrorsan Adrian 12 och det firades med middag på Söder och fika med släkten igår! :) Min moster Marie har varit på besök över helgen, alltid lika roligt!! Och Fredrik kom från Göteborg också för att fira brorsan :) Grattis igen lilla skitunge <3

Ikväll ska jag äntligen gå och se sista HP filmen! Gahh! Shit vad taggad jag är! Snart ska jag åka iväg med Sabine för att äta middag innan bion. Imorgon bitti åker vi, Adrian och mamma till skärgården. Vi ska spendera fyra (förhoppningsvis inte alltför regniga dagar) på ön Nässlingen tillsammans med andra familjekompisar. Tror att det blir härligt oavsett väder :)
Funderar på att snart dra igång med en ny tävling här i bloggen. Vad tycks? Några förslag?

Take care så länge!

Hard work, hard work

Tjaaaa!
På senaste tiden har det inte hänt speciellt mycket. Jag har varit på min kusins son Harris dop, firat farmor som fyllt 82 och jag jobbar och sliter på restaurang Spiskroken. Förra veckan tillsammans med Amanda vilket gjorde det lite roligare! :) Det blir jobb även denna vecka tis-fre men därefter är jag ledig två veckor! 

Nästa vecka åker jag med mamma, lillebrorsan Adrian och Sabine ut till skärgården. Precis som förra sommaren har vi hyrt en stuga på ön Nässlingen där fler familjekompisar också kommer att bo under veckan. Det ska bli så skönt att komma bort ett tag, finns inget bättre än skärgården under svenska sommaren! :D

Imorgon är jag ledig så det får bli en riktig fixar-dag. Jag har bokat klipptid, ska köpa en present åt Adrian som fyller 12 på fredag och fixa lite smågrejer. Fredrik flyttar till Göteborg imorgon för att spela i Frölunda! Men vi planerar redan in en helg vi ska krascha hans lägenhet och hälsa på :)

Det var allt för stunden, see ya! <3

Lollo och jag förra helgen på Josefinas

Tillbakablick




Cabaret Kühlers 2011 Foto: Christer Kitte Klasson

Barcelona på 4 dagar

Hola!
Japp, i fyra dagar gjorde vi Barcelona och vi hann faktiskt med en hel del.
Första dagen tog vi en guidad buss-tur genom staden. Tyckte inte att det var speciellt värt pengarna, men kan rekommendera den blå linjen om ni trots allt bestämmer er för att åka. Vi hoppade av vid Sagrada Familia och gick runt och tittade där, men skippade att gå in i kyrkan pga köerna. Hotellet som vi bodde på i tre nätter hette Husa Oriente, det låg mitt på stora huvudgatan La Rambla vilket var toppen med gångavstånd till nästan allt! 



Andra dagen
var vi på stranden Nova Mar Bella som låg 10 min taxiresa därifrån. Vi var där hela dagen och solade, hoppade i vågorna och åt jätte goda burritos! Personalen som jobbade på den restaurangen var också supertrevliga (måste faktiskt medge att det var brist på trevliga spanjorer och god mat över huvud taget) så de fick rejält med dricks av oss :) På kvällen gick vi till hamnen där jag och mamma åt god Paella men lillebrorsorna klagade på att det var så lite mat (Tapas) och ville hellre äta på donken haha. Efter middagen åkte vi till vackra Font Magica där de har föreställningar med maffiga fontäner. Tyvär var det stängt när vi kom dit...typiskt. Men det var i alla fall en otroligt fin utsikt.






Tredje dagen
 började vi med besök på det kända akvariumet i hamnen. De hade en massa coola djur (men jag tyckte synd om de deprimerade pingvinerna som bara stirrade upp i taket) och en 80 meter lång undervattenstunnel. Jag tror dock att akvariumet är roligast för små barn. Därefter åkte vi linbana upp i bergen och åt glass på en härlig terass med utsikt över hela staden. Till middag åt vi på en fin restaurang på La Rambla som hade supersmarrig sorbetglass till efterrätt! Jag och mamma beställde sen Sangria på en uteservering och fick in enorma glas med ½ liter i! Och det var ändå "small"....







Fjärde och sista dagen
hängde vi på stranden Mar Bella igen. Stekte med kokosolja och brände axlarna, badade i ännu högre vågor, beställde milkshakes och burritos till lunch. Niiice!!!!
Förutom allt detta hann vi med att shoppa massor också! :) Planet tillbaka var försenat 2 timmar så det blev en jobbig resa hem mitt i natten, men men. Jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka till Barcelona igen, fast då med ett kompisgäng, nattlivet är nog galet roligt!