Första advent

Idag är det första advent, men det känns det verkligen inte som. Jag kanske får acceptera att den där riktiga julkänslan man hade när man var liten har försvunnit nu. Jaja, jag hade tänkt baka lussebullar dagen till ära men vi har ingen jäst hemma. Jag måste ändå åka till dansen om drygt två timmar så jag får ta bakandet en annan dag.
 
Igår hade mamma sin tjej middag, jag var själv hemma med de så jag satt med och åt middag och efterrätt, mumsigt värre! Jag begav mig in till stan vid 10 tiden och mötte upp jenny i slussen. Vi åkte sen med ellinor, lisen, nattis och daniela till Järla på fest. Det var inte värsta draget direkt men vi hade ändå trevligt :) Därefter tog jag och jenny bussen tillbaka för att möta yasmine. Vi drog på en annan fest där det var gryymt segt så vi stannade inte länge. Onödigt! Jag och pennan (jenny) kom hem till henne vid 3 tiden och gick sen och lade oss trötta som vi var :) 

Nu ska jag ta och äta en tallrik gröt, när mammsen och pappsen kommer hem ska vi julfika med pepparkakor och glögg! Puss på er! 

Julstök

Puh, nu har jag tagit upp alla julstjärnor och ljusstakar från förråden och satt upp dem. Det var ett himla bökande kan jag säga, men nu ser det riktigt fint ut :) Jag har hunnit med lite andra saker idag också, först tog jag en riktigt välbehövd sovmorgon sen bar det av till gymmet där jag tränade i drygt en och en halv timme med emma. Sen har jag under dagen hjälpt mammi med att fixa inför hennes tjejmiddag ikväll, dukning och förrätter och så. Det kommer bli supergott :)
Jag var somsagt hemma igår, riktigt chill. Spelade guitarr hero med bror min, kollade The hills avsnitt och Idol. Äntligen åkte Johan Palm ut, yees! Förstår mig inte på varför folk tycker att han är bra över huvud taget...Det var allt för mig :) Bye<3

Utekväll v.s hemmakväll

Nu ska jag hjälpa pappa med middagen till ikväll, tacos blir det yummi! Jag har inte än bestämt mig för om jag ska ut ikväll eller bara ta det lungt hemma. Det lutar nog åt hemmakväll ändå för jag är helt slut efter den här veckan! Har en del att fixa med också, skulle t.ex behöva rensa ur garderoben och sånt :)
Förresten så löste sig allt med hon som köpte skorna. Det var posten som hade klantat sig med att skicka avi till henne, men nu har hon i alla fall fått de och blev jättenöjd!
PUSS!

Fredagsunderhållning

Haha, jag kollar igenom gamla bilder på datorn. Vissa är till och med från 2003, jag sitter och gap flabbar för mig själv här hemma, haha :p Detta är underhållning på hög nivå! Jag tror faktiskt jag besparar er de här snygga bilderna ;)

Jobbig dag

Hej alla glada, jag är nämligen mindre glad. Idag smälte ju all snö bort, buhu..jag hatar när det är slask, men man får hoppas på att det kommer mer snö till jul! Vädret påverkar mitt humör jättemycket.
Så jag bestämde mig för att ta skinnjackan istället för dunjackan imorse då det var flera plusgrader ute. Men tror ni inte att klumpiga lilla jag glömmer att ta busskortet och nycklarna från fickorna? Såklart gör jag det och hela dagen får jag klara mig utan böcker i skolan...suck. Efter skolan hämtar världens snällaste mamma upp mig, hon har köpt mellis och hämtat mitt busskort också, min räddare i nöden. Från frunken åkte jag till sången, det gick dåligt på lektionen.

Nu är jag hemma igen och måste få tag på tjejen jag har sålt mina gamla moonboots till. Enligt henne så har de inte kommit fram till bollnäs än där hon bor och hon vill ha tillbaka pengarna, men nu har jag kollat på posten att paketet redan kom fram  för tre dagar sen. Ha! Jag tänker minsann inte betala tillbaka ett enda öre! Grr...

Björns livsverk

 Imorse hörde jag på The voice att komikern Björn Gustafsson ska släppa en dvd snart där det visas det bästa av hans karriär. Filmen heter Ett livsverk trots att han bara är 22 år gammal, haha. Den verkar riktigt rolig faktiskt, kolla in trailern  HÄR 

Håltimme















Jaa, nu har vi håltimme igen. Jag tycker inte om håltimmar egentligen, det känns bara så jobbigt att gå tillbaka till skolan sen. Just nu känns det som jag typ druknar i alla skolböcker, haha nej okej inte riktigt men det är en hel del vi har att plugga på. Dock så är de flesta proven över nu vilket är superskönt. Jag måste hoppa över baletten idag för att plugga inför no-provet, men jazzen måste jag gå på för då tränar vi till julshowen :) Jag längtar till jullovet mer än allt annat, då kan man äntligen få vila upp sig!  

Fy skäms

Hej hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen men som ni vet så har jag fullt upp just nu. Idag skottade jag hela framsidan på vår tomt, trappan och garageuppfarten så nu har jag tjänat 100kr, duktigt där felicia! Jag kommer garanterat ha ont i ryggen imorgon. Egentligen skulle jag ha gått på designegymnasiets öppet hus idag,men jag kände att jag inte riktigt orkade. Jag ska gå dit nästa öppet hus istället för emma ringde mig nyss och lät helt exhalterad över skolan.

Jag tänkte berätta lite om söndagens konsert i dieselverkstaden i sikla. Vår sånggrupp skulle ju köra bakom Zara Larssons tre låtar som hon framförde. En liten kille (kines) också från talang 2008 spelade piano till zara när hon sjöng. Helt otrolig liten grabb! Vi skulle också ha ett förband som hette Next generation som var en grupp med (vissa handikappade) barn. Det var bestämt att vi skulle få en halvtimme var att soundchecka, alltså sjunga igenom våra låtar. Next generation tränade i ungefär en timme medans vi inte ens fick sjunga igenom en enda sång! Men det var inte det enda amatörmässiga vi fick vara med om. När Zara skulle börja sjunga klantade ljudteknikerna till sig så det blev rundgång i hela lokalen. Dessutom var han som höll i det hela bara så pinsam som man bara kan bli. Jag tycker synd om Zara, det var ju hennes konsert. Jag blir så trött på sånt där. Zara var iaf fall grym as usual och våra låtar gick bra!
Jag kan lägga in några back stage bilder när jag har fått de från Ellen ;)

Nu måste jag ta och plugga biologi! Boring, boring. Over and out!

Snöö

Igår hyrde jag och emsson filmen Min brors flickvän. Båda var så trötta så vi tyckte det var mysigare att kolla film och äta lussebullar hos henne än att dra ut :) Filmen var bra, under mitten av filmen satt jag och garvade för mig själv när emma hade somnat, haha. Jag drog mig hemåt vid 12 tiden och gick förbi festen hos alicia och hälsade på några där, stannade bara ett tag innan jag knallade hemåt igen. Idag var det ju tänkt att vi skulle gymma, men varken emsson eller jag kände oss pigga på det då vi båda är lite småsjuka. Nu ska jag äta lunch snart och sen åka och titta på ett skrivbord till mig på IKEA med mamma. Därefter har jag lovat min lillebror Adrian som är nio, att bygga snögubbe och en snölykta, haha. Det är verkligen mycket snö ute nu, mys! :) Puss 

Bye bye dry lips!

Nu måste jag göra någonting åt mina läppar! De är nämligen väldigt känsliga och nu när det är kallt ute blir jag jättetorr. Det blir inte bättre med läppsyl utan bara värre, så nu ska jag fixa en bra kur mot torra läppar. 
Gnugga läpparna med en torr mjuk tandborste. Efter skrubben smörjer du in läpparna med lipbalm eller liknande. 
Jag har också läst att honung är superbra mot nariga läppar, men det har jag aldrig provat :p
Sen ska jag ta en kopp te medans jag väntar på middagen :)

Tired

Yeah, äntligen fredag! Men pluggandet tar aldrig slut, måste plugga franska, matte och no under helgen. Fast smart som jag är så glömde jag no-boken i skolan, haha. Imorgon under dagen ska jag gymma med emsson (vi ska försöka börja ta det som en vana på lördagar) och därefter åka till IKEA med mamma och titta på några grejer. På söndag ska jag vara med i Zara Larssons konsert på Stora scenen, Dieselverkstaden i Sikla. Sånggruppen ska köra bakom tre av  låtarna :) Efter konserten ska jag till pardansen om jag hinner! Dessutom fyller pappsen år. Har alltså en hel del lör-sön.
Ikväll ska jag vara med Emsson, vi får se vad vi hittar på :) känner egentligen bara för att gå och lägga mig nu, är så stört trött! Aja, ha en trevlig fredag alla söta <3

Bambi på hal is

Tjohej! Jag ska snart knalla tillbaka till skolan, är hemma nu för vi har håltimme. Gjorde so-provet idag och jag tror att det gick bra men inte så bra som jag hade kunnat gjort det. Jag orkade helt enkelt inte anstränga mig mer, aja får väl se hur det gick. Btw så har det har varit inbrott i en villa i vårat område. Det är några riktiga proffs tydligen så grannarna har varnat varandra nu. Usch säger jag bara, tänk om jag kommer hem under en håltimme (som nu) och så är det inbrottstjuvar här!
En annan, mindre läskig sak är att det är sjukt halt ute nu. Jag känner mig som bambi på hal is, haha. Det pinsammaste är ju när man är helt ensam och halkar till när någon annan ser. Då vet man inte om man ska låtsas som om ingenting hänt och fortsätta gå eller om man ska småskratta åt sig själv, haha. Jobbigt det där, puss!

Christmas

Åh, nu vill jag bara ha jul! Det känns inte som om jag har någon ork kvar till annat än jullov nu. Så ge mig en massa snö, julbak och julmys! :) Hela vår klass är riktigt taggade inför lucia och alla övar julsånger till luciatåget så det ekar i hela skolan, haha. Här är två ursöta klänningar från Ellos som bara kostar 199kr. Jättefint till julafton då man kommer se ut som en liten julklapp i någon av dessa!

  

Justin som bakgrundsdansare!

Justin Timberlake och två killar till var nyligen med i en video med Beyonce där de gjorde parodi på henne nya musikvideo Single Ladies. Haha, Justin som dansare i baddräkt och högklackat får ni se här ;)


Lyckad fest

Hej igen. Jag skrev inget igår för jag hade fullt upp hela dagen. Det kommer nog att bli så att jag skriver mindre nu i bloggen, just nu är det så mycket som händer. Skolan tar enorm tid och dansen där vi repar till julshowen kommer bara att bli ännu mer. Så nu är ni iaf beredda på att det inte kommer skrivas lika mycket i bloggen på ett tag :p

18-års festen i lördags var grymt rolig! Festen var i en lokal/stuga som amanda hade hyrt. Hon hade också hyrt en musikanläggning, högtalare, karaoke och gjort affisher på alla som var där. Alltså drygt 50 pers! Hon hade gjort affisherna som tidningsomslag för playboy och skrivit olika saker på. T.ex på min stod det. Felicia sveriges sexigaste modell ger dig exlusiv bildextra på sid 72. Haha, amanda hade verkligen slitit inför det här och det blev riktigt lyckat! Alla var ju som sagt äldre än jag, i 18 års åldern och några var äldre, men alla var lika sociala och trevliga mot mig ändå. Det var inte heller bara tjejerna som var utklädda i playboytema, de flesta killarna gick runt med bar överkropp och fluga, haha ;) Jag träffade en massa sköna personer där och hade helt enkelt sjukt kul hela kvällen! :)
Grattis grattis Amanda! <3
Igår fick jag gå upp rätt tidigt och eftersom jag inte hade lagt mig förrän 4-5 tiden på morgonen så var jag trött och sliten! Jag tog tåget hem och åkte direkt från t-centralen till dansen faktiskt så det blev en lång dag för mig..

Ja nu har jag inte tid att skriva mer för jag måste ta tag i pluggandet och en hel del andra saker! Soo long<3 

Örebro

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering! Nu är jag i alla fall i Örebro hos mina kusiner. Vi kom hit igår vid 5 tiden, gjorde oss iordning och åkte sen direkt till Parkteatern där Hjalmars revy " På kryss med Hjalmar" spelas. Föreställningen var lika bra som alltid, snygg dans och roliga shownummer och sketcher. Min moster och morbror som äger revyn och också är med i föreställningen är bara bäst! :)
Resten av familjen åker hem idag men jag stannar kvar här en dag till och tar tåget hem imorgon. För ikväll ska jag på min kusin Amandas 18-års fest!! Det ska bli så kul, det kommer vara playboy-tema och ungefär 50 inbjudna gäster. Hela dagen idag ska jag och amanda fixa till oss och göra oss snygga för kvällen/natten. Så nu måste jag återgå till att måla naglarna och sen sola ett tag i deras solarium. Kvällen kommer bli stört rolig! :) Bye<3

Här är några bilder från igår på teatern. Tyvär var blixten väldigt stark så det blev inte den bästa kvaliteten direkt.
Mamma & Amanda
Fredrik, Adrian & Mormor

 



Träningsvärk

Hej!
Nu är jag hemma för vi har två timmars håltimme. Jag vaknade med världens träningsvärk imorse, det gjorde så ont i hela kroppen så jag knappt kunde resa mig upp ur sängen. Jag är öm i hela överkroppens muskler, aj! Jag tror att det beror på gymmet i lördags, dansen i söndags och dansen igår då vi körde nästan bara styrka på baletten. Tyvär kan inte mamma massera mig för hon har skadat handleden, så jag får göra det bästa jag kan och kanske ta ett bubbelbad och basta senare ikväll. Det låter väl härligt? :)
Gud vad jag längtar till fredag! Dock inte till matteprovet som vi också har då utan när familjen åker till kusinerna i Örebro. Jag ska gå på min kusins 18-års fest och det kommer nog bli super! Men resten av den här veckan kommer gå fort, precis som alla andra veckor. Hejdå!

Bästa danslektionen


Jag måste bara skriva om vår lektion med Thomas! :D Vi hade bara street i uppvärmningen och sen övade vi in en jazz koreografi som han och en tjej som hette Minna lärde oss. De skulle göra det nummret till en kommande föreställning som dem skulle vara med i. Det var en pardans till låten Roxanne från Moulin Rouge. Om ni inte har sett den filmen kan jag verkligen rekomendera den! Dansen innehöll mycket lyft och den var svår, men shit vad rolig den var! Det var länge sen vi hade en rolig danslektion faktiskt. Jag älskar thomas lektioner, han är så grym dansare så det är helt sjukt.
Ja, det var väl i stort sett det jag skulle berätta :p Nu måste jag lägga mig för vi ska upp och gratta mamma imorgon bitti med frukost på sängen! Godnatt & sov gott

Farsdag

Jag vaknade vid halv 10 imorse, gick och åt frukost och sen har jag bara slö tittat lite på tv. Det är så skönt att bara chilla halva dagen, gå och lägga sig i sängen igen efter frukost och så :) Idag är det farsdag också! Pappa fick en skiva som han ville ha, choklad och ett fint farsdags-kort.
Ja, jag kan ju berätta lite om gårdagen. Hälsomässan var kul, där fanns hur mycket som helst att titta på och man fick gratis prover på produkterna och smakprover. Vi var där bara nån timme men vi hann ändå titta på det mesta. Sen åkte vi tillbaka till stan och jag, Jenny, Lisa och hennes mamma gick och åt middag på Fridays. Senare kom även Jossan, som precis kommit hem från Paris och joinade oss :) Vi åt väldigt gott och väldigt mycket mat så vi var mätta och belåtna när vi gick därifrån. Supertrevlig kväll verkligen! Ingen av oss tjejer kände oss speciellt party sugna efter middagen och alla biofilmer hade redan börjat så vi beslöt oss för att åka hem. Nu är Lisa påväg hem till Gällivare men förhoppningsvis kommer hon tillbaka över nyår då alla vi tjejer ska festa galet ;)

Nu ska jag ta och äta lite lunch med bror min och sen åka in till stan och leta efter den sista presenten till mamma som fyller år imorgon! Sen har vi två danslektioner. Street där favorit (& snygging) läraren Thomas Benstem vikarerar och sen pardansen! Ha en fortsatt bra söndag<3

Nyttig

Nu känner jag mig riktigt fräch och pigg igen! Jag har varit på gymmet med Emsson i över en timme och tränat.
Cyklade 4 km, tränade med maskinerna och gick på bandet 2 km så jag är rätt nöjd med det. När jag kom hem tog jag en lång dusch och till lunch blev det en banan och proteindryck som faktiskt är riktigt god!

Middag igår var jättetrevlig, vi åt på Hard rock café. Jag tog en förrätt eftersom jag inte var speciellt hungrig men portionen var typ som en varmrätt ändå, haha. Nu ska jag snart åka och träffa tjejerna igen för vi ska gå på Hälsomässan. Man får gratis prover m.m och information om skönhet och hälsa! Sen ska jag också försöka hitta en present till mamma i stan som fyller år på måndag, annars tar jag det imorgon innan dansen. Bye<3











Get over him

Jag trodde jag hade kommit över dig. När jag ser dig saknar jag fortfarande det vi hade tillsammans, jag saknar oss. Men det kommer aldrig bli som det var förut, det vet jag...

Utgång på ingång

Hejsan svejsan! Sitter just nu och läser om olika program och gymnasieskolor. Jag är verkligen stressad över gymnasievalet och det känns som om jag drunknar i alla brochyrer och information från skolorna! Visst, det kanske är bättre att man har mycket mer valmöjligheter nu än förr, men å andra sidan får man alltför mycket press på sig att välja rätt bland alla tusentals olika inriktningar och skolor. Dessutom suger vår studievägledare för hon vill bara att alla ska börja på gymnasierna i huddinge och det vill jag inte göra! Jag vet inte varför jag är så anti skolorna här men jag vill liksom komma bort från huddinge där man träffar samma personer. Aja, jag har ju ett tag kvar att bestämma mig :)

Norrlands lisa och jag i bakgrunden, Malta<3

Nog om skolan! Nu måste jag sätta lite fart, jag ska göra mig iordning för att sen åka in till stan och möta upp malta brudarna. Vi ska äta middag på någon restaurang, det är inte bestämt vilken det blir än. Senare ikväll får vi se hur det blir och vad som dyker upp! Nu ska jag hoppa in i duschen, puss!

Ett stort tack

Nu har jag precis kommit hem från sången. Vi fortsatte att repa till Zara Larssons konsert den 23 nov och idag var zara själv där och repade med oss. Hon är en riktigt söt och duktig tjej! Det ska bli superkul att få sjunga på konserten.
Igår gick jag till en tre-butik vid hötorget för att kräva tillbaka ett par hörlurar. Jag pratade med en ung tjej där som sa att det var 6 månaders garanti, men innan hade jag fått veta att det var 3 månader! Dem som jobbade där innan hade alltså lurat mig, de jävlarna. Den här tjejen tyckte så synd om mig när jag klagade på allt och snäll som hon var så gav hon mig ett par helt nya hörlurar när jag egentligen hade fått betala drygt 300kr! Jag kan ju säga att jag var på topphumör resten av dagen! :)

Imorgon är det freedag, yes! Då kommer också Lisa från norrland hit till stockholm. Det ska bli jättekul att träffa henne igen för vi har inte setts sen i sommras. Vi malta tjejer (det känns som jag skriver om oss hela tiden, haha) ska umgås nu under helgen och så. Det blir roligt, jag längtar :)

Kallt

Salut!
Jag har blivit helt hjärntvättad med franska nu eftersom vi har prov imorgon, ibland tänker jag vissa ord på franska haha. Det är helt sjukt. Nu är jag hemma för vi har en håltimme, jag ska snart göra en fruktsallad, krypa upp i soffan och se på tv tänkte jag. Idag försov jag mig så det blev uppsatt hår och no makeup. Btw, gud vad kallt det börjar bli nu, jag går liksom runt i min dunjacka och uggs och fryser..det här blir nog det enda inlägget för idag, jag kommer hem sent från dansen ikväll. Tjingeling

       
Today I´m wearing this!

Julshow på gång

Vi hade den första luciaträningen idag i skolan. Jag och de flesta av tjejerna i klassen bestämmde oss för att vara med i år, man får dessutom mycket högre betyg i musik om man deltar i luciatåget. En annan rolig sak som händer snart är Lasse Kühlers dansskolas årliga julshow! :D Det kommer att vara tre föreställningar som vi är med i och dem spelas på maximteatern den 16 och 17 december. Det här året kommer också min morfar vara med och spela självaste tomten som han brukar göra. Det är en show med bra sång och framför allt dans, med både stora och små elever från dansskolan. Allt i en härlig blandning med jultema och jag kan verkligen rekomendera er att se den! Biljetterna kostar bara 140 kr också ;) Åh, jag vill ha jul nu!

Bilder från förra årets julshow

 

Ingen lurar mig

Hej!
Idag gick jag till vårdcentralen för att ta den andra vaccinations sprutan mot livmoderhalscancer. Den gjorde ondare än den första men det var inte så farligt...usch jag hatar verkligen sprutor! På hemkunskapslektionen åkte vi till huddinges konsumentverk. Där fick jag reda på att reklamationen fortfarande gäller för mina mobilhörlurar trots att de sa att den inte gjorde det sist jag var hos 3 butiken och klagade! Jag ska dit imorgon och tvinga dem att ge mig ett par nya, annars hotar jag med att ringa konsumentrådgivaren, haha. 3 abonnemanget suger, för dem som inte redan visste det!

Så här såg min mobil ut innan den blev så sliten och ful!

Ge mig en vecka till

Tjoo, dagen började inte så bra. Jag gick upp vid 8 trots att jag helst av allt velat ligga kvar i sängen och somna om. Skita i allt och ta ledigt en vecka till, det skulle inte vara helt fel. Jag låg klarvaken till kl 2 igårkväll, jag kunde verkligen inte somna. Jag drog mig iaf iväg till skolan och vad får vi reda på? Jo att första lektionen var inställd! Fuck vad irriterande sånt där är. Vi fick dock sluta en timme tidigare så det var nice!

Jag har räknat ut att det är 6 veckor och 4 dagar kvar till jullovet nu, det låter som lång tid men jag vet att det kommer gå jättefort. Dessutom har jag en del roliga saker att se fram emot framöver :)

Händelserik helg

I´m back!
Helgen på muskö var som vi hade förväntat oss, riktigt kul. Jag orkar inte berätta om allting just nu men som sist vi var där blev det mycket festande och lite sömn. Vår halloween fest blev lyckad, hade roligt den kvällen bortsett från en sak som hände som inte skulle hänt...har ångest fortfarande. Plus att några random killar snodde grejer, men jenny löste det rätt snabbt dagen efter. Som sagt, har träffat massa trevligt folk under de här dagarna, både nya och gamla ansikten man kände igen sen tidigare. Ett riktigt bra avslut på lovet!..nej usch jag vill inte ens tänka på att det är skola igen imorgon..anyway, tack för en härlig helg! Bilder finns upplagda på facebook snart :)